Krásná jsi! A ke všemu šikovná!
![]()
![]()
Luna podle mně ti to sluší, dej fotku co jsi měla doteď.
Luna dobry to je
daji se takto krásně uhladit dlouhé vlasy (jako je má tvoje klientka) v domácích podmínkách?
Luna délka barva všechno top. Moc ti to sluší.
Luna krásná, moc ti to sluší
na chvilku jenom, tvarim se jak pako![]()
...krásná jsi pořád stejně!. Ale tahle barva Ti nesluší, nepatří k Tobě...
V té tmavé jsi prostě top!
Luna za mě tmavá o moc lepší
Maky nevím kterou fotku myslíš. Ale obecně je to sama sobě vždycky náročnější, chce to po malých kouscích, dobrý kartáč, výkonný fén, nějaký uhlazovací produkt ![]()
Luna ono hodně záleží na světle, já můžu fotit jedny vlasy na různých místech a každá fotka ukzuje jiné vlasy. Tady na těch fotkách se mi líbíš víc v těch tmavších.
Mně se ta světlá docela líbí ![]()
Ty hladký šedivý jsou krásný. Vždycky když vidím něco podobnýho, mám chuť si taky nechat narůst dlouhý ![]()
barbucha ty jo, u tebe by to byl dlouhej proces ![]()
Co hezký mikádo, mělas někdy mikádo?
Luna tmavá ti nesrovnatelně víc sluší!
ty vlasy/účes vypadaj udržovaně
tuhle divně hnědozrzavou nosej dole v Košířích romky, co se nejspíš domácim barvenim neúspěšně pokoušej o blond...
barbucha No mne se svetla taky docela libi, ale moje prirodni je skoro cerna a nevim no, je to narocnejsi udrzet tu svetlou ne moc oranzovou.![]()
Měla jsem mikádo docela dlouho, dokonce i blond! ![]()
Jenže s tím bylo hrozný práce, každej den to fénovat přes kartáč aby to bylo pravidelně podtočený... a i když já jsem z toho neměla nijak blbej pocit (to bych to nenosila), tak když jsem přišla s tím ježkem tak mladej pán pravil že zaplaťpámbu, předtím jsi vypadala jak moje babička ![]()
Na dlouhej proces kašlu, neměla bych na to nervy a vůbec... to jen když to vidím tak na chvilku závidím ![]()
Catherinne a doporučila by si prosím dobrý kartáč na vlasy skoro do pasu? Plochý nebo kulatý?
Měla jsem na mysli tu 80letou zákaznici kde je vidět před a po tvém zásahu jak jsou vlasy krásně uhlazené.
Luna fotku na chvíľu som nevidela. Ale tmavý účes, ktorý vidím, sa mi páči. Si kočka (ale to si vždy)
Maky dám odkaz, ale asi až zítra ![]()
Luna me strasne, strasne, strasne stve, kdyz o sobe pises, ze nejsi hezka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.