Vtipy
Z mého života:

tv boze taka blbost a smejem sa tu na nej uz treti raz ![]()

Luna i z mého.
Luna Hlásím se do klubu![]()

Luna Haha, ja jsem celkem extrovert, skupinovy tvor, ukecany bavic spolecnosti, ale kdyz jde o to se nekoho neznameho na neco zeptat nebo nedejboze nekomu zavolat, vypada to u me presne tak
Radsi bych si urezala nohu![]()
Karja poskytovat školení asertivity nešťastným introvertům? ![]()
SunEclipse No ani mi nemluv, ono to asi do vtipů patří, ted jsem měla jednu tu pracovní nabídku, ze které se vyklubalo něco ala "mame tu jednu pizdu, vyhodit jí nemůžeme, nikdo s ní pracovat nemůže, nevadí, že nic neumíte, hlavní věc je, že vy to s ní vykomunikujete, co my potřebujeme". To bylo jako hodně špatnej vtip:-D. Já nevím, jestli působim v tomhe dobře, že si to ty lidi myslí a nebo spíš, že vypadám jako tele, co si všechno nechá líbít a unesu to, začínám se přiklánět k té druhé variantě:-D. Ted mám před druhým pohovorem a už tam padlo, že je to komunikačně náročné s určitými lidmi, ale že působim, že to pro mě nebude problém a určitě si navážu dobré vztahy. Já fakt budu někde dělat krávu,ty lidi to poznaj a chytaj příležitost!
Karja ale prosímtě, jaká kráva, mediátor jsi přece ![]()
SunEclipse Jj, takže s příplatkem!
Karja asi tak. To umění domluvit se je dost cenné. Já bych to na pohovoru brala jednoznačne jako kompliment.
Druhá věc je, jestli se ti to chce dělat, protože to může být dost vyčerpávající. I proto je fajn, že to říkají takto otevřeně a uvědomují si ten problém.
Karja Mně taky připadáš jako takovej správně spojující člověk, co vyjde s každým. Já bych s tebou klidně pracovala :o)
continuityNechtělo se mi to dělat, uvědomila jsem si to hned už cestou autem, že chci dělat s příjemnýma lidma a ne dělat někomu spojku a po večerech o tom přemýšlet. Jako je fajn, že mi to řekli hnedka takhle otevřeně, na druhou stranu jsem si říkala, jak moc to musí být hrozný, když to zmiňují snad ve druhé větě a hlavně všichni mi přišli hrozně fajn a stejně se tam jaksi nepotkávali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje