Vše nejlepší! ![]()

Pinot Noir všechno nejlepší! To bude dnes ve vinárně něco spešl, ne?![]()
Pinot Noir všetko najlepšie!
Pinot Noir Taky všechno nejlepší :-)
Bledule Proti Adamovu nic, má nejdelší obydlenou východní hradbu na celý Moravě přinejmenším :-)
Pinot Noir Vše nejlepší přeji! ![]()

Bledule Kolem Brna má Adamov pověst ošklivého města. Dáno asi dominantní panelákovou zástavou a továrnami na strojní průmysl. Osobně jsem tam nikdy nebyla a prý je to teď mnohem lepší.
notna ja tam jenom projizdivam vlakem a ten panelak na kopci je teda nezapomenutelny
notna Opravdu? Já to slyšela na Kuřim, něco jako pracovní tábor, ale je fakt, že tam toho moc není.
notna Z jedné strany paneláky na Ptačině, z druhé fabrika. Ještě tam byly kdysi ty kubánské ubytovny.
Nechybělo mnoho a narodila jsem se tam. ![]()
Pinot Noir všechno nej!
Pinot Noir vsechno nejlepsi! Mas nejakou tekutou specialitu na oslavu?

Pinot Noir všechno nejlepší, ať se to daří v nové práci.
Kan Kuřim znám a nelíbí se mi. Ze všech stran průmyslové stavby nebo obchodní centra, věčně ucpaná hlavní silnice vede přímo středem města.
Mohučanka Pockej, ty jsi 10.3.? (To jsem ja totiz)
Pinot Noir ještě 35 minut se dá slavit. Všechno nejlepší ![]()
Pinot Noir Vsechno nejlepsi!
Solathis děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.