Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Marielle
příspěvků moje polička 08. července 2023 23:56

Catherinne ...noo, jako uff ... přiznávám, jsem stará škola :), kdysi se vlasy splétaly do 1 copu, nad horní gumičkou se střihlo (to se darovalo) a na hlavě ve vlasech nikdy nezůstaly takové rozdíly/"zuby". 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 08. července 2023 23:57

Kokoska dcera mojí kamarádky to dělá pravidelně. Nechá vlasy růst a když mají dostatečnou délku, tak je střihne a prodá. Chodí s tím rovnou někde, kde se tím vyloženě zabývají. Vlasy jí rostou strašne rychle má je hodně husté a krásné, je jí 18 a co vim, tak minimálně 4x už  to udělala.Taky jí sluší všechno, dlouhé i mikádo.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 09. července 2023 00:05

Renusatko vlasy prodá? ...nic ve zlém, ale to se již nedaruje? 

Offline Pinot Noir
29383 příspěvků moje polička 09. července 2023 00:21

Marielle no tak když z toho vznikne paruka, kterou někdo (třeba konkrétní) dostane zdarma, tak proč nedarovat, ale pokud za tu paruku někdo zaplatí nemalý peníz, proč by měly být vlasy darovány?

Offline continuity
41777 příspěvků moje polička 09. července 2023 08:13

Marielle já taky čumím, darovala jsem vlasy a teda takové strašné zuby tam fakt nebyly. Mám ustřižený a schovaný culiky obou dětí a taky to takto nevypadalo. 

Že ty vlasy museli byť ustřižený trochu níže, o tom žádná, ale ne 15 cm. Jinak se říká 30cm, ale není to úplně nutné. mě napsali, ať pošlu, co nám, že oni využijí všechno, třeba na doplnění. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. července 2023 09:22

Ja na to furt pozeram a nechapem ako jej mohol vzniknut taky skok. Si potom prehodila inac pesinku? Nemalo by sa to rovno strihat podla nej? Kamaratka chodi darovat kazde 2-3 roky a ma to vzdy pekne rovne, musim sa jej nabuduce spytat akym sposobom jej to kadernicka striha.

Offline Annegret
160 příspěvků moje polička 09. července 2023 12:13

Na darovani je potreba davat ty male culicky. Jeden velky nejde. Ty delky jsou pak vselijake, vlasy z boku by byly strasne kratke. Jednou jsem Catherinne zazila jak se s tim mordovala. Moc štastna u toho nebyla Kus delky vlasu to opravdu vezme, ale vysledek v jejich rukach / nuzkach byl krasny. Myslim, ze tak jako na fotkach to nevypadalo, ale po ustrizeni  ty vlasy jakoby vyskocily k hlave. 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 09. července 2023 12:42

MarielleV začátku to byla malá holka a proč to neprodat, když to jde. Hlavně kde chodí, tak to ani darovat nechtějí, jen ty vlasy odkupují a nepoužívají je na žádné charitativní paruky pro nemocné. 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 09. července 2023 13:00

Annegret ano, ano! To mám v živé paměti, jak ty vlasy vyskočily a já se jen modlila, ať z toho něco kloudného dostříhám!!!  A tady u Hwi jsem to riskovat fakt nechtěla. 

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 09. července 2023 13:16

Hwi tobě nový účes velmi sluší. A máš vlnité vlasy nebo rovné? Asi rovné, viď. Přiznám se, že jsem nikdy neměla žádný účes, vždy nosím dlouhé vlasy a někdy mám pocit, jaky jsi měla  ty, že jsem neupravena. 

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 09. července 2023 13:17

Catherinne krásná práce , k tobě bych chtěla někdy přijet. 

Offline Annegret
160 příspěvků moje polička 09. července 2023 13:55

Catherinne u nas velika spokojenost. Ale jasne, ze u krasne Hwi se to riskovat nedalo. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 09. července 2023 23:12

Pinot Noir Renusatko ...jsem překvapená, nic víc nic míň. Děkuji za info. Děkuji všem vlasatým, že se podělí ...

Offline Marielle
příspěvků moje polička 09. července 2023 23:20

continuity ..."ať pošlu, co mám. Oni využiji všechno." Prosím můžeš mi napsat jejich adresu i do sz. Děkuji.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 09. července 2023 23:32

Annegret Catherinne ... no, jak to jen říct, jste super!, že jste to ustály . A věřím, že to nebylo lehké. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 10. července 2023 00:02

rocky jj taky ráda využiju kumštu Catherinne mám to v plánu :)

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 10. července 2023 19:23

Daridari Vím, že to objektivně není nic tak strašného, ale já měla normální hezkou pleť naposledy jako dítě a od té doby neustále s něčím bojuju. Pořád jsem doufala, že z toho "vyrostu", jenže s touhle diagnózou je jasné, že bezproblémovou kůži nebudu mít prostě nikdy a nebo bych si musela hodně odpírat (mám ráda sladké, kořeněné, alkohol, miluju sluníčko a saunu... de facto vše, co se s rosaceou nedoporučuje). Za tipy ale budu moc ráda. :)

Marielle  Děkuju :)

rocky Rovné, ale jsou od přírody dost krepaté a suché. Chápu, já si na ty dlouhé za ta léta hodně zvykla a vyhovovalo mi, jak jsou v podstatě bezúdržbové. S tímhle se ještě budu muset naučit pracovat, já si totiž tu hlavu neumím pořádně ani vyfoukat Ale jinak je to zatím dost osvobozující délka. 

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 11. července 2023 15:15

Hwi Dočítám, přeju ti, ať jsou všechny změny jen a jen k lepšímu.

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 12. července 2023 22:19

Sestre už ako malej dali rodičia 2x odstrihnúť vrkoč- darovala oba kamarátke, myslím na prívesok. 

Ako dospelá darovala do "Vystrihaj sa Slovensko "- z vlasov sa vyrábajú parochne pre onko pacientky, ktoré ich získajú bezplatne. Vlasy musia mať min 40 cm. Minulý rok ostrihala aj svoju dcéru a teraz to čaká i ju. Zatiaľ má vlasy doma, keďže sme z nich v prípade potreby chceli dať vyrobiť parochňu pre maminu (našťastie to nebolo a dúfam ani nebude nutné).

Strihal sa vo všetkých prípadoch zapletený vrkoč. 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 12. července 2023 22:55

pecka ty máš přímo ukázkovou fotku jak moc ty horní vlasy vyskočí když to ustřihneš nad gumičkou. A takový mikádo jsme s Hwi nechtěly