Jimik moc hezky ![]()
To máš teď lehkou hlavu, viď? ![]()
Jimik moc hezky ![]()
To máš teď lehkou hlavu, viď? ![]()
Tabea Jako peříčko ![]()
Jimik Krásný úče
Catherinne Krásné oba účesy!
Jimik je to super! Ale přiznám se, že mně víc fascinuje, že to to dítě vydrží ![]()
Jimik krásné
Jimik tak to je pecka! Máš to krásný
Jimik bozi
zvlast jestli jste to zvladli takhle ve trech!
Evaeva Len No, využila jsem toho, ze byl unavený z plavání, takže stříhání prospal a probudil se až během foukání. Takže jsme pak u mě na klíně sehráli divadlo s "krokodýlky" co nám půjčila Catherinne a taky jsme si vyprávěli co budeme potom dělat na hřišti na Výtoni.
Jimik no obdivuju ho
Jimik ja to nestihla, prosim prosim posli foto do SZ...![]()
Jimik To mám za to, že jsem uklízela a nestihla jsem to! Kašlat na domácnost, at jsem v obraze.
Karja tak ještě na chvíli, když jsi uklízela ![]()
Hwi vlak mi ujel o několik dní... ale možná potřebuješ jinou vlasovou kosmetiku podle poréznosti vlasů. Dopodrobna se tomu věnují weby věnované CGM (curly girl method). Vůbec jsem o tom dřív nevěděla, zmínila to tu před časem Catherinne . Přestala jsem úplně používat šampony se SLS a SLES, což mi pomohlo proti přesušení, svědivosti a zároveň proti maštění pokožky hlavy, začla jsem rigorózně používat kondicionéry a jedno za 10dní umyju vlasy hloubkově čistícím šamponem a dám masku podle typu vlasů. Mám je teď i s tou pokožkou mnohem zdravější.
marieu a muzes doporucil dobry sampon bez SLS/SLES?
Jimik Ty jo, fakt dobrý!
Karja Díky jsem moc spokojená. Zato junior má sestřih typu chvíli neposedí.
baltik tradiční tekuté nemám moc odzkoušené, poslední dobou jsem používala šampuky od haaro naturo, ale napříště se chci porozhlídnout po nějakém z těch kudrnatých eshopů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.