Hledala jsem něco ohledně ucpaných pórů...

Hledala jsem něco ohledně ucpaných pórů...

Mha Já mám naštěstí pleť hnusnou,mě nikdo podezírat nebude. Ale když jsem jako hodně googlila jak s tím zatočit, tak tech rád s močí jsou docela plne internety.
Karja nene, fakt?
a jako pomáhá to, jo? ???? Už mi chybí jen pomazat se mentruacni krvi.
tv Natíráním mne nedojmeš. Ono se to i pije!
tv No jako reference to mělo dobre, ale já to nezkoušela teda. A taky to třeba ještě kombinovali s pitím . A většinou když už to tam někdo napsal, tak s tim, že mu to pomohlo. Nevidela jsem zmíněno, že by někdo napsal tak dva měsíce se potíram moci a nic z toho:-D Ale mně přijde že ta urinoterapie je jedno velký nafouknutí, protože se to doporučuje téměř na každej problém a zaručeně to pomůže. Kdyby třeba jen na něco, tak OK, jsem schopna to akceptovat, ale nějaká takovahle zaručena rada na decku moči je snad u poloviny zdravotních problémů.
Strašnej humus toto. O fekální transplantaci už jste slyšely? Já doufám, že je to kec, jinak teda běda věda.
tv No tak nevím. Teď jsem najela na nějakou starou disku na omlazení. A první stranka nadšené výkřiky, jak to zacelilo pomalu i nosní dírky. A stačí kousek prelistovat dopředu a už se objevují prispevky, že moč přestává fungovat! Asi jsem dřív četla vždycky jen začátky. No nic no, tak zase abych nakoupila na notinu!
Kan Ne, to si rozhodně nebudu googlit.
Karja já nechci nic říkat, ale urea je docela běžná složka nejrůznějších krémů. Takže nějaký vědecký základ to má. Já teda zůstanu u těch krému.![]()
Kan zrovna fekální transplantace se normálně testuje, vědecky. Ono se to předtím nějak upraví a používa se to fakt u lidí, u kterých běžné věci nezabraly. Kdesi jsem o tom četla rozhovor s nějakým gastroenterologem.
Nakonec i cizí krev je dost ekl, když je na kapesníku, zatímco transfuze zachraňuje životy.
continuity mám pocit, že už se tak léčí. Kan nepřijde mi to zas tak ekl, podává se to v nějaké kapsli. Natírat si moč na obličej mi přijde o hóóódně moc horší.
Kan Ta fekální transplantace mi přijde celkem oddůvodněná, o důležitosti střevního mikrobiomu myslím není pochyb.
continuity Ježiš vidíš - zrovna teď nejde sehnat Kerasal - úplně zázračnou věc na tvrdou kůži na patách , s 10% urey - tak že bych se uchýlila k domácím zdrojům? ![]()
Isca ještě můžeš zkusit Scholl. ![]()
continuity Ježiš vidíš - zrovna teď nejde sehnat Kerasal - úplně zázračnou věc na tvrdou kůži na patách , s 10% urey - tak že bych se uchýlila k domácím zdrojům?
Ziaja dělá výborný s 15 %, na Notinu ho mají (a účinné látce říkají mocznik
)
https://www.notino.cz/ziaja-med/ultra-moisturizing-with-urea-regeneracni-krem-na-paty/
Strašnej humus toto. O fekální transplantaci už jste slyšely? Já doufám, že je to kec, jinak teda běda věda.
není a proc běda věda? Transfuze krve taky fuj?
tv No jako reference to mělo dobre, ale já to nezkoušela teda. A taky to třeba ještě kombinovali s pitím . A většinou když už to tam někdo napsal, tak s tim, že mu to pomohlo. Nevidela jsem zmíněno, že by někdo napsal tak dva měsíce se potíram moci a nic z toho:-)
No to asi hned tak nikdo nepřizná.
Ale ta urea v kremech je snad synteticky vyrobena mocovina? To mi prijde trochu rozdil, nez popijeni vlastniho produktu.
Kokoska to se asi shodneme, že mazat se moci je ekl, ale vyjadřovala jsem se k tomu, že to může fungovat.
Podtrženo sečteno, pokud Solathis ten vývar pokaždé chvíli povaří, myslím, že je to bezpečné.
Akorát nutriční hodnota je na nule, bych řekla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.