999 Poprosím příště kadeřnici, aby mě s ním naučila. Mám ho doma, ale neumím s ním, vyrobím si akorát tak rozcuch. Teď jsem si uvědomila, že jsem to tu řešila už loni touhle dobou, ale nikam jsem se neposunula
. Ale to léto je na experimenty fajn, to se daj i krepaty vlasy prodat jako beach waves.
Jaký účes.?...
Gatita tak kým to nemáš ako ja, že vzadu vlnky/brčky a v prednej časti od korienkov do polovice brčky a zvyšok vlasy rovné ako drôty, tak si v pohode :) ja mám chuť nosiť čiapku celoročne a všade ![]()
Gatita taky chci vlny zase zkusit
Ale asi nevydržím čekat než to uschne, tak zkusím ten difuzér, aspoň částečně
Gatita Prostě se předkloníš a do fénu s difuzérem nabereš vlasy a přitiskneš to k hlavě. Když to začne být horké, pustíš a pokračuješ vedle. Takhle uděláš přední polovinu hlavy, vlasy hodíš zpět a zadní část usušíš už narovnaná :-).
Gatita S tím difuzerem nesmíš šmrdlat, to mi dělala jedna kadeřnice a bylo to strašný!
Dám to sem jen na chvíli. Asi zůstanu u rovných ![]()
Evaeva Ha, super, že jsem stihla fotky - líbí se mi obě varianty. Ta zvlněná forma je super, jak se vlasy lesknou
.
Evaeva jsem tým vlny
ale mluvi ze mne zavist, ja mam draty, co vydrzi zvlnene presne 20 minut.
Evaeva Vlny sú super, v tej verzii vyzerajú tie vlasy o dosť zdravšie![]()
Evaeva Taky tým vlny.
Evaeva páčia sa mi obe varianty, vlny trochu viac
Ha, evidentně je ta fotka dost milosrdná. Protože mně právě ty vlny přijdou jako suché roští
Je s tím teda i dost crcání, ale občas to možná zařadím. Možná se naučím to vyfoukat do nějakých měkčích vln.
Asi mám podobný vlasy. Vím jak to myslíš s tím suchým rostim u navlnenych. Hlavně se v tom jednou vyspím a je to nepoužitelný. Mě spasil rotační foukací kartáč, ten mi vytvoří lehké zvlněni, spíš na koncích, objem a lesk. Zázrak prostě. Když to chci mít top tak to trochu dozehlim.
Raduza já to zvlnění právě neumím. Jak to děláš?
Druhý den to kupodivu není špatný, ale na omak jsou příjemnější ty rovné. A taky mně to trochu píchá do krku, nezvyk prostě.
Raduza Prosím o tip na rotační kartáč. Mě pomalu opouští můj starý kulmofén a pátrám po náhradě. Bez toho se neučešu. Nezachuchávají se do toho rotačního vlasy? Děkuji.
Kan Ty produkty od Cantu jsou asi spíše na husté vlasy, že? ![]()
Evaeva no právě tím kartáčem. Ono to neudělá vlny po celé délce ale tak jako podtoci ty konce. Akorát mě napadá, že máš vlasy delší než já. Já právě udržuju kratší mikado, aby to foukání byl co nejmenší voser. Když chci vlny po celé délce tak to dělám žehličkou. Takže vyfoukat a navlnit. A drží to. Ale je to pracny.
whiskas mám tenhle a jsem spokojená. Jasně že se občas vlasy zachytí, ale nic hrozného. První použití byl docela masakr, ale pak už dobrý. ![]()

Raduza no to jo, konce podtočit umím
Zato vlny žehličkou mi vydrží tak půl hodiny
Evaeva tak to neporadím. Ja to prelakuju a drží. Zkus místní profiky. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje