Tabea já bych věřila, že v chladu vydrží. Já bohužel takový prostor nemám, akorát ledničku:(
Omfg
Já nevím jestli nekecám, ale nám snad na vejse někdo říkal že vajíčka vydrží buď do 30C podstatně dlouho nebo do 30 dní mimo lednici. Prostě něco s třicítkou sakra, nemůžu si vzpomenout:-D Kdo najde jako první nějakej relevantní zdroj vyhrává,protože mě to fakt zajímá. Babička ani moji rodiče vajíčka do ledničky nikdy nedávali, babička je měla třeba kolem těch 22C.
Karja já byla na návštěvě v jedny domácnosti v Irsku a tam měli vajicka postaveny normalne na lince v takovým dratenym drzatku
(tak ale v Irsku je 22 jen občas, haha)
Karja Rohlík si to asi myslí taky, protože vajíčka nevozí mezi chlazeným zbožím.
Jitka77 kaufland je taky nemá v chladicim boxu. Jen v regálu v části blízko chlaďáků, tj. je tam obecně chladněji.
Jitka77 No i ve Španělsku je prej nedávají do ledničky. Ale ono asi záleží do kdy se spotřebují no. Doma mi je sambo taky furt vyndavá z ledničky, já je tam spíš dávám abych měla přehled a děti mi to nerozmlatily, když to bude ve spajzu.
Karja německý zdroje mluví o 3 týdnech mimo lednicku a pak ještě další týden, dva v lednicce.
A jak psala Pinot Noir , že chlazený vejce už nechat v lednicce, tak je to proto, že v nich kondenzuje vlhkost a naruší tu ochrannou vrstvu a můžou dovnitř pronikat mikroorganismy.
Tabea No vidíš to! Tak já řeknu doma že ty vejce jsou navlhly, že už ven nemůžou. My je mivame chvíli v garáži než sebereme plato, pak sklep a pak je sambo chce mít ve spajzu! Takže jsou jasné navlhly!:-D
Já nevím jestli nekecám, ale nám snad na vejse někdo říkal že vajíčka vydrží buď do 30C podstatně dlouho nebo do 30 dní mimo lednici. Prostě něco s třicítkou sakra, nemůžu si vzpomenout:-D Kdo najde jako první nějakej relevantní zdroj vyhrává,protože mě to fakt zajímá. Babička ani moji rodiče vajíčka do ledničky nikdy nedávali, babička je měla třeba kolem těch 22C.
Hele a nebylo to v souvislosti s líhní? Tam by to mělo být přes těch 30°C
my mame doma uplne rozdilny nazory na lednicku - partner by tam nedaval pomalu nic (zeleninu, ovoce nechava venku) ja bych tam zas nastrkala nejradsi vsecko. nekdy je to fakt vtipny ![]()
Karja Haha, já zase chci mít rajčata v teple a manžel mi je pokazdy, když jednou za měsíc přijede, soustavně rve do ledničky! A včera měl syn nejakej uklizeci amok a rajčata taky chtěl cpát do ledničky. To už je vrchol!
Lilly_Ku my to mame uplne stejne![]()
Kan To si myslím že ne, o líhnutí jsme se nikdy ve škole nebavili. Ale zeptám se možná kamaráda, co líhne kuřata a ví toho hrozně hrozně moc! Je mu 13. Já až teď ve třiceti zjistila že malá kuřátka nemusi byt žlutá:-D:-D To bylo jedno z největších wtf mýho života:-D:-D. A říkám jeho mámě, ty jo jako kuřátka nejsou žlutá a ona viď, já to taky nevěděla:-D:-D
711990 My taky!
711990 no hej ale fakt peklo, onehda prisel s tim, ze budem nechavat syry venku, ze prej v syrarne kde je kupujem je taky nemaj chlazeny.. no to leda pres mou mrtvolu!!! ![]()
ale zas jsem ustoupila se zeleninou, holt se vic kazi ale kompromisy jsou nutne :)
Karja cože?!? Já se zrovna tenhle tyden pohorsovala nad dceřinou knizkou, kde jsou žlutý kuřátka se šedýma flekama. Že to maloval nejakej neználek.
Lilly_Ku jezisi syry
ja jsem ustoupila jen s rajcatama a bramborama teda:D
A cerne kure je plivnik! A nosi smulu.

Gúglila jsem si, jak vypadají kuřátka, a tohle tu prostě musím dát, ňuňu!
Tabea No jako pro děti bych nemohla dělat nic z žádný oblasti bohužel!:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“