Catherinne Pokud se to paní líbí a vyhovuje jí to, tak nechat. Moje prababička měla taky dlouhé bílé vlasy, jenže potom už nedala ruku nahoru, aby se učesala a mytí nad vanou jí taky dělalo problém, tak zavelela, ustřihnout.
Jaký účes.?...
Catherinne Krásně vlasy! Dřív jsem byla pro krátké vlasy ve vyšším věku. Ale s vyšším věkem svým jsem to dost přehodnotila. Takže klidně dlouhé i v 80 ![]()
Catherinne pokud ma pani vlasy kvalitni a upravene, tak proc ne. Ona sama vaha s ostrihanim nebo jak?
Kokoska ne, ona je chce dlouhé, cca 2 roky se stříhala sama
a teď to chtěla upravit.
Chodila pravidelně před lety, když se ještě barvila, teď jsem ji několik let neviděla.
Mě zajímaly reakce, často se tady řešily dlouhé vlasy v padesáti, natož v osmdesáti.
Catherinne no jak jsem psala, vypadaji dobre, ani to nema takovy nadech do zluta, jak nekdy stari lide mivaji. Nebo jsi nejak tonovala?
Kokoska to zlute byva spina
Catherinne krasny vlasy, v ucesu to musi byt dokonaly
viktorka_od splavu nemusi byt, moje babi si myla vlasy pravidelne a stejne ten ton tam byl. Davala si proto modry preliv, pak je mela krasne stribrne.
Kokoska Přemyla jsem to stříbrným šamponem, ale má to pěkný sama od sebe. Možná zkusíme stříbrný/ocelový přeliv.
viktorka_od splavu špína to není, to bys spoustu lidí mohla urazit. Ten vlas je v podstatě průhledný a získá žlutý nebo do zelena nádech. Ony ty stříbrné šampony byly vymyšlený na tyhle vlasy, protože modrý pigment žere žlutý pigment a až pak se začaly používat i na blondýny.
Catherinne mno ja to u par lidi vidam/vidala nazivo, bohuzel
verim ze nadech jako takovy muze byt prirozeny na umytych vlasech, akorat proste lidi v mym okoli maji vlasy po umyti jine nez tyden po... blek
viktorka_od splavu Co jsem se přestala barvit, používám fialové šampony a kondicionéry na doporučení kadeřníka. Říkal, že mám typ vlasů, který má na šedinách ten žlutý nádech. Babička to tak měla, tak poctivě používám. Naopak prababička z druhé strany měla vlasy úplně bílé a nezežloutly jí ani když byla v nemocnici a vlasy měla delší dobu nemyté.
Catherinne Tá pani musí mať šmrnc aj z predu, mne sa to páči aj k tomu veku, pri takej kaderníčke ako si Ty, si to môže dovoliť, krásna farba, zdravé lesklé vlasy![]()
Catherinne ty bily vlasy takhle hladky jsou krasny. Ale sama si to pani takhle neupravi a pak je lepší je nejak zamotat nez rozpusteny
Tak jsem se vratila ke svym vlasum a nevim![]()
Uz jsem na tu tmavou nebyla zvykla, ale nastesti je to jen preliv.
Luna máš to moc hezký, takové vlny bych taky brala
Luna Máš to úplně nejvíc skvělý! Takový to chci taky!
Evaeva Lama_z_Lana
Diky, vlny jsou bohuzel kulma, ja to tak hezky po probuzeni samozrejme nemam![]()
Luna o chápu, ale barva a dýlka mi přijdou fakt akorát ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje