Vtipy
Kokoska přečti předposlední větu, 0 jako "ou" a pak se znova koukni na první řádek.
Kokoska přečti předposlední větu, 0 jako "ou" a pak se znova koukni na první řádek.
Já to takhle četla a nic. Musela jsem si nechat přeložit, co to znamená. Tolik k mé angličtině.
Tabea Pinot Noir Četla jsem to s ou, pak si to dala i přeložit, přeložilo mi to úplně stejně jako jsem si to přeložila já. A furt nic. Prosím vás napište to sem někdo skytě. Jsem z toho úplně frustrovaná ![]()
notna přelož si prostě slovo "typo"
Pinot Noir Děkuji, ale buď jsem tady nejkrásnější nebo s nejdelším vedením. Furt nic. A asi je to marný. Díky za snahu.
Ten králík říká, že je "typo", tedy překlep, Čte se to skoro stejně jako "type 0", tedy krevní skupina nula.
Z čehož vyplývá, že měl přijít rabín, tedy rabbi, ne králík, tedy rabbit.
Ježiš a já to pochopila úplně jinak, a už vůbec ne jako slovní hříčku: totiž tak, že má králík skupinu nula - to jest univerzální dárce, protože ho sežere úplně každej! (a ehm, pobavilo taky) ![]()
Jsem nejkrásnější! ![]()
dzizisketa Děkuji za vysvětlení polopatě. Ten rabbi mě napadl, ale říkala jsem si, proč když by to byl překlep, proč by to bylo znovu i nakonci jako překlep. Prostě mi to vůbec nesedlo.
Teď to pošlu dál a jsem zvědává, jestli je někdo stejně natvrdlá krevní skupina jako já ![]()
Hlasim se k natvrdlym, dekuji za objasneni dzizisketa ![]()
Karja no presne. Vtip som sice pochopila ale k comu mi to je, ked som minule nepochopila zadanie prikladu v 1.!!!!triede
. Jako nebolo tam vlastne ziadne zadanie, ona im ho hovorila ucitelka v skole,syn bol chory a doma sme dorabali. Nic k tomu do edupage nenapisala, asi si myslela, ze vsak rodicia na to logicky pridu. No ako ktori ![]()
notna Protože ti tři jsou v tamních vtipech stálá trojka, jako u nás rusák, aneričan a čech
Sweet Potato Tak to mi už nedoklaplo vůbec. Přitom vlastně znám!
Karja no presne. Vtip som sice pochopila ale k comu mi to je, ked som minule nepochopila zadanie prikladu v 1.!!!!triede
. Jako nebolo tam vlastne ziadne zadanie, ona im ho hovorila ucitelka v skole,syn bol chory a doma sme dorabali. Nic k tomu do edupage nenapisala, asi si myslela, ze vsak rodicia na to logicky pridu. No ako ktori
A potom
má tým deckám doma človek vysvetľovať
načo sú dôležité presné zápisy pri rôznych predmetoch
...
A keď im to vysvetlí, začnú si z tých úloh bez jasného zadania robiť bohapustú srandu
...
Ako do kelu môžu toto vydávať
???
slniecko no on to mal byt priklad, ktory robia na hodine a zadanie urcite davala p.ucitelka ustne na zaklade nejakych podkladov. Len my sme ho doma nemali a zjavne mame pomale vedenie. Poslala som ho kamoskam a tie vedeli hned vo co gou. Takze chyba je asi na nasej strane ![]()
Na stejnou notu

Ježiš a já to pochopila úplně jinak, a už vůbec ne jako slovní hříčku: totiž tak, že má králík skupinu nula - to jest univerzální dárce, protože ho sežere úplně každej! (a ehm, pobavilo taky)
Syn na mě měl včera velmi zvídavé dotazy o krevních skupinách, řešili jsme mimo jiné univerzální dárce a příjemce, takže jsem to pochopila úplně stejně jako ty.
A zas tak vtipný mi to nepřišlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje