Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline tv
4187 příspěvků moje polička 18. února 2022 15:51

Hledala jsem něco ohledně ucpaných pórů...

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. února 2022 18:59

tv

Teď budu pozorovat své krásné kamarádky, jaké mají póry. 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 18. února 2022 20:53

Mha Já mám naštěstí pleť hnusnou,mě nikdo podezírat nebude. Ale když jsem jako hodně googlila jak s tím zatočit, tak tech rád s močí jsou docela plne internety. 

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 18. února 2022 21:09

Karja nene, fakt?a jako pomáhá to, jo? ???? Už mi chybí jen pomazat se mentruacni krvi.

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 18. února 2022 21:34

tv Natíráním mne nedojmeš. Ono se to i pije!

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 18. února 2022 22:02

tv No jako reference to mělo dobre, ale já to nezkoušela teda. A taky to třeba ještě kombinovali s pitím . A většinou když už to tam někdo napsal, tak s tim, že mu to pomohlo. Nevidela jsem zmíněno, že by někdo napsal tak dva měsíce se potíram moci a nic z toho:-D Ale mně přijde že ta urinoterapie je jedno velký nafouknutí, protože se to doporučuje téměř na každej problém a zaručeně to pomůže. Kdyby třeba jen na něco, tak OK, jsem schopna to akceptovat, ale nějaká takovahle zaručena rada na decku moči je snad u poloviny zdravotních problémů. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. února 2022 22:13

Strašnej humus toto. O fekální transplantaci už jste slyšely? Já doufám, že je to kec, jinak teda běda věda.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 18. února 2022 22:15

tv No tak nevím. Teď jsem najela na nějakou starou disku na omlazení. A první stranka nadšené výkřiky, jak to zacelilo pomalu i nosní dírky. A stačí kousek prelistovat dopředu a už se objevují prispevky, že moč přestává fungovat! Asi jsem dřív četla vždycky jen začátky. No nic no, tak zase abych nakoupila na notinu! 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 18. února 2022 22:15

Kan Ne, to si rozhodně nebudu googlit. 

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 18. února 2022 22:30

Karja já nechci nic říkat, ale urea je docela běžná složka nejrůznějších krémů. Takže nějaký vědecký základ to má. Já teda zůstanu u těch krému.

Kan zrovna fekální transplantace se normálně testuje, vědecky. Ono se to předtím nějak upraví a používa se to fakt u lidí, u kterých běžné věci nezabraly. Kdesi jsem o tom četla rozhovor s nějakým gastroenterologem. 

Nakonec i cizí krev je dost ekl, když je na kapesníku, zatímco transfuze zachraňuje životy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2022 22:33

continuity mám pocit, že už se tak léčí. Kan nepřijde mi to zas tak ekl, podává se to v nějaké kapsli. Natírat si moč na obličej mi přijde o hóóódně moc horší.

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 18. února 2022 23:23

Kan Ta fekální transplantace mi přijde celkem oddůvodněná, o důležitosti střevního mikrobiomu myslím není pochyb.

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 18. února 2022 23:27

continuity Ježiš vidíš - zrovna teď nejde sehnat Kerasal - úplně zázračnou věc na tvrdou kůži na patách , s 10% urey - tak že bych se uchýlila k domácím zdrojům?

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 18. února 2022 23:46

Isca ještě můžeš zkusit Scholl.

Offline Jitka77
1906 příspěvků moje polička 19. února 2022 00:02
Reakce na Isca:

continuity Ježiš vidíš - zrovna teď nejde sehnat Kerasal - úplně zázračnou věc na tvrdou kůži na patách , s 10% urey - tak že bych se uchýlila k domácím zdrojům?

​Ziaja dělá výborný s 15 %, na Notinu ho mají (a účinné látce říkají mocznik )

https://www.notino.cz/ziaja-med/ultra-moisturizing-with-urea-regeneracni-krem-na-paty/

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 19. února 2022 08:11
Reakce na Kan:

Strašnej humus toto. O fekální transplantaci už jste slyšely? Já doufám, že je to kec, jinak teda běda věda.

​není a proc běda věda? Transfuze krve taky fuj?

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 19. února 2022 08:23
Reakce na Karja:

tv No jako reference to mělo dobre, ale já to nezkoušela teda. A taky to třeba ještě kombinovali s pitím . A většinou když už to tam někdo napsal, tak s tim, že mu to pomohlo. Nevidela jsem zmíněno, že by někdo napsal tak dva měsíce se potíram moci a nic z toho:-)

​No to asi hned tak nikdo nepřizná.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 19. února 2022 09:29

Ale ta urea v kremech je snad synteticky vyrobena mocovina? To mi prijde trochu rozdil, nez popijeni vlastniho produktu.

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 19. února 2022 09:41

Kokoska to se asi shodneme, že mazat se moci je ekl, ale vyjadřovala jsem se k tomu, že to může fungovat. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 19. února 2022 10:42
Reakce na continuity:

Podtrženo sečteno, pokud Solathis ten vývar pokaždé chvíli povaří, myslím, že je to bezpečné.

​Akorát nutriční hodnota je na nule, bych řekla