Catherinne super.![]()
Jaky je ten tvuj pracovni ig?
Ze bych se pokochala.![]()
Zarinya katrinpustkovahair
![]()
Catherinne Ja jsem z tveho ig nadsena a jestli budes v budoucnu brat nove zakaznice, moc rada k tobe zajdu. Ted jsem z toho, co mam na hlave, mirne receno nestastna, byl blbej napad rict kadernici, at ostriha vsechno, co je zniceny, vypadam jak debil.
Vari ajaj, to mě mrzí. Kdykoliv se můžeš ozvat.
Catherinne My jsme nedávno na pravidelném srazu řešily, že bys měla udělat takové dny pro Brno. Brno hromadně za tebou a nebo ty do Brna. ![]()
Líbí se mi tvoje práce moc a na ten IG musím kouknout.
Catherinne moc hezke a na IG je videt, jak pani prokoukla!
Renusatko pro akci Brno do Prahy jsem pro! Budu tam o celém víkendu, klidně do půlnoci ![]()
Když někam pojedu já, je to tak ten střih, celý kadeřnictví s vybavením neuvezu a spousta věcí, pokud mají vypadat dobře, barvy, melíry, nejde dělat na koleni.
Kokoska děkuju
Catherinne Prosim te, jak moc narocny by byl na udrzbu takovy uces? Jsem objednana ke kadernici, kde jsem jeste nikdy nebyla.
Mne se to libi, ale nevim jak na mne... Vlasy mam rovne, takova normalni kvalita, tj. ani jemne, ani draty.![]()
Pokud je to blbost, zas se necham na jednu delku.![]()

Pardon, přehlédla jsem vás.
Bione Cannabis.
Ten drahý je Revolution Hydrate my curls
Luna nemuselo by to být náročný, zas tak moc sestříhaný to není. Pokud jsi zvyklá to prosušit v předklonu a pak protáhnout párkrát přes kartáč, tak do toho klidně jdi.
continuity diky
Luna Jako tuhle delší ofinu neofinu si teď nechaly strihnout dvě ženský v okolí a vypadá to hrozně dobře. Ony teda mají delší vlasy, a pak do toho mají střiženo takhle něco spíš do těch stran jako na fotce a jako najednou mají z dlouhejch caru účes!
Luna podle me.tohle vypada dobre, kdyz mas tvarovatelny vlasy, tj ne uplne rovny. Ale zas to chce foukani....potvrzuju kazdopadne Karja , ma to ted moje kamaradka na dlouhejch vlasech a je to bozi! Ja taky uvazuju o nejakym prostrihani a sestrihani, ale bojim se, ze na tech 100% rovnejch vlasech to bude vypadat jako nehoda s nuzkama
711990 Jo, to já nevím jaké mají vlasy a jak to udrzuji, zase tolik se neznáme:-D Ale určitě jsem je potkala v situaci, kdy to neměly čerstve vyfoukané. Já bych to taky mít nemohla, mně to lehne všechno hned a je to jak hrebik a bylo by to děsne
Catherinne Karja Jako jsem nahlodaná. A navíc by mi třeba už Toník neříkal, že vypadám jak profesor Snape![]()
Luna Jako nedokážu asi posoudit, jak se to k tobě hodí, ale typove ti to na vlasech bude držet asi, podle těch účesu co máš občas vyfocene. A prostě fakt se mi to líbilo, přišlo mi to takové jako moderní, něco nového, ale znáš to vesnice, minimum podnětů, co já vím, co nosí Praha;-)
Luna ale urcite ti to rika obdivne!!!![]()
Jaký účes byste zvolili na ples z delšího rovnýho mikáda s ofinou?
Dávám sem, i když je to dost stěžovací. Dcera si včera ostříhala vlasy.
O tom, že úpravy zevnějšku svěřujeme profesionálkám jsem mluvila mockrát.
Tak není to úplná totální katastrofa, pěkné mikádo z toho určitě půjde (ještě v létě měla vlasy do pasu). Na moje zděšení mi řekla, že to původně chtěla na ježka. Paráda......
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.