Miru ja suchy sampony taky jen v krajnim pripade!![]()
Me na mych vlasech desne stve jen to, ze mam od malicka otresnou takovou tu "vlasovou linii", proste mam kouty jak Joker, tak premyslim nad nejakou patkou nebo strihem.
nenapada neco Catherinne ?![]()
Miru ja suchy sampony taky jen v krajnim pripade!![]()
Me na mych vlasech desne stve jen to, ze mam od malicka otresnou takovou tu "vlasovou linii", proste mam kouty jak Joker, tak premyslim nad nejakou patkou nebo strihem.
nenapada neco Catherinne ?![]()
...ničeho jsem si na Tobě nevšimla, vlasy máš krásný. Nehledej na sobě mouchy, "jelimane"![]()
![]()
whiskas a neni to pocasim? Takhle v unoru/breznu nepomaha skoro nic, proste mi vlasy plihnout. To snad je lepsi zima s cepici.
Miru No dnes se pochvalim, protoze mam umyte vlasy a fakt krasa. No a jak se tu nekdo ptal na tuzidlo s objemem, tak jsem si v USA zakoupila nouzove takovou malou tubicku s gelem za par supu a...Wow efekt je tu. Akorat kde to ted sehnat...![]()

Luna tresemme prodává notino, akorát tenhle gel zrovna nemá.
Luna na Amazonu? Zajimavy, ze reklamy na tresemme jsou v tv dost casty, ale zrovna tenhle gel nikde nemaj.
Stará existence Jo, to jsem našla, ale tohle tam zrovna není.
Kokoska Na Amazonu já vůbec neumím nakupovat, oni sem posilají?![]()
Luna snad jo, ale zkusenosti s tim taky nemam.
https://www.amazon.com/TRESemm%C3%A9-Alcohol-Free-24-Hour-Humidity-Protection/dp/B001FB5HLU
...a já chválím Tebe, že se chválíš!.![]()
![]()
LunaNa amazonu si zadas Amazon.de a vetsinu veci normalne posilaj do k nam zadarmo.
Lamicka No nevím, mně pak ještě v létě, když je vedro, takže kolik ideálních měsíců zbývá
?
Taky bych hlavně potřebovala zastřihnout vlasy, ale musím vydržet ještě měsíc (kadeřnice neměla dříve prostor).
Miru No však mi to sekne, žejo...?!![]()

...ach!, teda - nejen že jsi krásná
- oči, vlasy, pleť, ale i to všechno krásné ladí do měkkých zemitých tónů barvy topaz(tu miluju) a ten řetízek s přívěsky je kouzelný!![]()
(to je opál nebo měsíční kámen nebo je tam perleť?, mám mizerný monitor)
Miru Na krku je velká barokní perla, tu nosím hodně často.![]()
...krásné je to
Luna Nádhera, nejen vlasy :-)
.
Luna Máš tu barvu fakt krásnou, úplně přirozenou. Seš šikovná. Zbytek taky super a to obočí, líčení, jdu se nad sebou zamyslet......
Luna Suché šampony také nemusím, až na tento od Kevin Murphy. Krásně voní, nevysušuje, nezanechává bílou stopu
.
A mile mě překvapil tento suchý kondicionér. Na krizové dny jsou oba produkty skvělé.
Karja Oboci mam jen vyskubany, ja s nim vubec nic nedelam, krome toho casteho skubani.![]()
A ja fakt zavidim vsem, co se moc nemalujou. Ja i hezky namalovana jsem se sebou dost nespokojena. (Vizualne jenom, jinak si myslim, ze jsem docela sikovna osoba)![]()
Luna No, ale je hezky, prave jak je takhle na husto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.