Vtipy
Pinot Noir ja tomu taky nerozumím, vnímáno teda z pohledu člověka, co v zoo řve na děti: přijde se rychle podívat, sloni souloží.
Ale připomnělo mi to ten vtip, jak otec zjistí, že mu dceru nabouchal sousedův syn. Celý rozčilený tam naběhne, ale otevře mu sedmiletý brácha:
- máš doma bráchu?
- bohužel ne.
-a otce?
- taky ne. A co byste potřeboval?
- mluvit s nima, tvůj bratr udělal moji dceri dítě.
Klučina se zamýšlí:
- hm, můžu vám říct, že za býka chce táta dva tisíce, za berana tisíc. Ale kolik by chtěl za bratra, to vážně netuším.
Tak zase je fajn, když se lidi takhle poznávají dle druhu humoru.
Já osobně považuji větu "děti, pojdťe se podívat, jak sloni souloží" za něco úplně jiného než mnou postovaný komiks, ale to je asi věc názoru.
Tak ještě jeden z této řady, kterých mám spoustu a pak dám pokoj...

Samantha tak to už jsem to nepochopila vůbec, ale já na ty komixy fakt nemám buňky.
Třeba chápu hlavou, že Sandman je pecka, četla jsem některé části 2x, ale zpřístupnil mi to až seriál a doufám, že se dočkáme pokračování. Ani s tím seriálem v hlavě to není lepší.
continuity Myslela jsem, že jako Desire jsi svůj vlastní zarytý fanoušek :-)
Nechci tady analyzovat vtipy
ale prijde mi, ze to neni moc k chapani, ze jde spis o vizualni predstavivost. Me to rozesmalo oboji, ale vtip tam neni, spis takova ta kreslena zkratka.

Ja jsem fanoušek toho příběhu, to jo, ale v plném rozsahu mi to docvaklo až seriálem.

![]()
Zájemce o post tiskového mluvčího v mém předchozím zaměstnání (k pohovoru jsem ho ani nezvala....vypil by mi všechny zásoby
).
Muhehe! To je luxusní!
Kradu!

jerry ne, rudýho alkáče za kolegu fakt nechceš ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje