Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 20. března 2023 20:12

Luna Ty si proste krásna žena

Offline Annegret
160 příspěvků moje polička 20. března 2023 20:29

Luna krasna a krasne nalicena!

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 21. března 2023 13:27

bram Psala jsem ti SZ.  :-)

Offline Kammila
744 příspěvků moje polička 21. března 2023 15:28

Takže jako správná ovce jsem koupila tu tužící objemovou pěnu framesi a rozdíl vidím ještě třetí den. Velikost vlašského ořechu nanesená asi 2 cm od pokožky do cca půlky délek a lehce prosušeno fénem. Vlasy mám pod lopatky,  neplihnou

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 30. března 2023 12:01

Neměl byste někdo radu, jak na "chlupaté" vlasy? Poslední dobou se mi po umytí děje toto, jedná se o stav po uschnutí na vzduchu, když vlasy vyfoukám, je to ještě horší. Kromě šamponu a kondicionéru občas použiju i bezoplachovou péči a nějaký olejíček (do délek). Nedávno jsem kvůli problémům s pletí koupila šampon z lékárny a zdá se, že je to po něm horší, ale mívala jsem s tím problém i dřív...

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 30. března 2023 12:07

Hwi Určite sú tu väčšie odborníčky, ale mne na toto chlpatenie pomáha dať olej do mokrých vlasov, potom aj počas fénovania a na záver stále uhladzovať s olejom. Prípadne na suché vlasy sú dobré rôzne hmly, tie to tiež pekne uhladia

Online Miru
16327 příspěvků moje polička 30. března 2023 12:08

Hwi 

...na noc vmasírovat vlhkými prsty ke kořínkům kokosový olej, ráno umýt používaným šamponem a ošetřit, jak jsi zvyklá. Vlasy jsou pak krásně lesklé, pevné, hladké, vůbec ne mastné

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 30. března 2023 12:14

Daridari Miru Díky, já mám s těmi oleji trochu problém, že mi často přijde, že mi ty vlasy až příliš mastí a zatěžují, takže pak vypadám, že jsem si týden nemyla hlavu. :D Mám ty vlasy samy o sobě jaksi těžké a bez objemu, takže ten olej to ještě podpoří. Ale snad když budu opatrná s množstvím, povede se mi to nějak vybalancovat. 

Online Miru
16327 příspěvků moje polička 30. března 2023 12:17

Hwi 

...mluvím z vlastní zkušenosti. Měla jsem problém se svědinou pokožkou hlavy. A prostě do suchých vlasů jsem si navlhčenými prsty "nadrápala" ztuhlý kokosový olej(on pak stejně na prstech teplem taje) a vmasírovala do pokožky(šlo prostě o to, aby to nebylo nasucho, ta vlhkost je u olejů důležitá).  Mně tehdy šlo o úlevu od svědění(což se povedlo), ale právě vedlejší efekt byly ty krásné vlasy. Vlasy mám jemné, akorát husté, nebarvené. Fakt, když to ráno umeješ normálně šamponem, dáš kondicionér, jak jsi zvyklá, vyfoukáš = krásné vlasy

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 30. března 2023 12:19

Hwi olej, tedy vlasový lubrikant od Mydetity vlasy nemastí. Dá se dát do morých i suchých vlasů. 

Možná by to chtělo nějakou pořádnou hloubkovou kůru na vlasy v kadeřnictví. 

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 30. března 2023 12:29

Miru Zkusím to, moc díky. :)

Catherinne Děkuju za tip. Kúra by mi určitě prospěla, poslední sobou se mi navíc vlasy i dost lámou. A nebo by to možná už prostě chtělo změnu. :)

Offline viktorka_od splavu
48921 příspěvků moje polička 30. března 2023 12:48

Hwi ja bych jeste pridala 1.nenechavat schnout na vzduchu 2. fenovat spravne tzn "po vlasu" pres kartac, pak tohle nemuze nastat

ps:s jedlymi oleji na kuzi bych byla dost opatrna

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 30. března 2023 13:02

viktorka_od splavu Jsem na foukání levá, ale když už se do toho pustím, opravdu se snažím "po vlasu" dodržovat. Nicméně já takhle chlupatá odcházím i od kadeřnice, která, předpokládám, má techniku v ruce a "proti srsti" nejde. Takže myslím, že bude chyba spíš v těch vlasech... 

48921 příspěvků moje polička 30. března 2023 13:15

Hwi asi predpokladas spatne:-) ja jich teda moc neznam, co to delaji, neze by to neumely, ale je to pracny. ja jsem taky leva, kdyz se mi chce tak to zvladnu (ne tak dobre samozrejme), ale trvalo by mi to na tech mych peti chlupech tak 20 min, tobe urcite dele. zkus...

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 30. března 2023 13:27

viktorka_od splavu Bojím se, že dvacet minut mi bude trvat jen to počáteční letmé prosušení. :D Pro mě je fénování skutečně za trest, nebaví mě a nejde mi, ale pokud budu mít pocit, že to pomáhá, zkusím se kousnout. :) 

Offline Klara
493 příspěvků moje polička 30. března 2023 13:27

Hwi A nemáš velmi jemný vlasy? Já totiž jo a takhle prostě vypadaj, hodně se mi jakoby chytaj k sobě. Kadeřnice mi to uhladí, já to občas taky zvládnu, ale perfektně srovnaný vydrží přesně do prvního pohybu hlavou :)

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 30. března 2023 13:36

Klara Upřímně řečeno bych ani neřekla, ale nejsem odborník, tak se možná pletu. Nicméně na dotyk mi přijdou trochu jako žíně. Nebo se to nevylučuje? :) Srovnané mi ale taky nedrží.   

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 30. března 2023 14:56

Hwi mam stejny problem jako ty. Dokonce jeste vyraznejsi. Mam kvalitni kosmetiku, vlasy neznicene nebarvene, ale jsou jak chlupata deka. Navic mi dost padaji a zaroven dorustaji, a to je teprv nadhera, kdyz vsude krepuji ty nestejne dlouhe vlasy. A je uplne jedno, jestli je poctive foukam nebo nechavam uschnout, jestli pouziju termoochranu nebo ne. 

48921 příspěvků moje polička 30. března 2023 15:20

Hwi zine" by se ti fakt chlupatit nemely, ty jsi prazska ne? tak to mas snadny:-)

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 30. března 2023 15:29

Gatita S tím padáním to je přesné, navíc se mi sem tam něco zláme, takže o to je to patrnější. Jednou jsem někde četla, že příčinou hodně krepatých (rovných) vlasů může být to, že jsou ve skutečnosti trochu vlnité a snaží se vymanit z toho rovného tvaru. Nemyslím si, že by to byl můj případ, ale přišlo mi to zajímavé.