A rozesmálo mě v diskuzi, jak tam někdo napsal: ,,Takže semetrika" :D

A rozesmálo mě v diskuzi, jak tam někdo napsal: ,,Takže semetrika" :D

LenyTo není vůbec pěkné
Ale pravdivé
Já už taky kolikrát při pohledu na zle přešitou tetinu uvažuju o tom, jaký bude mít potomky... třeba taková Lela: dítě s úzkou pusou... dcera s nulkama... tmavý řídký vlasy... no prostě celá maminka ![]()
barbucha Ale Lela byla kdysi hezká a má hezkou i maminku a sestru. Ale co si vybavuju, tak myslím v Číně už manžel žaloval manželku, že mu zatajila plastiky a porodila ošklivý dítě :-).
barbucha Jaká matka, taková Katka.![]()
Vari - a ja som kedysi čítala, že pre Araba / už ale neviem, o ktorú krajinu išlo / je dôvodm k zapudeniu ženy aj to, ak vyzerá inak, ako keď ju s ňou zoznámili . Teoreticky teda ak je namaľovaná , tak dobre, ale ak sa ráno manžel prebudí vedla nenamaľovanej, je zle , lebo to vysvetluje tak, že mu zamlčala , ako vyzerá, erga kladívko ho oklamala .
Blanka Jako k smíchu to není, ale manžel má z vojny kamaráda a ten tu manželku ráno nenamalovanou taky hodnotil negativně.
Ja som kedysi dávno na dovolenke s priateľom skutočne ráno striehla na to, aby som sa zobudila ako prvá a stihla sa ísť namaľovať pred tým, ako sa zobudí on . Bože, to boli starosti, teraz je mi to, samozrejme k smiechu - ber ma aká som, a ani ja ťa nebudem kritizovať !
Z VOJNY, né války. A opravit to nelze, protože při editaci to mám správně. Zvláštní!
Vojna
Vvoojjnnaa
Asi stačilo napsat vojenské cvičení. :D Tan algoritmus je debil.
Vidím vojnu.
Blanka Jak dlouho se tohle tak dá vydržet?
Je tam vojna![]()
Blanka u nás se traduje, že nechceš holku, po které při pádu do vody zůstane ropná skvrna. Ale my jsme všichni od vody, tady malování nikdy dlouho nevydrží.
Tak já nevím už.

Kan tyjo záhada ![]()
Já nevim jestli byla hezká. Ale byl to jen příklad, prostě po těch plastikách už nemůže vypadat stejně, ani jiný podobný (ale děti by mohly
).
No to by se mi tak chtělo, vstávat dřív abych se mohla nalíčit
A co ten přítel? Mazal nejdřív do koupelny aby se oholil a vyčistil si zuby, aby tě moh po ránu políbit?!
Doteď jsem žila v představě, že to je tak akorát pro stepfordský paničky, to ranní líčení... Ale vždycky mě bavilo, zejména v americkejch filmech, jak se ráno ženuška budí s kompletním, neporušeným makeupem ![]()
Black magic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.