Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Fakirka
2223 příspěvků moje polička 14. března 2023 18:58

Renusatko v tom případě té pěně děláš skvělou reklamu

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 15. března 2023 00:18

whiskas Dej mi vědět, protože ho jako správná ovce mám taky v košíku, ale naštěsí mám čas do léta, než si ho budu moct koupit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2023 08:32

Renusatko tak takuto zazracnu premenu chcem aj ja! Presne ako ty, umyvam hlavu kazdy den, prilezitostne aj dva . Suchy sampon som raz skusala ale mala som po nom vlasy jak slamu a ziadny lesk. Ktory pouzivas? A nejaky kondicioner? (Ja bez neho nerozcesem vlasy, musim pouzit aspon dva krat do tyzdna). 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 15. března 2023 13:41

A nepociťujete po těch pěnových tuzidlech, že si musíte umýt dříve vlasy? Já bych na objem taky něco užila, jenže vždycky mi to zkrátí tu čerstvost vlasů a to se mi nechce obětovat. Normálně to mám 2-3 dny, ale jako fakt fresh, po stylingu 2 dny a jako ke konci toho druhýho dne už to není ono. 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 15. března 2023 14:08

Karja já u téhle vím, že se jí musí dát opravdu malé množství, ale fakt malé a pořadně rozetřit. Jak je jí moc nebo moc v jednom místě, tak to tak je, takové jak kdyby slepené až mastné a těžké vlasy. Jinak mám právě obrácený pocit, že to ráno jen trochu přefoukni a vydrží to dlouho.Jen já mám ty vlasy fakt jemné, takže i ten pocit, že to nemám hned napláclé kolem hlavy, je super.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 15. března 2023 14:13

Mrakoplas Ne suchý, pevný, jak mýdlo. Já jsem začala už před lety s Bon Savon, v té době ani nevím, jestli to v drogérkách bylo. Teď nemám krabičku, ale je to pevný šampón, nějaký bio, bez silikonů, avokádo, kokos...takový tropický a taky to jde. Tím šampónem se to zlepšilo dost, ale ten objem mi pořád chyběl. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2023 14:28

Renusatko joj prepac, myslela som tuhy a napisala suchy . Tak ja este nejaky skusim aj s tou penou co si odporucala. 

Online 711990
18274 příspěvků moje polička 15. března 2023 15:50

Karja podle.me tuzidla.proste nejsou na dlouhy vlasy

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 15. března 2023 22:23
Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 15. března 2023 22:28

Garfie stes bram  

Dnes jsem si tužidlo vyzvedla a hned i v rychlosti vyzkoušela. Přišla jsem domů zmokle/zasněžená, takže vlasy vlhké a tak jsem neodolala a trochu tužidla na ten zplih nanesla. Vlasy jsem jen v rychlosti vysušila, žádné precizní foukání a při tomto expres pokusu je výsledek docela fajn. Hlavně (zatím) žádná sláma. Zítra brzo ráno jedu na služebku, takže pro extra péči nebudu mít prostor. Na ostro tužidlo vyzkouším v pátek a hned se podělím o výsledek.

Online Miru
16327 příspěvků moje polička 16. března 2023 02:43

whiskas 

...tak dávat cokoliv do zmoklých nebo zasněžených vlasů, resp. ne čerstvě umytých, mi přijde špatně.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 16. března 2023 06:34
Reakce na 711990:

Karja podle.me tuzidla.proste nejsou na dlouhy vlasy

​jo já jsem spíš myslela všechny styling9vy přípravky, mně po tom ty vlasy druhej den hrozně lehnou a jsou jety, ale možná zase něco zkusím pod masazi tohoto vlákna, dám tam toho méně a uvidíme. 

Online 711990
18274 příspěvků moje polička 16. března 2023 06:38

Karja no dyt jo, jakmile mas dlouhy vlasy a nemas je uplne ridky, tak ti je to hrozne zplihne. Jeste jsem nemela ve vlasech zadnej produkt, mterej by to nezpusobil. A nejen druhej den, ale asi tak 2h po aplikaci:D to podle funguje tak akorat na kratky vlasy.

Online Miru
16327 příspěvků moje polička 16. března 2023 08:04

Karja 711990 

...souhlasím s tím, že pokud jsou vlasy dlouhé, kvalitní, udržované, čisté, zdravé, stylingové přípravky potřeba nejsou.

ALE - pokud je někdo chce, potřebuje, tak myslím, že problém je nejvíce v aplikovaném množství(většinou ho dámy dávají zbytečně moc, pak samozřejmě vlasy ztěžknou, rychleji se zmastí, atp.),

pak KAM se aplikuje(kořínky, konečky, části délek...) a

neméně podstatné je i DRUH přípravku(pěna, gel, lotion, sprej) a jeho požadované účinky, vč složení odpovídající kvalitě vlasů.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 16. března 2023 17:02

Miru Mně ne. Prostě na přečesání ... Občas si dávám tužidlo i do suchých vlasů, přestože se to "nemá" .

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 18. března 2023 17:20

Tužidlo Framesi jsem vyzkoušela správným postupem /tedy na umyté vlasy/ a mile mě překvapilo. Příjemně voní, vlasy nejsou slepené, objem je o.k. (ale mega objem nečekejte). Ovšem někde dělám chybu. Vlasy vypadaly dobře cca 3 hodiny po vyfoukání, ale pak začaly plihnout. Tužidla jsem dala cca velikost pingpongového míčku. Dám ještě jeden pokus.

Online Miru
16327 příspěvků moje polička 18. března 2023 17:32

whiskas 

...záleží, co od tužidla chceš -

pokud zvlnění konců, tak bych ho dala do poslední třetiny délek max, jestli objem, tak trochu ke kořínkům, resp. ne  na pokožku hlavy, ale asi tak dva cm od ní na pár cm délky vlasů, ne víc. Jinak budou těžké a jasně že splihnou.

Osobně jsem odpůrce suchých šamponů, ale známá, když si prý umyje a vyfouká vlasy, tak tím suchým šamponem(ve spreji) si trochu ke kořínkům nastříká a prý vlasy jsou nadýchanější, lehce objemnější. 

A nebo - vlasy prostě natupíruj

PS: a pak také, jak zmiňovala Catherine , je důležité vlasy pořádně/dostatečně dlouho oplachovat od kondicionéru, případně masky. Špatné/krátké spláchnutí = vlasy rychleji těžknou/plihnou, příp. se rychleji mastí

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 18. března 2023 17:47

Miru Tužidlo jsem nanesla tak nějak ledabyle, začala jsem u hlavy a pročesala do konců. Šlo mi o celkový objem. Máš pravdu, že záleží, čím člověk vlasy předtím umyje a jak dobře opláchne kondicionér. 

Offline clothilde
2030 příspěvků moje polička 18. března 2023 18:01

Kdyz je rec o objemech...

Nedam dopustit na tento. Aplikuje se ke korinkum, nelepi . Vhodny na delsi i kratsi vlasy. Osobne vyzkouseno

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 18. března 2023 20:52

Mne fungujou dobre pripravky Moroccainoil. Sampon uz mam jiny, ale root booster pred fenovanim davam a  po ususeni vetsinou misto laku Tohle.