Lensupr pěnové tužidlo na objem (podotýkám, že pěnové tužidla nemám ráda a vždycky jsem v práci dávala přednost jiným stylingovým přípravkům) 
Jaký účes.?...
Catherinne potvrzuju, je skvělý!! A připadá mi, že je bezedný, vůbec neubývá.
bram Jako ovečka jsem si tužidlo hned objednala :-D. Doufám, že bude trochu držet a nevysušovat vlasy.
whiskas když ti nebude sedět, tak mi ho pošli, koupím ho od tebe :) Vlasy mi nevysušuje, vlastně mám pocit, že na těch vlasech nic nemám, jen jsou takové pevnější
Moc se mi líbil účes paní Pavlové na inauguraci. Dá se takový účet udržovat i v domácích podmínkách - máte někdo zkušenost?
bram Když mi nesedne, je Tvoje :-). Jsem ráda, že je případný odbyt zajištěn. Nerada věci vyhazuji jen protože mi nevyhovují. Domluveno. Ale doufám, že budu sdílet Tvé nadšení.
Lenka22 Bych řekla že úplně v pohodě, pokud teda vlastníš fén, kulatý kartáč a asi větší natáčky na doschnutí. A jednou za čas zastřižení / barvení u kadeřnice.
whiskas
, já tedy navíc ještě rychleschnoucí stylingová glazura 200 ml Framesi.
Kdybys chtěla být ještě ovečkovatější :-)
whiskas vedeš 3 2
stes
to ne, je to plichta. Mám jen dva produkty a o tom druhém si vůbec nejsem jista, co mě to napadlo
.
whiskas tak to potom jo, nerada bych byla pozadu :-)
Lenka22 Bych řekla že úplně v pohodě, pokud teda vlastníš fén, kulatý kartáč a asi větší natáčky na doschnutí. A jednou za čas zastřižení / barvení u kadeřnice.
hmm, kulatý kartáč nevlastním, ale to je to nejmenší asi. Spíš si představuju sebe, jak to neuměle fénuju a natáčím....asi to nebude pro mě, jsem na to levá :-)
Já na objem teď používám tuhle pěnu Investice větší, ale já ji mám určitě déle než rok, na dlouhé vlasy stačí jen strašně maličko, protože potom už jsou takové nepěkné. Ale to maličko jim dodá opravdu objem a ještě teda se mi i mnohem méně mastí a déle drží účes.
Takže ze svého denního mytí už jsem na jednou týdně, ještě teda s pevným šampónem. Kolikrát je po týdnu myju jen z hygienických důvodů. Jen nevím, co se stalo s Bon Savon, nešlo mi vůbec nic objednat, tak teď mám nějaký z DM, ale taky to jde.
Renusatko Huš
.
Renusatko Já mám tento sprej na objem a tento lak na vlasy a asi něco dělám špatně.
Normálně laky nepoužívám, ale tomuto jsem dala šanci. Je fakt, že nelepí a to je asi tak vše. To tužidlo tuží jemně, ale stejně mám vždy největší objem od uší dolů, což není až tak žádoucí a u hlavy nic moc.
Ovšem oba produkty krásně voní
.
whiskas To by asi mělo být skoro to stejné, ta pěna. Já mám strašně jemné vlasy, málo a hrozně se mi mastily. Myla jsem je fakt denně a kolikrát i 2x, když jsem někam večer šla. Nepoužívala jsem nic, mimo šampónu, protože mám ráda do toho sáhnout, žádná helma. Od toho častého mytí už mi pomohly i ty tuhé šampóny, ale tužidlo a lak, jdou mimo mě. Tohle byla spíš náhoda, kdy jsem dostala nějaký vzorek. Přijde mi, pocitově, že to vlasy obalí a neplihnou. Nevím co třeba Catherine , třeba je to jen předražené a dá se najít i něco jiného, ale já jsem fakt spokojená.
Renusatko ty že máš málo vlasů???
Fakirka No právě...ty už mě znáš jen co používám tu pěnu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje