Tak na denním světle resp. na této fotce je to ocelová, resp. tmavě šedá
akorát v cjmdns to vždycky vypadá úplně černě... jasně že na světle záleží.
Jaký účes.?...
ty mas vlasy super, ale jsou vlnity, u tech se v odrostrch spis neco ztrati nez u rovnejch.
Lilly_Ku To asi jo.
No, mně se to líbí i na vlnitejch vlasech.
Kora
Tak je to kus vod kusu, samozřejmě. Ale já jsem teda ještě neviděla barvu, která by se mi líbila (sorry jako). Připadá mi vždycky strašně tvrdá, čím tmavší, tím hůř
s tim barvenim souhlasim, hlavne u barveni hlavy na jeden tmavsi odstin je to vetsinou hrozne tvrdy a rozhodne vysledek nevypada automaticky lip, nez sedy vlasy.
Kora ja uz jsem se myslim jednou ptala v outfitovem vlaknu. moc se mi totiz libi, jak se oblikas, ale mas hodne tvrdy odstin vlasu, co aspon na fotkach nevypada moc prirozene.
jinak ja chapu, ze ne kazdymu se do sede chce, sama to zatim taky resim melirem.
No, mně se to líbí i na vlnitejch vlasech.
Tady je Tereze Hofové 36 let. Na mě působí dojmem sik padesátnice plus. Ale jasne, každý není marnivý (jako já
)
Já takovej dojem vůbec nemám. Nevím jestli je to nedostatkem marnivosti, prostě nepředpokládám že prošedivělý vlasy jsou znakem stáří (po zkušenostech v rodině i té osobní).
Navíc jsou typy lidí, který možná ve třiceti (i díky vlasům) vypadají starší, ale už jim to zůstane a v šedesáti vypadaj stejně... nemyslím sebe
ale existujou takoví...
Tulipe ale ten tvuj odhad je zkreslenej tim, ze se temer vsechny zeny barvily.
ale za par let to muze byt uplne jinak, staci, aby se vic prirozene sedovlasych mladsich zen objevovalo na verejnosti.
u nas je za posledni tak dva roky fakt vyraznej posun, zeny svho veku s sedyma vlasama vidam bezne. a cim casteji jsou videt, tim vic se meni i verejny obraz toho, jak by mela vypadat zena urciteho veku.
barbucha ona vypada vyborne, takovou zachovalou padesatnici bych fakt chtela videt :D
Tereza Hofová se mi na téhle fotce líbí - ale nedávno (už nepamatuji kde) měla krátké prošedivělé vlasy - a to tedy moc šik nebylo. Krásné přiznané šediny má Andie MacDowell - ale té je dost přes šedesát.
Hodně záleží na původní barvě vlasů - pokud bych se nemelírovala (původní barva česká pochcaná sláma s nádechem do rezava), vypadala bych jak šedivějící veverka.
A absolutně nesouhlasím s názorem, že nejde udělat barvu, která dotyčné sluší víc než šediny.
Tady se nechytam vubec...Sede vlasy vypadaji fakt blbe, libi se mi kdyz jsou uz uplne bile nebo kdyz prevazuje vetsina bilch, ale tohle nepochopim. Dokonce i ma oblibena Erin O'Connor sla "na skunka"![]()

Luna tohle mi prijde hrozne cool![]()
Tvl, jako tmavě šedá to není ani náhodou.
To je prostě tmavě hnědá. Svoje vlasy mám cernohnedy, já jsem spokojená.
711990 Mne zbytecny. Cool by byla i bez toho. ![]()
Lilly_Ku ne ne, dřív jak v sedmdesáti žádný sediny ![]()
Já jsem se prostě s těma tmavyma vlasama narodila, tak s jei nechám.
Kora Já si tě taky neumím představit prošedivělou a ty dvě výše zmíněné dlouhovlasky se mi moc nelíbí, respektive s tmavýma vlasama by to byly fakt jiný ženský, ale jim se to líbí, tak proč to nenosit. Ale mně by to na jejich místě ani nenapadlo:D Já bych byla radši kost!:-D
Luna Skunka nebrat!![]()
711990 mne to taky prijde cool :)
Lilly_Ku tak aspon nekdo se mnou souhlasi:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje