chia můj velmi oblíbený se už 2 roky nedělá a hledám. Momentálně K18, ale odvařená z něj nejsem. Mají i suchý šampon, a po něm taky ty vlasy zhrubnou. Objem udělá dobrý, ale bojím se, že to úplně jemné vlasy zazdí. Asi to chce vyzkoušet.
Jaký účes.?...
Catherinne Ďakujem, budem skúšať ďalej. To je k nasratiu, človek nájde niečo, čo mu vyhovuje a buď sa to prestane vyrábať alebo tomu "vylepšia receptúru"
chia zkus neco od Morrocanoil, maji i mala baleni, nebolelo by to tolik, kdyby ti to nevyhovovalo.
Sprej pro objem Root boostPo umyti pred fenovanim nastrikat ke korinkum
Texture spray Do suchych vlasu, trochu je zdrsni, nelepi jako lak
Maji i sampon a dalsi veci, ale ty mi moc nevyhovovaly. Pouzivam i penu na objem od Framesi (na radu Catherinne ) a je taky dobra, nelepi.
Kokoska Ďakujem, toto určite vyskúšam
Prosim, spytam sa aj tu...co znamena to "bond" co je na polovici vlasovej kozmetiky teraz?
chia ja viem, ze je to divna rafa, ale podla toho ako to popisujes, to mi robi Hair booster serum od Solution by Kvitok. Ono by to teda mal byt sprej na posilnenie vlasov, to tak nejako nepozorujem teda, ale ked si to nastriekam do vladov, tak mi tak spevneju, trochu akoby zdrsneju a trochu viac drzia tvar.
Sle ja nemam ten typ vlasov ako ty, tak neviem, ci by to tiez fungovalo.
slnieckoVýraz označuje technologii, která proniká do do vlasu a posiluje vazby.
slniecko No vidím to tak, že budem skúšať rad za radom všetky vyššie menované. Len ma štve, že kopec toho určite vyhodím po pár použitiach.
slniecko Bych řekla, že vazby v tom vlasu, že uhladí strukturu a zpevní ten vlas.
Kan aha
..dakujem!!!
Odbarvujete si někdo doma vlasy peroxidem? Jakou koncentraci zvolit na první vyzkoušení, aby mi nevypadaly vlasy hned, ale až za čas?
Mha ses si tím jistá, že to chceš udělat? Máš na to nějaký důvod? Nikdy jsem neviděla toto domácí odbarvovani s hezkým vysledkem.
Čistě ze zvědavosti, co to udělá.
Stříhání doma už jsem taky zkusila a byla to docela legrace (stříhat, ne v tom jít druhý den do holičství)
Mha No, a máš krátké nebo dlouhé vlasy? Udělá to to, že to bude spis žluté a flekate...Do tohoto experimentu bych nesla a to mě také strihal za covidu muž, i si zesvětlení doma konce (ale je to takový jiný princip než klasicke odbarvení) i jsem se doma barvila na tmavo, ale do tohohle bych nesla no, max s hodně kratkejma vlasama, že to člověk prebarvi přinejhorším a pak to odroste.
Mám teď střih tak na Barbuchu, tak jsem si říkala, co to s vlasama udělá, takže ty říkáš ne? Bych to kdyztak vzala strojkem nebo mám tmavomodrou barvu ve spreji...
Mha jo tak s takhle kratkyma vlasama bych se troufla to zkusit. Ale neporadím ti, naposledy jsem si Michala něco na melír před 20ti lety
Mha Synovi je odbarvila nějaká kamarádka a kupodivu docela dobré. Ale hlava čtrnáctiletého kluka snese leccos.
Mhakoupila bych si drogerkový kdbarvovač a přesně dodržela instrukce. Pak je třeba vlasy natónovat, takže musíš mít toner-přeliv (samotné odbarvené vlasy nejsou hezké). Barvu ve spreji bych nezkoušela, většinu to vůbec nedrží a všechno zabarví
Mha Já si co by náctiletá zesvětlovala část hlavy Palette shampo zesvětlovač. Smrdělo to strašně, trošku ten kysličník i pálil na kůži, ale tak co bych pro jedinečnost neudělala. Ta manipulace mi přišla úplně jednoduchá a výsledek dobrej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje