kdysi tu nekdo psal jak si dela uces zpusobem"spodni vlasy nacesu... a pak pres to nacesu ty horni vlasy.."
no smeju se pokazde co si na to vzpomenu
Přesně. ![]()
kdysi tu nekdo psal jak si dela uces zpusobem"spodni vlasy nacesu... a pak pres to nacesu ty horni vlasy.."
no smeju se pokazde co si na to vzpomenu
Přesně. ![]()
Karja no to jo, taky jsem kvůli tomu vstávala o půl hodiny dřív
Ale první den jsou ty vlasy nejhezčí. No uvidíme, až se budu vypravovat s dětmi, že jo.
Přesně. Jaké spodní vlasy
.
Ty máš ovšem super vlasy - vždy, když vidím tvoji fotku, říkám si, jak je máš zdravé a mně připadají i husté.
Gatita ježiš, ja sem do vlákna nechodievam, tak som zmeškala tvoju fotku, čo ma fakt štve!
viktorka_od splavu Jako má hodně vlasů, ale jemné dost. Ale jako nestěžuju si jakoby. Jen jsou fakt tenoučké, ten objem to hodně ztraci, ale to cesani vrchních vlasů jsem provozovala, vždycky jsem si na ty vrchní dala velkoobjemové natáčky a ty spodní nechala ležet:D. Teď jdu ke kadeřnici za tři týdny, ale měla jsem tam být tak před 3 měsíci, konecne!
Pro mě by bylo mýt si vlasy každý den za trest. Já to fakt nesnáším, i když si s nima vlastně nic moc nedělám. Manžel si ze mě dělá srandu, říká tomu projekt :-). Příprava, den o tom mluvím, pak se odhodlám a jsem za deset minut venku z koupelny:-). Frekvenci mám jednou za 5 dní.
Škoda , že už nedává fotky Dadoo , její vlasy jsem vždy obdivovala. Vlastně nepřispívá vůbec.
Já teď, co dělám v té stavební zkušební laboratoři si vlasy denně mýt musím
. jsou strašně zaprášené, to se neda :(
Naštěstí mi schnou celkem rychle a ještě jsem je zkrátila..
Mulen ale jinak jsi spokojená?
Tabea jo![]()
Mulen Wikipedie píše, že sýkorky hnízdí dvakrát ročně, tak to třeba ještě vyjde. My máme budku obsazenou, ale trvalo to taky více než rok. No ale nemá kameru, tak nevím, co se děje uvnitř, jen vidím rodiče stokrát denně letět pro něco k jídlu ![]()
Mrs.Robinson tak budu doufat.
Na druhe strane nam na baraku hnízdí rehci, taky je jein vidim prilitat. Tak aspon neco.
vedel by mi niekto napr. Catherinne poradiť dobrý spray na objem a textúru vlasov? Mám jemné "kĺzavé" vlasy, ktoré rýchlo ztrácajú objem a potrebujem prípravok, ktorý ich nezaťaží a nebude mastiť. Používala som l oreal volumetry spray, ale asi sa už nevyrába resp. nedá sa kúpiť.
chiapouzivam toto 
JankaM Ďakujem za tip, ale asi nič pre mňa. Nemám kučeravé vlasy, umývam si ráno (obdeň) a fénujem s okrúhlou kefou.
JankaM a to nastříkáš a necháš být nebo natáčíš na ponožku nebo tak?
chia Evaeva taky to nepoužívám podle návodu, prostě nástříkám do vlasů po rozčesání a pak trochu nalakuju lakem. Ten objem mi pak docela vydrží. Na noc někdy taky, na vlhké nebo i suché vlasy, pak namotám na gumičku a ráno to je lehce vlnité, větší ambice nemám. Jinak mám vlasy úplně rovné, ani náznak čehokoliv a ranní fénování taky nevedu, musela bych dřív vstávat
.
JankaM mně zajímalo, jestli to ty vlny vyrobí samo![]()
Evaeva no asi záleží na typu vlasů, jako kudrnatá s postupem výše nejsem, ale nějaké vlny nebo náznaky mi to udělá
JankaM hm, já trochu vlnité vlasy mám, ale zase se mi nechce spát s něčím na hlavě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.