Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. února 2023 09:50

milacka

A vypadas opravdu hodne mlade.

Online viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 28. února 2023 09:57

milacka moc pekne vlasy, gratuluju ke kadernici:-) a pak bych si jeste prosila recept na tvuj elixir mladi

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 28. února 2023 19:57

Zarinya viktorka_od splavu ďakujem, a recept? Mať rada samu seba aj s nedostatkami. Už som sa to po rokoch naučila

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 01. března 2023 21:47

Catherine jdu si pro profesionalni nazor/radu. Na dalku tezke, to je jasne, ale ty mas tolik zkusenosti  a vlasy co delas jsou moc hezky, ze mi to neda.

Kamaradka je na kratko a ma sede vlasy, no, skoro vlastne bile. Chodila ke kadernici na barveni, pritmavovani low lights a mozna nejaky melir, aby uces mel texturu a hloubku. Kadernice pracuje se semi permanent a prelivy, coz vzdy skonci tim, ze se to vymyje hrozne brzo a zacne nastupovat efekt bezova mys ( i s samponem proti zloutnuti atd). Ja myslim, ze by se to dalo udelat permanentni barvou, kadernice, podle toho co rika kamaradka, ma obavy ze to pozdeji zacne vypadat jak monolit a nehezky. Myslim, ze ty semi permanent a prelivy nanasi malovanim primo na vlasi, asi ne folie. Je nejaka technika nebo reseni, kde u kratkych vlasu lze docilit struktury a ztmaveni tak aby to za cas nebylo vse tmave? Jemny melir a delat pokazde z jine strany? Nebo neco jineho?

Nemuzu ji za tebou poslat pres ocean, ale slibila jsem, ze se aspon zeptam. Diky moc!

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 01. března 2023 22:28

Catherinne Já se přidám s dotazem: Elektrizující vlasy. Nemívám to často, ale zrovna teď mě to doslova obtěžuje. Co s tím?   

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:42

Luna elektrizují teď vlasy skoro všem!!!

Když dělám melíry, tak si ty vlasy musím rozprašovačem přivlhčit, ať nelítají.

Říká se, že to způsobuje suchý vzduch, případně vlněné oblečení, což může být třeba čepice, svetr, co přetahuješ přes hlavu, šála...

Pomoct by mohl hydratační přípravek, sérum nebo maska, nanesení po umytí. Často pomůže i tužidlo, jemné, žádný beton, olej na vlasy, který jemně uhladíš prstama. Texturizační spray. 

Offline Pinot Noir
29385 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:57

Catherinne to oblečení podle mě hraje dost roli. O víkendu na vlastní hlavu ověřeno, co se stane, když několikrát projedeš v akrylovém svetru plastovým tobogánem.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 02. března 2023 08:01

Pinot Noir bylas jako sluníčko?

Offline Pinot Noir
29385 příspěvků moje polička 02. března 2023 08:02

Catherinne tak

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 02. března 2023 08:06

0zero7 bílé vlasy přeliv nezmění, neobarví je. Možná lehce zůstane na povrchu, když dá do směsi silnější vyvíječ než má být, proto se to rychle vymyje. Bílé vlasy může změnit jedině barva. 

Já zkusím najít a dát tady nějaké obrázky ať vím, čeho chce docílit. 

Offline zdensy
1129 příspěvků moje polička 02. března 2023 10:39

Luna mně se osvědčil přípravek Intercosmo Magnifico, používám dlouhodobě a vlasy neelektrizují a jdou krásně rozčesat

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:06

Luna Catherinne Je teď suchej vzduch hrozně moc

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 02. března 2023 17:48

Catherinne Diky moc! Kamoska mi poslala tohle. Vlasy Ma takhle nejak kratke, nahore delsi trochu na punk, to ji moc slusi. Ma je teda cele bile. Kadernice Ma podle reci strach ze Se nestrefi do tech tmavych lowlights a ze to Bude casem cely moc tmavy. Barvu by chtela nejak takhle at to ma plasticnost. Zrovna ted to ma veku svetly do studena prelivem. 
koukala jsem na ten ucet a Borec se specializuje na sedy vlasy  dobrej je  

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:56

0zero7 no, to je teda výzva, mně přijde  že tady u nás se ty šedé barvy ( jako chemie) teprve objevují, tak třeba já osobně jsem přesně tohle ještě nedělala. Budu muset někoho nalákat a zase zvednout laťku o něco výš myslím hlavně ve smyslu jestli ta šedá chytne opravdu pěkně šedě. Jinak bych se toho nebála, prostě to musí dělat pokaždé stejně, stejný prameny světlý a tmavý a nemůže se stát, že by časem ztmavne úplně. U obou účesů je vidět, že je důležité to hodně prosvětlit okolo celého obličeje, zbytek podle přání.

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 02. března 2023 22:45

Catherinne Diky moc! Ja prave taky kamosce rikam, ze neni zbyti a musi jit do barvy, proste bud se kadernice prestane bat a nebo najde jinou (konzultovala teda se tremi a ani jedna nechtela, uff). Dekuji moc za info, predam. Kdyby byl nejaky uspech budu hlasit. 

Online barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 04. března 2023 01:40

Catherinne 0zero7 

Ty fotky vypadaj dobře...  ale jestli ta kamarádka má vlasy úplně bílý, tak by se jednalo jenom o přidávání tmavý barvy, ne? Totiž ta druhá fotka je spíš o zesvětlení bych řekla, a to je jednodušší... S tou tmavou do bílejch vlasů je to dost vo hubu, kadeřník by měl být fakt mistr asi - viděla jsem pár případů úplně šedivejch vlasů, kdy ve snaze aby vypadaly "jenom lehce prošedivělý" se provedl takovej jako melír naopak, t.j. tmavý pramínky - a ty ženský vypadaly ve finále jak hyena skvrnitá, prostě hrůza děs.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 12. března 2023 09:11

Catherinne kdyz je tu řeč o tužidlo, nemas prosim tip,po kterem se vlasy nelepi a nezhrubnou....nebo nekdo z ostatnich. Posledni rok jsem jich vyzkousela asi 15 a po vsem mam hnusny hruby vlasy. Mam hodne kratky a tuzidla nedavam moc,ale pred fenovanim to bez nej nedam. Zkousela jsem i tekuty spraye a stejny slepeny vlasy

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 12. března 2023 13:49

stes napíšu, pošlu fotku, framessi

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 12. března 2023 13:51

stes Používám volume booster od Dusy a jsem dlouhodobě spokojená. Mám jemný, rychle se mastící vlasy a tohle tužidlo z nich jako jedno z mála nedělá hnusný.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 12. března 2023 14:07

Catherinne Len děkuji, vyzkousim vsechno