continuity diky
Říkáš zacuchané vlasy?
Práce na půl hodiny... netuším, jak se jí to povedlo.

Lamicka toto ma.posledni 2 mesice dcera co chvili na cele hlave. Naposledy dnes, protoze cely den lezela. Asi jako se jim ty vlasy trou o nece?
Lamicka jj, tohle jsme mívali taky. I horší. Na temeni hlavně.
Nejhorší byl jednoduchý culík v moři, několikrát uschlej během dne. Když se začala koupat s rozpustenými vlasy, problém byl najednou třetinový.
Candance ji se to hodne cucha zespodu o kapucu na bunde, ale tohle bylo nahore, takze netusim :))
continuity na to jsem prisla loni, ze je nejlepsi, kdyz ma u more rozpustene vlasy
Lamicka u nás z toho fakt vyrostla. Jak se jí v pubertě začly víc mastit vlasy a zmenila se kvalita, tak je to už úplne bez problémů. Nechala se teda i ostříhat, ale to až pak.
continuity tak uvidime, ma huste, ale jemne vlasy, co se trochu vlni. Jsou krasne, ale obcas je to boj.

Lamicka krásné vlasy ![]()
Já chci taky někoho česat
dcera měla naposled culík ve 3 letech, od té doby chce být furt nakrátko a učesat se nenechá.
Lamicka vlasy má teda parádní! Vidím dobře, že trošku do zrzava? Mi se někdy takhle o bundu vlasy cuchají do teď, mladší to asi zdědil po mě a má je vzadu takové krepaté a cuchající se, jakmile je má o malinko delší. (Je ostříhaný normálně "na kluka", takže ani delší to není žádné dlouhé háro)
Jimik docitam zpetne a gratuluji ti k hezkemu ucesu i odvaze udelat zmenu! Tyhle ucesy jsou super, je v nich pohyb a je to takove svezi. Verim, ze ti to moc slusi. Taky mam chut se ostrihat, rikam si, jestli se na ty delsi vlasy nevykaslat, nosim to stejne porad v culiku, neumim to jinak nastylovat.
Ja mam na jare vzdycky chut na takovy trochu devadesatkovy retro jako v klipu freed from desire![]()
Gatita To ja taky uvazuju o ostrihani.
Jednak mi manzel rekl, ze mam vodnicky vlasy (nema rad dlouhy) a taky mi furt nekdo rika, ze jsem nejlip vypadala uplne bez nich.
Luna a kratke vlasy se ti libi, nebo nad tim uvazujes kvuli manzelovi? Na fotkach, co jsem videla, vypadas totiz v delsich dost dobre.
Mne se kratsi ucesy vzdycky libily, nekolik let jsem nosila kratke mikado a i pred par lety jsem se k tomu na chvili vratila. A myslim, ze mi to objektivne sedelo lip nez to, co mam ted, neskromne si myslim, ze mi to sluselo.Ale hrozne mi porad vadilo, ze ty vlasy nejsou dlouhy![]()
Gatita mně mikádo taky sluší víc, ale ta údržba. Každý den to chtělo aspoň trochu přefouknout, z čepice to bylo hned zkroucené,... Jinak je mi to pohodlnější než dlouhé.
Lamicka Nádherné vlasy. Asi je má po tobě, ne? :-)
Lamicka to jsou krasny vlasy!
Evaeva ale furt to i nevyfoukany vypadalo jako uces, i kdyz trochu jetej:) Ted mam proste takovy nijaky delsi vlasy, vetsinu casu stazeny z obliceje, jako 90 % zen v mem veku, prijde mi to takovy utahany (v mem pripade).
Gatita No mne se libi tak nejak to co mam nebo o malinko kratsi. Ale tak jako rada bych taky slysela, ze mi neco slusi.
Tak mam aspon vas tady.![]()
Jinak bohuzel kvalitu uz nemam tak skvelou jako loni, hodne to vypadalo, i kdyz asi furt docela dobry.
Gatita ty moje ne, mně se to přes noc vždycky zkroutilo tak divně. Ale už delší dobu mám tu vlasy takové jiné, podezřívám je, že jsou možná vlnitější než dřív, to by se mi líbilo.
Ale mně se tvůj účes líbil, nepřišlo mi, že by to nebyl účes. Vím, co tím myslíš, to mám teď já
Pomalu zase uvažuju o stříhání, ale tím, že mikádo zatím nechci, ofinu taky ne a hodně sestříhané dělají neplechu, tak to dopadne zase stejně ![]()
Luna mně taky přijde, že ti sluší spíš kratší vlasy, tak nějak po ramena maximálně. Ale možná že i dlouhé by byly dobré, akorát si to neumí představit.
Evaeva Dlouhe neee, mela jsem to zamlada a rikam tomu "Mejla Hlavsa", proste v hodne dlouhych vypadam paradoxne vic jako chlap![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.