Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:03

Potrefenáhusa moora 

Tak mi to asi nějak splynulo My před tím půlstoletím chodili do Axy, samozřejmě... ale měla jsem pocit že to pak převzala ta ymca. No nic, už by mě nedostali ani do jedný.

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:04

Bozemuj, to je strasny, ja vas vsecky moc tlapkam..! Ja mela z telocviku a sportu slusny traumatko i bez toho vseho uvedeneho. Meli jsme uplne moderni plavani (byt splyvani bylo take hodne) a na lyzaku ty, co chteli, rovnou soupli do posledniho druzstva, aniz by se museli ztrapnovat...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:09

Jak vas tak ctu, tak jsem rada, ze plavecky a lyzarsky vycviky u nas na zs probihaly normalne. (Odhlidnu teda od psychopatickyho telocvikare, kterej nas jednou na horsky skole nutil sjezdovat na bezkach. Mysleli jsme si o nem ale uz tehdy svy a nejak jsme ten kopec vzdycky sjeli)

Offline tv
4188 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:15

Ježíš, to jsou hrozné historky, tlapkam všechny!

Teď se snažím učit plavat prvnacka a nikdy bych ho nepustila, neházela tam, kde nedosahne.

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:18

V Pardubicich byly bidla taky, ale ja uz plavat umela. Ale na gymplu jsem dostala z plavani dvojku, protoze jsem moc potapela hlavu, dodneska me to vytaci

Offline Magráta
8104 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:30

jitřenka já jsem tu učitelku viděla přes pár lety na letní plovárně a pořád je to hrozná baba, k dětem se chová pořád stejně hnusně 

Offline Magráta
8104 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:34

barbucha já teď splývání a potápění miluju :-) ale jak jsem se začala učit plavat po 40, tak prostě je tam pořád respekt z vody a jsem taková obezřetná (takže nemám ráda koupaliště plná skákajících dětí, protože se bojím, že mi skočí na hlavu apod)

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:13

dynda no já jsem obvykle zoufale hrabala nohama a rukama (vpodstatě jsem se topila) a buď se mi podařilo dohrabat se ke žlábku nebo mi jedna z těch osob tím bidlem k okraji pomohla. Taky nechápu, jaký to mělo smysl, kromě vyvolání strachu z plavání.

To mně mrzí s tím lyžováním, já lyžuju moc ráda. U nás na výcvicích šli ti, kteří na tom nikdy nestáli rovnou do začátečnického družstva a ostatní sjeli kousek cvičné louky a podle toho je rozřadili do družstev.

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:17

711990 co to je za blbost? Že ty jsi zlobila tělocvikářku??

Mně zas hrozila na gymplu dvojka z tělocviku, protože jsem nedokázala udělat kotoul dozadu a udělat sestavu na kladině.

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:18

Mohučanka mozny to je!ja nezlobila snad jen na anglictine....:D a ted mam sto chuti jit zkusit kotoul dozadu

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:27

711990

My na těláku obvykle celé hodiny hrály volejbal bez dozoru, a pak se najednou zjevila tělocvikářka s notesem: Dejte sem žíněnku, děláme kotouly na známky. Dejte sem tem míč, děláme podání horem na známky. Vytáhneme kladinu, předvedu vám sestavu (byla gymnastka) a vy jí pak zopakujete na známky. Dneska jdeme na ovál, běháme osmistovku na známky. Pak z těch pár známek, které z nás vymáčkla bez jakéhokoli nácviku udělala průměr a bylo to.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 13:32

Mohučanka já měla z tělocviku na osmiletém gymplu první tři roky dvojku. Všechny kotouly, stojky i přeskoky kozy jsem uměla. Ale my plavali na známky na čas a to mi úplně nešlo, i když plavat jsem uměla, chodila jsem od školky. Mě to ale bylo nějak jedno, pohyb mě bavil (i ve vodě), vysvědčení mi to taky nekazilo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 13:34

Z celé naší třídy lyžovat neuměla akorát jedna spolužačka, jak jsme se rozřazovali už si nepamatuju, vím akorát, že jsem byla ve druhém družstvu.

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:39

Evaeva my zas vůbec nechodili plavat! A já v té době zrovna plavala závodně. Já odmítala tu dvojku z těláku z principu, sportovně jsem na tom byla téměř nejlépe ze třídy. Vysvědčení mi "kazily" úplně jiné předměty

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 13:42

Mohučanka prosím tě, já dělala atletiku, tou dobou jsem měla tréninky třikrát týdně Nejlepší ze třídy jsem teda určitě nebyla, my byli skoro všichni sportovně založení. Ale plavat jsem holt neuměla tak rychle. Náš gympl má bazén, jinak bychom plavat už nechodili.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. července 2021 14:15

Mohučanka ja mela z telaku dvojku jednou, protoze ten rok nam dali na telak nasi nemcinarku, ktera umela jen vymyk a stojku na zebrinach. a z toho nam urcovala znamky. vymyk jsem jeste nejak se sebezaprenim a lehkou pomoci udelala, ale stojka na zebrinach je moje nocni mura. predstavovala jsem si, jak se pustim a spadnu na hlavu, tak jsem proste odmitala a predstirala, ze se mi nedari se spravne chytit, jen abych to nemusela delat. noa byla jsem nalezite "odmenena". nasi na ni pak byli hodne nastvany a matka na ni i vlitla, jestli je spokojena, ze mi zkazila samy jednicky...

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 08. července 2021 14:17

razorblade jezis, co je stojka na zebrinach?

a chci to vedet??

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. července 2021 14:22

viktorka_od splavu 

Taky si to neumím úplně představit. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. července 2021 14:34

viktorka_od splavu to si stoupnes k zebrinam a predklonis se tak, abys mela hlavu dolu a zadama byla k zebrinam. Napnes ruce a das je dozadu tak, ze se chytnes ripstoli a vyhodis zadek a nohy nahoru jako na ne... a visis hlavou dolu. I ted se mi z toho dela soufl

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. července 2021 14:36

razorblade 

Tyjo, nějak mi tam překážej ty nohy...