Luna Ta tmava je super a souhlas s Kokoska, neveris si uplne zbytecne, ty ses tak nadherna zenska!
Jaký účes.?...
Kokoska Tak promin, ani o tom nevim...Jsem proste takova...normalni, rika se zajimava.![]()
Luna mně vůbec nepřijdeš normální, ve smyslu holka od vedle, naopak mi připadáš zajímavá, netuctová.
Catherinne až budeš mít chvilku dala by si odkaz na nějaké ty uhlazujici kartáče?
Maky jo, promiň, jela jsem na Moravu a zapomněla.
Koupila jsem dceři k Vánocům šampon a kondicionér na kudrnaté vlasy. Takže po bione z drogerie má krásně tvarované vlny jak ovečka, po tomhle se jí vlasy narovnaly a zůstaly tak trochu zvlněné v tenkých pramicích. 700 stovek ![]()
continuity co je to za značku?
Maky na vršku obrázku je vidět odkud to je.
Catherinne děkuji moc jdu to prozkoumat.
continuity prosím jaký je to přesně přípravek bione? Ze bych vyzkoušela. Vlny jak ovečka zní dobře. ![]()
Dnes jedna fakt skvělá změna aneb chci, abych už byla šedivá a ne barvená. Tři hodiny práce. Za mě boží, mám vždycky takovou radost, když má radost žena v křesle. Nechci tady dávat obličej, víc na IG.

CatherinneTo je krásný, to bude pěkně do přirozena odrustat a žádný několikaměsíční trpění.
Karja přesně tak
děkuju
Catherinne super , nedávno jsem měla podobnou práci,ale mikádo.Taky jsem měla velkou radost jak se to povedlo ![]()
Catherinne zpětně mě mrzí že jsem si to nevyfotila,ale já na to focení moc nejsem.
EDITH4B já často zapomenu, ale když už jsem ten pracovní insagram udělala, tak se snažím ![]()
Catherinne změna velká a věřím, že byla zákaznice nadšená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje