Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline continuity
44052 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 08:30

Tato není omfg, ale téma se tady často řeší, tak to dávám sem. Je zatím i Lucie Hrdá a tý ja věřím. 

https://www.beztrestu.cz/

Offline Sweet Potato
40819 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 08:43

continuity Aniž bych to chtěla jakkoli zlehčovat, Hrdé fandím, tak v kontextu předchozí diskuze o fontech mne to praštilo do očí:

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:19

Jitka77 děkuji za referenci, právě ty bylinky zněly zajímavě.

nejspíš to bude opravdu v každém prohlížeči vypadat jinak.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:24
Reakce na Hanka H:

bublifuk Chybně zvolený font a gramatické chyby v každém případě snižují úroveň webu, působí to neprofesionálně.  

A Samičku by sis raději vychutnala za tepla, nebo ji vystrčila na mráz? Nemůžu si pomoci, ale ten podtext tam je.

​S tou první částí naprosto souhlasím. Ten podtext tam je a tipuju, že naprosto úmyslně. Asi si nestihli všimnout, že to lidi spíš odradí než naláká. Likér za to nemůže.

A pokud bych měla hrát jejich hru, tak ji vystrčím na mráz, protože je to pořádný samec

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:30

Sweet Potato To chtěl zas grafik fontem říct "něco víc" a moc se to teda nepovedlo.

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:35

bublifuk v tomto případě to tolik neboje do očí, ale stàle tam ta chyba je. Základní font je špatně vybraný, tady jej ale nahrazují litery z podobného fontu. Ale je to tam, všimni si detailů písma, například úhel duktu - tedy rozšíření tahu v obloucích, základní font má duktus statický, náhrada dynamický. Srovnáš-li e a ě, je i jasně vidět rozdílnou výšku v horní části.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 12:24
Reakce na Hanka H:

bublifuk Chybně zvolený font a gramatické chyby v každém případě snižují úroveň webu, působí to neprofesionálně.  

A Samičku by sis raději vychutnala za tepla, nebo ji vystrčila na mráz? Nemůžu si pomoci, ale ten podtext tam je.

​Pamatuješ si reklamu na Fernet, něco jako nevyměknem! Tam vidím jasnej podtext zase já, prostě samá erekce, jo a taky jsem zděšena, že nejsem vyděšena. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 18:00

Kan Reklamy, kde ten zcela úmyslný sexistický podtext prostě je, hned tak nezmizí. Rozdíl vidím v tom, že zatímco muž je zobrazován jako macho, nadsamec, někdy až predátor, žena bývá zachycena jako vábnička, kořisť, jako někdo submisivní, čekající, až konečně bude moci podlehnout "pořádnému chlapákovi" .

V tomhle oboru přetrvává onen úhel pohledu z doby před desetiletími, ctí se zde to "tradiční rozdělení rolí". Jasně, svět i naše společnost teď asi řeší mnohem větší průsery, ale tohohle si nelze nepovšimnout. V případě Samičky se to "kulturní dědictví" zachovává v mnoha směrech.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 14:24

Já ji asi začnu sledovat!!

Nepotřebujete dodavatele energií, můžete si svítit sami!!

https://www.expres.cz/celebrity/helena-houdova-temnota-bali-ezo-kecy-svetlo-podzim-zima.A211125_112100_dx-celebrity_vlt

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 15:59

bram uf, no upřímně jsem se trochu bála, že to bude nějakým způsobem vyžadovat "zapojení" (vlastní) jóni

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:29

Lama_z_Lana místo zásuvky myslíš? :) No každopádně mám pocit, že už jí definitivně hráblo

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:31

bram Jooo, z Bali se to kecá...

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:34

bram nooo....takova powerbanka by to mohla byt

Offline olte
771 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:44

bram té už fakt definitivně hráblo

Offline Lenka22
2683 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 13:15
Reakce na dynda:

andulka01 

Tohle měl tchán. Byl ve svém oboru třída a nesnesl pohled na špatně udělané řemeslo. Vůbec se taky nemohl dívat na nešiky, takže Pat a Mat a Pierre Richard byli na indexu.

​Mám to stejně plus ještě Mr. Beana k tomu. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 16:48
Reakce na andulka01:

bram Jooo, z Bali se to kecá...

​Asi tak.

Offline Sweet Potato
40819 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 09:42

https://denikn.cz/755023/obeti-se-musi-ozvat-opakuji-klicove-instituce-v-kauze-cimicky-system-ale-selhava/?cst=7b4c98188fdd786830e9d62209bd8d0ec09d3c17
Čím dál víc strašný. 
Ten Bašný teda vlastně nepřekvapuje. Ale že předseda Psychiatrické společnosti poradí, že pacientka se má ohradit...

Není to ale tak úplně přesné. Cimického z léčebny propustil v roce 1996 jeho nadřízený Zdeněk Bašný poté, co se na způsob léčby dotazovali příbuzní pacientek a zdravotní pojišťovna. Serveru Seznam Zprávy Bašný přiznal, že za lékaře intervenovalo velké množství lidí – včetně zástupců médií – a on se cítil pod tlakem.

Jednalo se podle něj také o tvrzení proti tvrzení a nevěřil, že Cimický bude v těchto praktikách pokračovat. Pro postoupení věci policii prý chyběly důkazy, oběťmi navíc byly pacientky v těžkých psychických stavech, i proto za ním přicházeli jejich blízcí.

Jasný postup nemá ani Psychiatrická společnost. Její předseda Pavel Mohr sdělil, že v případě verbálního sexuálního obtěžování se někdy stačí důrazně a jednoznačně vymezit. „Pak záleží na reakci dotyčného lékaře a zda pacient akceptuje případnou omluvu a změnu chování,“ odpověděl na dotaz, jak má pacient postupovat, dostane-li se do podobné situace, jakou popisují výpovědi v kauze psychiatra Cimického.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 10:15
Reakce na Sweet Potato:

Jasný postup nemá ani Psychiatrická společnost. Její předseda Pavel Mohr sdělil, že v případě verbálního sexuálního obtěžování se někdy stačí důrazně a jednoznačně vymezit. „Pak záleží na reakci dotyčného lékaře a zda pacient akceptuje případnou omluvu a změnu chování,“ odpověděl na dotaz, jak má pacient postupovat, dostane-li se do podobné situace, jakou popisují výpovědi v kauze psychiatra Cimického.

Sweet Potato Takže někdo mě verbálně napadne, já mu řeknu: ty ty ty, už to nedělej! A on se mi omluví? Takhle jednoduché to je? No tak výborně, škoda, že tohle řešení někoho nenapadlo dřív! 

Achjo, to je fakt strašlivý toto

​

Offline Sweet Potato
40819 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 10:17

bram Jo. A tu omluvu pak dle uvážení přijmeš. Hlavně jako rozsypaná duševně nemocná. Tywole.