Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 26. března 2022 13:15

Karja ale ono to muze byt fakt kombinace vic faktoru. mne se treba sedy vlasy obarveny na jeden odstin opravdu nelibi. malokdy se podari trefit odstin, navic i kdyz uz se to nahodou povede, tak to u rovnych vlasu vypada dobre tak jeden tyden po nabarveni, pak zacne vylizat skunk. a obarveny se skunkem jsou pro me stokrat horsi nez neobarveny.

ja ted chodim co cca 2-3 mesice na melir, pokazde tam sedim 4 hodiny a vyplaznu 200 eur, aby to vypadalo k svetu. 

za me idealni reseni neexistuje. sedy jsem si uz nechavala, ale jak jich nemam az tolik, vypada to u me fakt divne, tak vyckavam, az jich aspon bude vic.

chtela jsem rict, ze pokud preferujes prirozenej odstin, tak holt ta seda je proste jedno z reseni.

jinak podle me se celkove posouva s empowermentem i vnilani zen, uz to "byt mlada a atraktivni" neni tak bezpodminecne nutne, coz podle me i toto ovlivnuje.

ja te nechci presvedcovat nebo ti brat nazor, spis vysvetlit ten svuj :)

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 26. března 2022 13:16

711990 vsichni prosediveli sousedi z cool neuköllnu by nam to taky odkyvali

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 26. března 2022 13:23

Lilly_Ku No já doufám, že se to vnímáni trochu posune! A já z toho budu pak jen těžit:-D. Já si teď 4 roky vlasy nebarvim, jinak jsem si je barvila snad od 15 a je to velká úleva, takže to chápu, taky se mi do toho pak nebude chtít zpátky.  

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 26. března 2022 13:25

Lilly_Ku Ale jinak já potkávám hrozně málo žen že by měly ty nedobarvene vlasy. Všimla jsem si toho jednou jedinkrát u své kolegyně, pak už jen u samých starších 60+ a jak tady píšete, tak ty prošedivěle vlasy už musí mít kdekdo, tak na to asi každá hrozně dba aby ji ty šedivé odrosty nevylezaly. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. března 2022 13:50

Lilly_Ku A co bys poradila treba mne. Mam nevim treba procento sedych vlasu v tmave hnedem zbytku. Proste sem tam pokrouceny sedo bily zmetek. Naprosto nekoordinovane, netvori treba pramen, nic takoveho. Ale videt jsou hodne, mozna to nevnima okoli, ale ja ano. Na poradne prosediveni muzu cekat pet deset nebo i vice let...S odrosty (a podobnym odstinem barvy jako je puvodni) to proste sviti mnohem mnohem mene. 

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 26. března 2022 14:02

Jos no a meliry by to neschovaly? 

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 26. března 2022 14:11

Vlasy si nebarvím, co jsem měla loni měla čtyřicet, tak se bílé začaly objevovat. Nosím je v copku, tak se žádné trčení moc nekoná. Ale je fakt, že mě doteď nenapadlo, že by mohl být problém občas trčící vlas. Když se nad tím zamyslím, tak to mám vlastně i s mými hnědými, že občas nějaký vyleze.

Mamka má vlastní vlasy černé, na krátké mikádo, šedé v tom má taky. Neupraveně to nevypadá.

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 26. března 2022 14:26

Jos ja fakt nevim, nemam radu ani pro sebe :)

spis jsem chtela rict, ze pro me idealni reseni neexistuje a z tech neidealnich pro me nechat prirozeny sediny nevychazi az tak spatne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2022 15:11

Jos mně celkem vyhovuje ten přeliv v mojí barvě. Odrosty nejsou vidět vůbec, akorát po čase zase vylezou ty šedé. Myslím, že na větší procento šedých vlasů můžeš čekat dost dlouho, mně se první objevily někdy na vejšce, ale pořád jich mám pár.

Offline Kora
příspěvků moje polička 26. března 2022 16:11
Reakce na Karja:

Kora Já si tě taky neumím představit prošedivělou a ty dvě výše zmíněné dlouhovlasky se mi moc nelíbí, respektive s tmavýma vlasama by to byly fakt jiný ženský, ale jim se to líbí, tak proč to nenosit. Ale mně by to na jejich místě ani nenapadlo:D Já bych byla radši kost!:-D 

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 26. března 2022 17:19

Lilly_Ku 711990 Mně se ta O'Connor taky líbí a hodně. Vůbec teda nevím, kdo to je.

Tulipe Šik padesátnice? To bych teda vůbec neřekla. Ty to bereš asi jen podle barvy vlasů.

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 26. března 2022 17:26

Moc se mi líbí toto, ale moje vlnité vlasy takový účes nezvládají 

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 26. března 2022 17:45

Lilly_Ku presne, mne se to barveni na jednolitou barvu moc nelibi, prijde mi to srovnatejne postaršující jako par sedych vlasku... Az to bude k nevydrzeni, budu to muset delat asi jako ty. Ale 6 hodin v kresle je pro me naprosto silena predstava, stejne jako kazdy mesic 5000 za kadernika, ktery by to probarvil po pramincich, aby z toho nebyl monochrom:))

Jinak dnes mi kadernice vlasy trochu prosvetlila, takove tenke praminky o nejaky ton niz nez moje vlastni barva. Nevypadam ani moc nabarvene a jak jsou ty vlasy trochu svetlejsi, leccos se v nich snad ztrati.  

Offline continuity
41785 příspěvků moje polička 26. března 2022 21:46

Kora jenomže člověk časem ztrácí konstrast ve tváři a šedivějící vlasy s tím jsou ruka v ruce - celý ten dojem je prostě světlejší.  takže barva, s kterou jsi se narodila, může být časem příliš tvrdá. Že má někdo na hlavně 50% černých vlasů, ještě nutně neznamená, že to bude vypadat dobře, když jich bude 100%.

To není nic k tvé aktuální barvě, já to z fotek nepoznám. Jen to, že do 70 ti hnědočerné vlasy pravdepodobne nevydrží, aby to vypadalo zároveň dobře.  

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 26. března 2022 22:27

Mně se šedivé vlasy hrozně líbí a chtěla bych na to mít jednou odvahu, ale přijde mi, že to dost přidává léta. Moje máma měla starší kamarádku, co jsem ji znala, tak měla krátký šedivý účes a já ji jako dítě vnímala jako tu starou tetu, přitom jí muselo být max 50.

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 27. března 2022 07:34
Reakce na Lamicka:

Mně se šedivé vlasy hrozně líbí a chtěla bych na to mít jednou odvahu, ale přijde mi, že to dost přidává léta. Moje máma měla starší kamarádku, co jsem ji znala, tak měla krátký šedivý účes a já ji jako dítě vnímala jako tu starou tetu, přitom jí muselo být max 50.

​No a to je přesně dané tím, jak se většina barví, kdybychom běžně viděli třicátnice s šedinami, to podvědomé "šediny = babička" by neplatilo. 

Ale teda 50, to pro mě v dětství byli starci nad hrobem bez ohledu na vzhled nebo účes.

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 27. března 2022 07:35
Reakce na Lilly_Ku:

711990 vsichni prosediveli sousedi z cool neuköllnu by nam to taky odkyvali

​Mně to taky připadá cool.

Offline tamara
příspěvků moje polička 27. března 2022 08:36

Myslím, že k tomu, aby žena s šedivými vlasy vypadala dobře, je nutný nejen dobrý střih, ale i udržované vlasy a k tomu také udržovaný obličej.V neposlední řadě i celkový styl. Jinak může vypadat jako babka nebo lesana. Nepíše se mi to lehce, sama s tím bojuju, Šedivých vlasů mám hodně, barvím. Původně jsem měla vlasy hodně tmavě hnědé, teď mi kadeřnice dává ke kořínkům nějakou hnědou stupeň 4 a od poloviny vlasů nebarví, takže konečky mám mnohem světlejší.Nosím mikádo. Co budu dělat s přibývajícím věkem nevím :-(   

Offline Annegret
160 příspěvků moje polička 27. března 2022 08:58

Pinot Noir Lilly_Ku presně! Jde predevsim vnimani a nastaveni spolecnosti. Co se ocekava od zeny a co prenesene pak kladou za noroky samy od sebe. Chci verit ze s "propagaci" sedivych vlasu se  pristup zacne posouvat k vetsi akceptaci sebe sama, jaka jsem, a okoli se stane tolerantnejsi. Neni to samozrejme cesta pro kazdeho, ale verim ze i takove vykriky, vypada o 20 let starsi, skunk fuj, lesana odradi mnoho zen od toho to aspon zkusit, coz je skoda. Chlapi to maji mnohem jednodussi. Proc prosedively ticatnik neni skunk, ktery vypada na 50?

A jeste se mi libi vlasy notna 

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 27. března 2022 09:08