“Poslední update” k chlapečkovi
Omfg
Teď jsem se vzbudila na gauči u televize a jede soutěž "Balls, neboli Pro peníze udělám všechno". Asi 30 soutěžících se rozhoduje, jestli něco udělá, postupně se přidávají odrazující okolnosti, nakonec se těm, kteří ještě neodpadli nabízí peníze asi od 1000€, komu částka stačí, přihlásí se a musí splnit úkol. Úkol byl obléct se do kostýmu koně z fetiš obchodu, cválat na běžeckým pásu, přitom ukousnout kousek z mrkve visící na provázku a nakonec si nechat udelat branding loga soutěže (Balls) ca 15cm dlouhý za max. 3000€. Zájem měli 4, když padla nabídka 3000, tlačítko zmáčkla 34letá baba. To, že z toho pásu sjela v ponožkách do něčeho, co vypadalo, a nejspíš bylo, hovna, je jen třešničkou na dortu. Co člověka vede k tomu nechat si tohle udělat? ![]()
Tabea Many, many. ![]()
Tabea Peníze a ještě "sláva".
Tabea což o to, zoufalců toužících na sebe upozornit jakýmkoli způsobem se vždycky pár najde, horší mi připadá to, že se na to dívá tolik lidí, že se jim vyplatí takovou věc vysílat ![]()
Ještě jsem pak viděla další contest. Nechat si vyčistit zuby ostrou zubní nití, dát si lok ústní vody, sníst trochu zubní pasty, nechat si na řezák nalepit diamant lepidlem, co vydrží až tři měsíce. Na konci taky byli jen 4. Ten, co si to chňapnul pro sebe, po tom skočil u nabídky 1500€. Na provedení akce už jsem se nedívala, ale přijde mi nesrovnatelný mít na zubu na 3 měsíce kamínek nebo na prdeli jizvu po spálenině s nápisem Balls napořád. Za 3000€! Kdyby aspoň za 30...![]()
Tabea mě to teda přijde za hranicí etiky. Celkem bych čekala, že alespoň v českých poměrech by někdo snad podal podnět na radu.
Ve chvíli, kdyby se provalilo, že jedna z účastníků by byla nějaká samoživiteľka se třeba dětma by to odskákala tv i médiích.
Alespoň teda doufám v to lepší v nás.
SunEclipse Zvrácená zábava, tady to šmírování všeho a všech a ještě ty komentáře ![]()
Nevim, kam jinam to patri. To mi uplne spadla brada, silenost jestli je to pravda.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-deset-let-ve-vezeni-za-samovolny-potrat-ted-je-konecne-na-svobode-187980#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=76OHlWQvT0b-202202101533&dop_id=187980&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jos Tomu se vubec nechce verit
. Je mi tech zen fakt lito.
Jos na to ani neni slov jak je to priserny....
Co je tohleto za kripla?!
Doufám že si bude stěžovat že na něj při zápasu rasisticky bučeli, hovado jedno. (na video klikněte jen na vlastní nebezpečí!)
barbucha nie, radšej si to neotvorím![]()
Jos To jsem četla včera a říkala jsem si (tomu bych ještě dva dny zpátky neuvěřila, že řeknu) zlatý Polsko. ![]()
Jos Tak tohle bych možná pobrala, že se děje u nějakého pošahaného jedince. Ale v čele společnosti? To je tak strašné!
Jos To jsem četla včera a říkala jsem si (tomu bych ještě dva dny zpátky neuvěřila, že řeknu) zlatý Polsko.
zlaty Polsko?
mne to prijde jak peklo s jeste vetsim peklem.....
Zarinya Je to hrozný všude, vůbec nechápu, že se to děje v 21. století.
Některá fesnou sukynku ,co?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje