OliveOyl :))
Vtipy

dzizisketa nejlepsi![]()
OliveOyl neznám, super ![]()

slniecko
chudinky malinký ![]()
zdensy au! ![]()
Co se týče vtipů, jsem dokonale a beznadějně staromódní.
Babce umře dědek, který si přál být pohřbený v modrém obleku. Jenže žádný modrý nemá. Peníze na nový také nezbyly, tak jde babka do pohřební služby, jestli by to jako nějak nešlo zařídit. Nadejde den pohřbu a opravdu, dědek leží v rakvi v modrém obleku.
Po pohřbu jde babka za ředitelem pohřebáků, děkuje mu a ptá se, jéstli je něco dlužna. "Ale vůbec, paní, ona to byla víceméně náhoda. Ona po vás totiž přišla jedna paní, která chtěla aby byl její manžel pochovaný v černém obleku a měl modrý, no tak pro mě nebylo nic jednoduššího, než vyměnit hlavy.
taky mám jeden proti lidskosti ...
Chlap plave sám v jezeře a najednou se kolem ozve tajemný hlas: "Plus dvě? Nebo mínus dvě? Plus dvě? Nebo mínus dvě?" Po chvíli to chlapa už štve, tak zařve: "Tak třeba plus dvě!" A -plop- najednou má čtyři koule. Chlap vyleze z vody, je zděšený. Druhý den ho napadne, že by mohl zase vlézt do jezera a až se ozve ten hlas, odpoví mínus dvě a bude to zase v pořádku. Tak jde k jezeru, chvíli plave a pak se ozve ten tajemný hlas: "Plus čtyři? Nebo mínus čtyři? Plus čtyři? Nebo mínus čtyři?"
jeden profesní

continuity Tak ten je dobře černej, ten pošlu dál. ![]()
Ten je taky hodně krutej.

euridike jezisi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje