Gatita to už ani není k tobě, ale tak nejak obecně.
Koronavirus
To je zas jak s tou zubní hygienou, která nikoho přece nemůže bolet, s hladem v noci, který od roka dítě prostě nemůže mít a kolektivními sporty, které přece ve škole musí bavit každého. Tak asi šťourání v nose každý vnímá jinak a každý snese něco jiného a někdo volí jinou možnost, je-li taková. Nevím, proč to furt dokola pohoršuje.
Kamarádku v zahraničí pošťourali v nose tak, že jí pak půl hodiny tekla krev z nosu. Naopak můj manžel tady v Čechách šel už 2x dobrovolně, tak počítám, že to nebude tak hrozný ![]()
Pinot Noir jo, pro mojí mámu je výtěr z nosu úplné scifi, ale ona si nedokáže ani kápnout kapky do oka nebo do nosu.
Pinot Noir já jen, že se toho kolikrát boji lidé, kteří to vůbec neabsolvovali, na základě hrůzostrašných zkazek o vyskrabu mozku z internetu. Osobne považuji za rozumné to jednou vyzkoušet a uvidět, než si dělat stres předem. A vůbec nejvic mě vytáčejí cizi lidi, kteří děsí moje děti.
Začínám si myslet, že půlka odpůrců očkování se nebojí neplodnosti, ale jehly. ![]()
Mohučanka pro mou mámu právě taky. A to rodila třikrát
. Takže porod není míra na všechno.
Mohučanka to je špatně provedené, už se to tady řešilo. ten vzorek je nepoužitelný, kontaminovaný. Ale to je stejné jako modřina pres celou ruku odběru. Nemá to tak vypadat a že se to někomu stalo, není důvod na vyšetření nejít, protože to mi uškodí určitě víc.
continuity jasně, ale proč si rovnou nevybrat místo, kde to teda umějí líp, když je ta možnost. Zvlášť, když jde o dítě.
continuity on když tam takový vystrašený rodič přivede dítě, které se tím pádem bojí dopředu, to mu asi moc nepřidá. Já jsem taky měla větší obavy, než bylo nutné, je to srovnatelné s tím odběrem.
Osobně bych si klidně nechala šťourat v nose každých 14 dní, kdyby to znamenalo normálnější život.
Pinot Noir je otázka, jestli to z toho krku je skutečně příjemnější. Je škoda, že se zatím víc neprosadily ty testy ze slin, to by se mohla testovat celá školka klidně každý týden.
Byla jsem s dětmi na testech, vytěr dělali z krku i nosu, a děti to zvládli výborně, i menší děti ve frontě. Nejdůležitější je nedělat kolem toho humbuk předtím. Je to asi jako očkování nebo zubař. ![]()
Do statistiky Kolektivní sporty stále ještě nesnáším.
Pinot Noir ja někde psala, že si vybírat nemá? Doporučovala jsem vojenskou, kde to sestry umí.
Do Záběhlic to mám fakt daleko a v případě nemoci me třeba řízení dost vyčerpává.
Ale o tom ty moje posty nejsou. Jsou o tom, že se z normálního několikasekundového vyšetření, které se za mých dětských let delalo uplne běžné, dělá strašák na slabší povahy. Jsou toho plně internety. Není diskuse o koronaviru, ve které by nejpozději pátý příspěvek nebyl o vyskrabu mozku.
Ony teda tomu nepomohly ani ty první příspěvky o tom, jak mají pacientovi vyhrknout slzy. Akorát zapomněli říct, že to není bolesti. Je to podobna reakce, jako když ti vletí do nosu pírko nebo koření, akorát to hned odezní.
Konečně někdo pochopil, co se snažím celou dobu říct.
Moje děti si to seřadily: výtěr, krev, očkování.
continuity
Plná podpora, taky mě to štve.
Pinot Noir byla jsem na fakt nepříjemnym výtěru, po kterym mě zbytek dne dost bolela hlava, skoro jak po koření nebo nějakym pírku v nose :) tak chodím jinam, kde to dělaj snesitelně, naprosto tě chápu
continuity no, byla jsi první, kdo hned odpověděl na otázku "lze ovlivnit, jakým způsobem bude odběr provedený?", a ta tvoje odpověď byla "hele, ten výtěr není tak strašný". Pominu, že to vlastně vůbec nebyla odpověď na otázku. Když si tohle někdo zjišťuje, předpokládám, že má důvod.
Pinot Noir taky jsem napsala, že to šetrne dělají v UVN.
Klara já se toho třeba vůbec nebojím, a i s dítětem bych z důvodu vlastní lenosti šla tam, kam to máme nejblíž. Ale chápu, že důvody pro hledání jiných cest můžou být různé. Proč je nevyužít, když existují, že?
Pinot Noir ty odpovědi jsou stejně subjektivní, když deset lidí napíše, že to nic není, tak to tazatele může bolet až v patě. Taky můžu za sebe napsat, že jsem to skoro necítila, pak se vymění se směny a na stejném místě to může být masakr s nějakým nešikou.
V horovicich treba holky vzaly jen z krku, nos jim vzaly dost okrajove. Otazka je zda pak ty ag testy mely v jejich pripade smysl...
Pinot Noir taky jsem napsala, že to šetrne dělají v UVN.
U nás taky, ani jsem o tom nevěděla. A ne proto, že by to odbyli...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY