Kokoska no taky je to vyhodny, protoze kdykoliv zapomenu, kterej he kterej, tatinek to ochotne doplni, protoze to pred tema petatriceti lety taky hltal![]()
tv Tonda taky prej:D
711990 to by me zajimalo, jestli si to synek jeste pamatuje ![]()
Ja si nejsem schopna zapamatovat tlapkovou patrolu, vim Marshall a Chase a jeste si je pletu. Binga a kamarady si pamatuju lip!
Kokoska a ta holka je Sky
Jinak je taky nepoznám. Pak máme ještě Sovičku, Kočičáka a Gekona z Pyžamasek a Spideyho, Ghost spider a ještě jednoho. Ty taky nepoznám.
Evaeva je to narocny :)
Kokoska oni mně ochotně poučí ![]()
Kokoska ty tlapky taky neumím. Neuměla jsem ani vlaky z ostrova Sodor, neumim Lví hlídku, znám jen zvířata z Púa. Asi že prasátko se jmenuje Prasátko a králík je Králíček ![]()
žluťásek to prvni ani nevim, ze existuje :)
žluťásek u nás teď frčí pat a Mat a já nevím, který je který ![]()
Kokoska ty vlaky jsou známější jako mašinka Tomáš
SunEclipse aha, tak to uz jsem slysela.
711990 to by me zajimalo, jestli si to synek jeste pamatuje
Ja si nejsem schopna zapamatovat tlapkovou patrolu
Já taky ne. Zrovna včera mi to Oliver (s očima v sloup) musel znova vysvětlovat.
barbucha ja si pamatuju ty dva, jak rika dcera "vobejdy", protoze jsme mu je davali ted k narozkam. Ono je toho moc, kazdou chvili neco novyho a kazdy dite ma jiny oblibence, to bych si musela vest pisemnou evidenci. No aspon v necem maj nad babickou navrch ![]()
Já jim tyhle věci většinou kupuju když jsem u zřítelnice, mají tam lepší (a aktuálnější) výběr a pokaždý musím z obchodu volat snaše aby mi řekla co už mají nebo nemají, vůbec se v tom nevyznám.
žluťásek u nás teď frčí pat a Mat a já nevím, který je který
To teda taky nevím a když jsou někde v tv, tak s tátou vedeme debatu o jejich jménech, já tvrdím, že je to zkrácenina od Matlal a Patlal a táta, že je to z Mat a Pat z šachu.

Já: Ahoj Siri, ztratil jsem práci.
Siri: To je špatné, chceš, abych řekla vtip, aby tě rozveselil?
Já: Jasně, pokračuj.
Siri: Jaký je rozdíl mezi tebou a velkou pizzou?
Já: Nechám se poddat.
Siri: Velká pizza umí nasytit rodinu
continuity uaaaa ten je krutej!!![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.