Raduza Děkuju! Napsala jsem k tomu delší elaborát, ale jeden blbý klik a vše se smazalo
, čímž tě ušetřím výlevu o tom, jak jsem si nechala zničit vlasy dvěma barveními (protože kadeřnice opravovala kuřecí žlutou, prostě to nevychytala ...). Snažím se teď vlasy opravit, ale stejně se nevyhnu nůžkám :-(. Bohužel mám teď vlasy poměrně krátké, tak musím ještě chvíli vydržet. A hlášky typu, tyto barvy jsou kvalitní a vlasy neničí, už nikdy nikomu věřit nebudu
.
Jaký účes.?...
Raduza já se chci naučit nějak to vytvarovat kulatým kartáčem, umím jen do rovna
Kan Díky
.
whiskas tak to mě mrzí, ale vlasy dorostou. Zase čím kratší, tím snadnější úprava.
Evaeva obe fotky jsou hezke! Ja neumim ani do rovna, vlasy se pak stejne trochu vybouluji a zkrepovati. Mam je trochu vlnite, ale neumim s tim pracovat. Jestli mas rovne, tak bych volila k vlneni jakoukoli techniku, ktera ti jde od ruky, a lak.
Ja mam nejlepsi vysledky, kdyz dam po myti mraky kondicioneru, procesu rukou, namackam do nich v predklonu nejaky leave in a na chvili zabalim do turbanu, ale tak, ze do nej jakoby vlasy v predklonu necham spadnout, aby se tam poskladaly samy. Pak necham uschnout na vzduchu a nesaham do nich. Pak to mam hodne a docela to i vydrzi ty 2-3 dny do umyti. Ale straslive dlouho to schne a svedi me z toho hlava. Tak ted testuji difuzer. Kadernice mi umi vyrobit i rovne vlasy, i vlny kulatym kartacem. Ale jednak je profik, a taky do toho fouka snad hodinu... to nedavam.
Gatita já budu mít asi podobné vlasy jako ty. Ty vlny jsou kombinace mačkání, gelu (ten mi právě moc nevyhovuje, asi by to chtělo jiný), volného schnutí a na závěr difuzéru. Ty "rovné" taky nejsou úplně rovné, ale s kartáčem a fénem nebo tím kulmofénem to zabere 15 minut. Na krepatění mi pomáhá olej, ale je tam pořád patrné. Od kadeřnice to mám samozřejmě hezčí.
whiskas mno, kamoska si zalozila zivnost na tom, ze zachranuje vlasy po zasazich techto "umelkyn" a uz nebere nove zakaznice
ja bych si uz nikam jinam netroufla, ja vim ze uz by mi nedorostly
Musíte mít všichni strašně moc vlasů. Myju si vlasy denně a i teď, když mám nejdelší vlasy v životě, mi foukání nezabere víc než pět minut. ![]()
Pinot Noir a mas prirozene rovne? ja mam vlnite ktere jsou hrozne porovite, nacucnou vodu a dlouho schnou. potrebuji brat kartacem postupne a vyhlazovat po smeru rustu. pak jsou leskle a vypadaji zdrave. jinak jsou krepate a hnusne bez ohledu na mnozstvi a cenu "zazracnych" pripravku. nekdo to tak ma od prirody, coz je super
viktorka_od splavu mám vlnité, když zmoknu, tak místy úplné lokny.
Edit: ale pravda, že vlnité hladké, nikoli krepaté.
viktorka_od splavu ta pórovitosti dělá asi dost. Já mám co foukat i po hodině od umytí.
Evaeva ty mas jeste k tomu i huste, to je fakt makacka potom:-)
Pinot Noir tak to je paradni, zavidim![]()
Evaeva Já mám vlasy jak hřebíky, ale prostě nějak nacucavaji moc vodu. Představa, že si třeba v zimě myju vlasy ráno to vůbec nelze. Večer taky si vlasy fenuju ne kvůli tvaru, ale že mi ani za dvě hodiny neuschnou a spala bych až do rána a mokrejma.
Karja ty mas hlavne mega husty vlasy, ja netusila ze to existuje dokud jsem kdysi kamaradce po operaci nemyla vlasy. neuveritelny pocit, to mnozstvi, ta hmota.. ja kdyz si udelam culik tak ma v prumeru cca 1,5-2 cm, takovy ty copy o prumeru zapesti se u nas v rodine vubec nevyskytuji
kdysi tu nekdo psal jak si dela uces zpusobem"spodni vlasy nacesu... a pak pres to nacesu ty horni vlasy.."
no smeju se pokazde co si na to vzpomenu
Karja já meju téměř vždycky ráno, ale co nechodím do práce a můžu je nechat dýl proschnout než začnu fénovat, je to větší pohoda. Foukán je i největším vedru, nevydržím tak dlouho s mokrou hlavou.
viktorka_od splavu naštěstí nejsou zas tak krepatý, takže to vyhlazování můžu vzít trochu hopem, ale chvíli to zabere no.
viktorka_od splavu my jsme hodně vlasatá rodina, kluci mají dobrý genetický materiál ![]()
Mně zase fascinují takové ty drdoly/účesy, jak vlasy jakoby nastrkáš mezi povytaženou gumičku a hlavu. Jestli víš co myslím. To je u mě úplně nereálné ![]()
Evaeva pro kluky je to vylozene skoda![]()
viktorka_od splavu no to rozhodně! Starší má i krásné řasy. Ale třeba budou mít dcery a ty budou mít radost
Nebo si nechají nárůst dlouhé.
EvaevaMně by to určitě prodlouzilo vypravu tak o 30 minut
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje