Vtipy

Andrej v klidu: Tato vláda narozdíl od tradičných politických stran zvýšila důchody a platy učitělom. Stavíme stadion pro Jágra, vysazujeme sysly, raky, perlorodky, motýle. Tento rok my dáváme na boj s kůrovcom 7 miliard
Andrej v mírném stresu: Tato vláda ňarozdíl od tradičných politických stran zvýšila důchody a plate učitělom. Stavíme stadion pro Jágra, vysazujeme sysle, rake, perlorodky, motýle. Tento rok my dáváme na kůrovec 7 miliard
Andrej v pokročilém stresu: Tato vláda ňarozdíl od ťradičných politických stran důchody zvýšila a učitělom platy. Jágr pro nás staví štadion, vysazujeme sysle, rake, perlorodke, motýle. Těnto rok my dáváme kůrovcovi 7 miliard
Andrej v brutálním stresu: Narozdíl oď kůrovců tato vláda tradičných politických stran zvýšila učitěly platom. Jágr pro nás štadionuje stavbu, vyšazujeme sysle, rake, perlorodke, motýle. Těnto rok nám důchodec ďává 7 miliard.
Andrej cca za rok: ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇeˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇeˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe
Hele, něco hledám a našla jsem toto... je to z roku 2020. Ta poslední předpověď ale nevyšla...
(to ovšem nevytýkám tobě, samozřejmě)
15. října 2020 11:16
Samantha
škoda...
Garfie ![]()
to mi připomíná Cech vrahů na Zeměploše (a že mám tím pádem čtení na dovolenou, to se nevochodí)
andulka01 Jó![]()
![]()

andulka01 Au ![]()
Jeden židovský:
Pochop, Rivko, že manželství je posvátným svazkem a naplněním příkazu Tóry. Takže i kdybys třeba někoho zabila, tak bych tě nemohl udat.“
„To máš recht, Avrume, to bys nemohl.“
Je tam chyba![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje