Další stříbrovlasá dáma - víc fotek tady (v oranžovém overalu je Daniela Drtinová):
![]()
Další stříbrovlasá dáma - víc fotek tady (v oranžovém overalu je Daniela Drtinová):
![]()
Za poslední rok-dva jsem dost prošedivěla. Barvení nechystám, tak budu prošlapávat cestičku. Jenom se bojím, že občas špatným směrem (tím méně udržovaným). ![]()
Jak je teď ta druhá řada seriálu Bridgertonovi, tak se mi moc líbí Lady Danbury, ty šedý prameny v tom tmavým, mi to přijde dost dobrý, ona má teda i pěkný obličej (až na to šílený obočí teda).
Jenže to je dobré taky proto, že má v obličeji barvu. A upravený účes.Časem se ty barvy ztrácí, obočí bledne, rty jsou míň výrazné, i oči, řekla bych. Potom je stárnoucí ženská trochu neviditelná
. A k šedivějícím vlasům je trochu barviček v obličeji třeba.
Jitka77 já nevím kdo to je, ale vypadá to blbě. A tady bych nevinila sediny.
Řvousenka já s tebou souhlasím. Vždy je jednodušší nechodit dokonale upravená, když je člověk v převážně mužském kolektivu. Zažila jsem i takovej ženskej pečující a to bylo peklo.
Nikdo mi nikdy nevyčetl šedivý vlas, akorát se divila jedna kadeřnice, že mi to nevadí a v tý práci.
Teď mám kadeřníka a ten směrem k mým šedinami akorát pronesl, že mám krásnou barvu vlasů a co by za to některé daly. ![]()
Keďže sa tu viem nájsť, tak prihodím svoju trošku. Patrím do klubu sediviacich a nefarbiacich. Mam 50 a velmi krátke vlasy. Vždy som farbila na hnedo a keď mi začali vadiť vyrastajúce šedivé, tak som prešla na platinu. A bolo to super až kým neprišla korona a s nou zatvorené kaderníctva. Nárast ceny ma donútil vyskúšať na prírodno a celkom som si na to zvykla. Tak si pestujem svoje salt&pepper a občas to vymením za platinu. Zatiaľ mi nikto nepovedal, že vyzerám staršie. Asi sa neodvážili. ![]()
Kora Mně ten účes taky připadá spíš nelichotivý vzhledem k celkové siluetě, ale možná ze mě mluví závist, dlouhé vlasy jsou pro mě úplné sci-fi...
Řvousenka Celospolečenský tlak mám prostě zařazený v kategorii "nevyžádané rady" - a neraguji na něj.
A když už je tu téma, jaké vlasy by žena v určitém věku měla/neměla/směla/nesměla nosit, vzpomněla jsem si na to, jak se od mých zhruba pětatřiceti let moje mami i mnohé tetky v příbuzenstvu pozastavovaly nad tím, že stále nosím dlouhé vlasy
!
rozarka A já píšu něco jinýho? Nehraj si s časem, líbí se mi to tady a teď.
Kan Jéžiš, děkuju za milý kompliment. ![]()
Zarinya Jo ty vlasy dělají hodně, taky se občas na některých svých starších fotkách pomalu nepoznám. Zkracovat asi budu, už ale jen max. po bradu, v kratších jsem moc dlouho nevydržela a nechala to stejně dorůst.
rozarka Děkuji, fakt taky zpětně koukám, že na některých fotkách snad ani nejsem já. ![]()
A abych se vyjádřila i k tématu, obarvila jsem se na hnědo, protože mě už nebavilo se odbarvovat na blond, tak ani nevím, jestli třeba už nešedivím, ale dofuala jsem, že si od barev odpočinu
tak snad až dojdu ke své přirozené barvě (která je tmavě hnědá) bude to vypadat dobře a bude stačit uržovat nějaký střih.
Ahojte dámy, máte prosím některá zkušenosti s methioninem? Prořídly mi vlasy a ráda bych s tím něco udělala. Před pár lety mi také hodně padaly, ale to bylo po porodu a velmi rychle mi zabral zinek. Teď už je příčina jiná, ale neznámá
. Ani nevím, jak k tomu vlastně došlo, ale ještě na podzim jsem měla vlasy fajn.
Nadja Kochanski methionin je urcite dobra volba, jen chci upozornit na mozne nezadouci ucinky stran zazivaciho traktu (napr. nadymani)
Nadja Kochanski methionin je urcite dobra volba, jen chci upozornit na mozne nezadouci ucinky stran zazivaciho traktu (napr. nadymani)
Ja ho beru a nic nežádouciho se neděje.
Fakirka tak o to lip, ale zrovna methionin to casto fakt delava..
Asi teda vyzkouším. Dík![]()
Potřebuju poradit s účesem....byla jsem přesvědčená, že to nechám dorůst, ale teď zase váhám, jestli neostříhat. Co myslíte? Krátké dlouhé? Světlejší nebo tmavé?
LadyMary tobě sluší skoro všechno! Vlasy vypadají kvalitně.
Nelíbí se mi ten úplně krátký sestřih a pak ta hodně tmavá, úplně světlá by asi taky nebyla nic moc. Jinak bych řekla, že můžeš mít cokoliv.
LadyMary cokoli z: krátké, pixie, mikádo - barva spíš svetlejší hnědá.
Máš nachystanou excelovou tabulku![]()
LadyMary tyjo tobe slusi uplne vsechno vcetne ty ofiny!!!!
LadyMary Mně se nejvíc líbí ty sestříhané dlouhé a mikádo, barva středně hnědá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.