Sweet Potato děkuji, s dovolením si vypůjčím, 12 let s rožnovákem (čti: z Rožnova, který rožínal) mě naučilo pouze rozsvěcet
Ten blbecek první manžel je z Rožnova?![]()
Sweet Potato děkuji, s dovolením si vypůjčím, 12 let s rožnovákem (čti: z Rožnova, který rožínal) mě naučilo pouze rozsvěcet
Ten blbecek první manžel je z Rožnova?![]()
Sweet Potato
Musela jsem si to vyzkoušet!!
Ale jinak mi to přitáhlo na světlo úplně zasutou vzpomínku, i když ji znám jen z doslechu, prababička říkávala večer strýcovi "Jane sfúkni" místo zhasni. ![]()
Garfie To se říkalo u nás doma, sfoukni, hlavně strejda. I já to převzala.
Sweet Potato To je hezký!
Vypůjčeno na internetech:

Sežmolený pes! ![]()

andulka01 To spodní jsi fotila u nás v ulici, že?
Sweet Potato
v podstatě to sedí na kteroukoli ulici v přilehlém okolí![]()
andulka01 A nejen tam! U nas jezdim krokem a i tak uz jsem zapadla do diry kolem auta tak, ze jsem si skrtla...

Dalia To je vlastně takový roztomilý! ![]()
Včera jsem někde zahlédl informaci, že virus slábne. Už z něj zbyl jen Rus. ![]()
Dalia Tohle už není můj šálek čaje. Ale žralůčka posílám dál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.