Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 05. července 2023 20:55

Catherinne wooow Hwi vypadas nadherne

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:02

Catherinne Já děkuju za super zážitek a hlavně za úžasnou porměnu, cítím se jako nový člověk! 

Kan 711990 Moc díky

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:26

Hwi veľká zmena, ktorá Ti pristane 

Catherinne skvelý strih i farba

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:34

pecka Děkuju :)

Offline Miru
16326 příspěvků moje polička 06. července 2023 03:34

Catherinne 

...parádní! A Hwi to sekne

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 06. července 2023 09:39

Catherinne Hwi to je perfektni promena! A co se stalo s tim pulmetrem ustrizenych vlasu? 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 06. července 2023 10:12

711990 Kan pecka Miru

Díky moc

Kokoska no, Hwi přišla s tím, že by je darovala, ale ono to stříhání v několika gumičkách, tak, jak se to má, není sranda. A to v tom, že jak jsou ty vlasy stažený, tak pak potřebuješ fakt kus na dorovnání, protože ty horní vlasy pak vyskočí a třeba 4cm ti chybí. Já to tak stříhala 3x a vždycky jsem si dost zkomplikovala život. Takže jsme to střihly pod ramena, udělaly jemný melír a pak až bylo finální stříhání. 

Takže skončily v koši 

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 06. července 2023 10:26

Miru Kokoska Díky :)

Offline Kora
příspěvků moje polička 06. července 2023 11:11

Hwi obrovská změna,  ale sekne ti to.

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 06. července 2023 16:08

Kora Děkuju :)

Offline Fakirka
2223 příspěvků moje polička 07. července 2023 09:08

Hwi můžu se zeptat, co tě přivedlo k tak radikální změně? Je to moc krásná zmena

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:42

Fakirka Děkuju. :) Těch důvodů bylo víc, snad nevadí, když se trochu rozepíšu. Ale původně to souviselo s tím, že jsem měla nějaké problémy s pletí a na kožním mi diagnostikovali rosaceu, což mě přesto, že jsem objektivně neměla až tak vážné příznaky, nějak pocuchalo sebevědomí. Řekla jsem si, že když mám chronicky špatnou pleť, chci mít hezké alespoň ty vlasy a měla bych se o ně víc starat, jenže mi přišlo (nevím, jestli právem), že se mi horší kvalita i u nich a začala jsem zkrátka být tak nějak celkově nespokojená s tím, jak vypadám. Zdálo se mi, že jsem věčně neupravená, kvůli té kůži jsem musela přestat nosit i makeup (myslím tím bázi), pak se navíc přidaly i další kožní problémy a já se nedokázala přestat sledovat a hledat, co je kde špatně. 
Taky jsem po pěti letech v práci zjistila, že už mě nenaplňuje tak, jako dřív, a rozhodla se najít si novou, což se naštěstí poměrně brzy povedlo a teď v červenci jsem nastoupila na nové místo. 
V souvislosti s tímhle vším jsem usoudila, že je asi čas na nějakou radikálnější změnu a protože to mikádo mě vždycky lákalo a práci Catherinne obdivuju už dlouho, odhodlala jsem se k postřižinám. :) 

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:47

Hwi Je to moc hezký, at nové vlasy vedou k hezkým zítřkům;-)

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:03

Karja Moc děkuju :)

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 07. července 2023 12:27

Hwi Krásna premena, chcelo to asi dosť odvahy, ale zase pri Catherinne ani nie

A neblázni, kvôli Rosacei si sebavedomie nenarúšaj, mne ju moja Dr. tiež diagnostikovala, síce iba v miernej forme, ale odkedy sa o pleť príkladne starám, nikto by mi neveril túto diagnózu a popravde mám pleť lepšiu ako pred 20 timi rokmi, myslím stav pleti a nie vrásky.

Rada Ti poradím, ak bude treba, čo mne výborne účinkuje.

Offline Fakirka
2223 příspěvků moje polička 07. července 2023 14:33

Hwi říkala jsem si, jestli s tím nebudou spojené i nějaké další změny.... 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 07. července 2023 23:55

Catherinne ... skončily v koši?! Přiznávám, že před coronou jsem uvažovala o darování. V coroně jsem nevěděla jak to ustříhnout, aby to bylo k užitku. Když už to bylo dlouhé nad moje síly (náročné česání/mytí), s těžkým srdcem jsem to sřihla a skončily v koši . Bylo mi to líto.

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 08. července 2023 00:00

Ja jsem se dala ostrihat nekdy v 15 letech, mela jsem pevne huste vlasy. Moje mama si z nich nechala udelat pricesek, ona mela svoje dost mizerne. Akorat ze to mela na hlave presne jednou na nejakem plese.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 08. července 2023 00:14

Hwi ať se daří, sluší ti to!

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 08. července 2023 08:56

Marielle ustřihnout to tak, aby to bylo k užitku a mělo to alespoň 30 cm problém není. Problém je to, co na té hlavě zůstane po takovém stříhání. Jak jsem psala, dělala jsem to 3x a pokaždé to pak muselo mít kratší střih. To se špatně vysvětluje, ale když rovně ustřihneš vlasy v gumičce, nevyjde z toho rovnou rovný zástřih. 

Takhle nějak dopadá stříhání v gumičkách...a ty horní partie ti pak chybí. 

A nebo to prostě neumím já.