Lama_z_Lana Děkuju. Podívám se, co tady seženu. Dnes už mi to přijde pekelné.Gatita Přesně ten pocit mám. Orvané, střapaté a suché. Pritom jakési pořad slepené a bez objemu. Ale to asi dělá to vlhko všude a sůl.
Jaký účes.?...
Renusatko tak drzim palce! Ja asi budu muset vyrazne zkracovat.
Catherinne Prosím čo môžem očakávať od hĺbkového čistenia s Malibu c?
Priznám sa, že si ma k tej kúre inšpirovala, hlavne keď si pridala foto pred a po. Tak som konečne objavila u nás kaderníctvo, kde to realizujú. Zatiaľ mám doba šampón čistiaci Malibu c........ale nie je to nič prevratné.
Objednaná som o nejaké dva týždne, tak som veľmi zvedavá. Po tom profesionálnom čistení sa asi nemôže dať preliv, že?
Očekávat můžeš nádherně jemné, hladké, hedvábné vlasy, které se míň mastí, více se lesknou, jsou nadýchané. Kdo má železitou vodu může být překvapený až o dva odstíny světlejšími vlasy.
Domácí šampon tohle nefokáže, ale po vyčištění to dokáže lehce udržovat.
Přeliv se po vyčištění dát může.
Ať se ti vlasy poté líbí a jsi spokojená![]()
Renusatko nebala bych se takhle provizorne pouzit jakykoli lepsi olej, olivovy, kokosovy apod. Nalit trosku do dlani a po umyti vetrit do konecku a podle delky vlasu klidne i vic. Delam to tak obcas s arganovym olejem. Mam jemny vlasy a zadny kondicioner normalne nepouzivam.
Catherinne Ďakujem Ti za objasnenie, teraz sa teším ešte viac![]()
Catherinne A to čistenie s malibu c je len na blond vlasy alebo aj na tmavé farbené?
chia na všechny
Daridari Já teda jen do statistiky :-). U mě se žádný zázrak nekonal. Určitě to nebylo kadeřnicí, ostatní klientky byly nadšené, u mě ta změna nebyla nijak velká. Možná je to i tím, že jsem skoro neměla vlasy moc zenesené, prostě z nich nebylo co čistit. Ale jsem spíš výjimka, většinou si to ženy chválí.
To je ale zajímavá statistika! Mně do toho čištění taky lákala kadeřnice, tak si to tady ráda přečtu, světlejší vlasy bych brala.
U mě byla změna velká, měla jsem sice pevné, ale takové krepaté vlasy, už se neleskly. Po vyčištění se krásně leskly, vylezla původní barva (měla jsem tehdy přeliv z drogerky).
Co ty vlasy zanáší? Myslím, které stylingové přípravky nebo jestli šampóny?
Evaeva Jo, to byl vlastně point toho mého odmínutí, že jsem nepochopila co je zanáší, nepoužívám skoro nic.
999 Ďakujem za skúsenosť. Tak čo som vždy na každej fotke od Teba videla, boli perfektné vlasy, takže za to si asi nevidela rozdiel![]()
Ja mám vlasy také bez života, momentálne som vo fáze, že mi ide na nervy strih, kvalita a ešte aj odtieň. Takže horšie to už fakt nemôže byť.
Navyše som sa objednala do kaderníctva, ktoré sa špecializuje na kučeravé a vlnité vlasy, tak pekne verím, že okrem toho profi vyčistenia mi konečne niekto urobí poriadny strih.
A možno budem sklamaná ale musím vyskúšať.
Daridari Určitě to zkus, já to nijak zvlášť nepotřebovala, spíš jsem podlehla vlně kladných recenzí :-).
Co ty vlasy zanáší? Myslím, které stylingové přípravky nebo jestli šampóny?
Zanáší je nejen stylingové prostředky a šampóny, ale i obyčejná voda, kterou k mytí používáš (usazují se tam kovy, např. měď atd.) a to, co se na ně nachytá ze vzduchu.
Já jsem se zde na to také vyptávala, protože jsem si pořídila profesionální sadu na čištění z toho eshopu marteena. A výsledkem byly opravdu lesklejší vlasy (což připisuju tomu octovému oplachovači, který sada obsahovala) a hlavně asi o dva odstíny světlejší (řekla bych, že víc, než je moje přirozená barva před zešedivěním a barvením). Vzápětí jsem si je sama nabarvila a připadalo mi, že barva chytla i vydržela déle než jindy.
Fleur Jablečný roztok na oplach občas používám. Můžu se prosím zeptat na tu bavu? Ty máš hnědé, nebo blond? Ta výdrž mě zajímá, kadeřnice mi dává od Philip Martin's a poslední návštěvu mám pocit, že moc nedrží.
Daridari Ides do Curly Labu? Ak ano ja som bola. Nie na cisteni, len na farbe a strihu a bola som spokojna.
Kan Mívala jsem tmavě hnědé vlasy, dnes jsem hodně prošedivělá, tak si je barvím na středně hnědou a po tom čištění to byla spíš světlé hnědá a teplá, skoro do rezava.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje