bram výbornej!
nalezeno na internetech:

marieu Tohle taky nemá chybu![]()

Pinot Noir tak to mě rozesmálo (a úplně to slyším taky :D)
Pinot Noir to je nejlepší vtip co jsem letos viděla![]()
![]()

Sweet Potato a jeje, s převody jednotek valcime i u nás doma, ale dítěti je 11, pořád doufám, že se to ještě zlepši. Chceš tímto říct, že není naděje? ![]()
Sweet Potato jsem si to musela přečíst 2x, protože jsem nevěřila, ze je to možný ![]()
Ty počty jsem neověřovala, ale pobavilo mě to.

Pinot Noir tohle jsem viděla před lety ve verzi Justin Bieber vs Frank Sinatra... co k tomu dodat, je to spíš tragikomický.

Leny To je kruté! ![]()
Leny To mi poslala kolegyně, když jsem ji posílala fotku rodiny:-D:-D. Ale v té bublině bylo napsáno ,,už tě mám dost,,.
jako on to neni uplne vtip... ale ten profil na instaci je supr

To je luxusní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.