JankaM Krásne to máš![]()
Jaký účes.?...
Nové vlasy, skrátený strih, s mojimi anorektickými vlasmi sa nedajú robiť účesy, ale spokojná som aj tak, hlavne, že nejaké sú a nepadajú. 
milacka Máš to moc hezké. A jsi krásná žena.
Moc Ti to sluší!
milacka Darinka super to máš, farba aj účes, si kočka veľká![]()
notna euridike Daridari ďakujem, zmenila som kaderníčku, viac sa so mnou vyhrala a platila som menej ako u predchádzajúcej kaderníčky. Výrazne menej a dokonca sme si aj povahovo sadli a potykali si. S mojimi vlasmi nečakám zázraky, kedysi som si nechala aj jemne zahusťovať vlasy, ale táto procedúra ma nebavila a upustila som aj od nej. Vždy som to cítila, musela som si zvykať aj na počiatočnú nepohodlnosť pri spaní. A to som mala len 24 trsov a kratšie vlasy, žiadne predlžovanie.
Daridari Dari, už máš viečka upravené? Ja ešte nie.
milacka Darinka, zmena je niekedy osožná, prospela Ti![]()
ja mám na viečka termín na apríl, využijem sviatky, takže nepadne toľko dovolenky.
Mám strach aj sa teším![]()
nemám klasicky padnuté viečka, je mi v podstate vidieť celé viečko, len tej kože je tam viac ako je pekné, tak som nabrala odvahu.
Daridari potom mi daj vedieť, ako si spokojná. Komu ideš?
milacka Určite dám vedieť. Urobila som si naozaj široký prieskum, pozrela kamarátky, ktoré boli u konkrétneho dr, odporučili mi ho dokonca z očnej kliniky, kde mužovi operovali oči - dioptrie, takže zvíťazil MUDr. Pavel Novák. A ako bonus je cena, o polovicu lacnejší ako inde. Hoci teda cena nebola kritériom pri výbere. Mimochodom, zostal mi jeden voľný termín, ja idem 5.4 a termín je aj na 12.4 a ešte som to nezrušila, keby náhodou, daj vedieť![]()
Daridari veľmi rada, ale to sme na dovolenke. Rada by som to tento rok absolvovala aj ja. Ďakujem za tip![]()
milacka Chápem, neutečie Ti to![]()
milacka nový účes ti sluší ![]()
Catherinne ďakujem, posielam ti ako odborníčke ešte foto z FB odzadu.
milacka tak to je úplná krása! Ani to nevypadá na anorektické vlasy!!! Fakt úžasný.
milacka Normálně bych tě nepoznala, sestrička
Úplně jsi omládla!
Catherinne
Korsičanka ty si neskutočná lichotníčka, ďakujem MiJu, ale môžem ťa uistiť, že aj mne roky rýchle pribúdajú, až sa nestačím diviť.
milacka Sluší ti to!
Sweet Potato Pinot Noir Garfie veĺmi pekne ďakujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje