coralline já to pravé už v posledních dvou zaměstnáních měla on-line. Připadám si trošku jako v pravěku. Mám chuť se na to vykvajznout a udělat si to až sama při DP.
Koronavirus
continuity To je fakt zvláštní. Proč to u vás v práci nejde online?
Prosim vas, blby dotaz - kdyz ukol zni jit na pcr test, muze clovek ovlivnit, v jakem otvoru mu ten vyter udelaji? Jestli je nezbytne nutne stourani v nose, nebo jestli lze jen z krku? Asi ne, ze?
Gatita hele, fakt to není nijak strašne, mě přijde, že se to vyšetření příšerně demonizuje. byla jsem tam 2x, poprvé mě asi 20 minut simralo v nose, podruhé s Covidem a to jsem v těch neteklych sliznicích necítila vůbec nic. Děti to taky zvládly úplně bez problémů.
Doporučuji vojenskou.
Gatita V Brně jedna taková laboratoř je. Většinou dělají výtěr nos krk, ale prý se dá domluvit i jen krk. Já třeba nemám ani jednu dirku průchodnou po zlomenině nosu, tak by mě zajímalo, jak by to bylo.
Gatita jestli jde o dítě, tak kamarádka byla s dětmi někde, kde dětem jen z krku. Mám zjistit místo?
Pinot Noir to bys byla hodna! Jestli si vzpomenes, jinak na to kasli. continuity Renusatko dekuju.
Gatita tak prý Hamr v Záběhlicích.
Gatita Ja jim dala do kufru darkovou tasku, co ,,dostaly,, od pani doktorky, ze ukazaly nosanek,,. Starsi chtela jet druhej den zas. Ale tak moje jsou jeste maly. Ale jinak je to smutny, kdyz nikam dlouho nejdeme, tak se pta, jestli jsme nemocny, jestli nekdo jinej neni nemocnej, jestli muze za babickou....
Karja moje děti se po deseti dnech v karanténě na ten test výslovně těšili. Mladší stebetala, no jeden by si myslel, že jdeme prinejmensim na zmrzlinu.
Jinak sestra říkala, že pokud má někdo problém a tropí tam scénu, je to vždy chlap. ![]()
continuity Jako pred nebo po?
Či sa smiať alebo plakať (k nášmu ďalšiemu celoplošné mu testovaniu)
Hlavný hygienik pritom vo štvrtok podvečer vydal vyhlášku, ktorá povoľuje seniorom možnosť vstúpiť do prevádzok, ktoré sú počas lockdownu otvorené aj bez negatívneho testu. Lenže hlavný hygienik vyhláškami upravuje len režim v prevádzkach, podmienky zákazu vychádzania upresňuje uznesenie vlády.
A práve to žiadnu výnimku seniorom pre cestu na poštu nespomína. Dotiahnuté do abusrdného detailu: seniori by preto mali mať možnosť bez testu vstúpiť do budovy pošty, ale nemôžu opustiť svoj domov preto, aby sa na poštu vydali.
Gatita syn z nosu taky zvládl úplně bez problémů, bezprostředně poté se dožadoval výtěru i z druhé dírky:) Osobně mi taky přijde, že se to démonizuje, ten výtěr z nosu přišel lepší než z krku. V Motole dělají pro jistotu oboje, muž vždycky (byl už aspoň dvakrát) říká, že během výtěru krku na nos hned zapomene:)
Karja co jsem tam ty chlapy viděla, tak nějak před i po, prostě řečí jak Palacký k úkonu, který trvá pár ( jednotek) vteřin. Jak řekl klasik: kdyby rodili chlapi, by lidstvo už dávno vymřelo.
continuity to kamoška spomínala ako jej kamoška rozprávala o svojom mužovi, čo sa odmietol ísť dať testovať "si nikam šparat a pichať nenechám!" Manželka po troch pôrodoch len prevrátila oči
. Zrovna dnes som bola znova na antigenovom teste a musím povedať, že iba obyčajná gynekologická prehliadka je nepríjemnejšia.
Mrakoplas mne v detstve prepichovali nosné dutiny, nejaký výter z nosa, ktorý trvá necelých 10 sekúnd, to je len tak mimochodom
continuity všetkým žiakom rozosielame správy s návrhom polročnej klasifikácie pred poradou, tak ako keby sme v škole im to na hodine povedali, známky komplet uvidia až po porade.
Pinot Noir Hamr potvrzuju, tam jsme byli všichni a z toho krku je to super. ze stourani v nose jsem byla úplně nakrivo.
continuity neresim to kvuli sobe, mne by to stourani bylo asi jedno:)
Pinot Noir diky za tip.
Karja cela ta situace je desna, i pro deti. Kamaradka ma asi trileteho kluka, ktery si mysli, ze jidlo se bere od "pana ham". Nikdy nebyl v obchode ani nevidel jit rodice do prace (kam az jeho pamet saha).
Kdyby to někoho zajímalo, olomoucká FN pořádá příští týden webinář pro veřejnost o následcích covidu, registrace je tady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY