Omfg
Sweet Potato Betonovej Karlštejn mě potěšil uprostřed buše v Austrálii
Me zas jednou rozesmala tlupa (asi hlinenych) surikat kdesi u Vsetina.
Vilemina přesně:-) já mám např jahodu se svítícíma očima, strašný kýč
Černá kočka kamarádka sháněla surikaty na terasu:-)
Sweet Potato Na nedůležité křižovatce in the middle of nowhere... Hned vedle byla cedulka "town centre" ale to v těch krajích nic neznamená :-) nejbližší dům byl asi dvě míle.
Sweet Potato Ty kýčovité zahrádky mě taky baví. Nikdy bych si to nepořídila, ale omrknout to při procházení kolem je fajn. Hlavně to není naštěstí až tak časté, takže je to takový vytrhnutí z normálu.
Kdyby měl někdo cestu ke Stehelčevsi, je tam hradiště Homolka a pod ním jedna zahrada narvaná trpaslíky, srnkami a další zvířenou.
Vilemina našla jsem!
Magráta tak to je ovšem taky kousek!![]()
Magráta To mivali v jedny zatáčce někde u Votic, i čápa, ten hrad...vzdycky jsme se na to těšili půl cesty z Prahy a zpátky půl cesty z Veselí ![]()
brrr Tam já jednou zabloudila na nějakým výletě, před lety a byl to fakt zážitek!!! Bylo tam toho hodně, jakoze fakt hodně
moc pekne napsane, diky za link
Torrah I já se přidávám s pochvalou, blog jsem (tehdy) rozklikla a potom jsem zapomněla, ve které diskuzi byl zmíněn a nemohla poděkovat
Pavlena Jo jo. Nějaký relikt z dětství, byla jsem fascinovaná takovými těmi betonovými karlštejny na nádražích.
teď si mi připomněla, že v jedný zahradě po cestě k řece s babičkou (na chatě) měli HRAD! Z malejch kamínků věrnej modýlek hradu s barevnýma sklíčkama jakože jezero, zasazenej v divokej zahradě..no byla to ta delší cesta, zato více oblíbená!
Ted jste mi pripomnely, ze mam nekde dobre schovanej kvetinac - slepici ![]()
Magráta prosim te, to v kybliku vedle kocky je poustni ruze? Nejak nemuzu rozklicovat co by to mohlo byt ![]()
Ted jste mi pripomnely, ze mam nekde dobre schovanej kvetinac - slepici
Teď ho budeš muset jít hledat ![]()
V Třeboni kousek od knihovny je domeček s malou zahrádkou, kde je všechno. Skřítci, trpaslíci se Sněhurkou, vodník, čáp, hrad, mlýn, žabicky a želvičky a šnečci, koza a kráva, milion ptáčků. Nikdy jsem neměla odvahu si to vyfotit, ale loni s dvouletým dítětem jsme stáli nalepení u plotu a nemohla jsem ho odtrhnout.
(je to vidět i na Street view :-))
U babičky ve městě měli v jedné! ulici u dvou vil jakési velké betonové houby-sesle a u třetí kovového Ferdu Mravence větrníka, ve větru se mu točily ruce (ruce u mravence?)
ice zjistím to (je to u toho kamaráda)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY