Mohučanka já myslela, ze když do školky roušku nemají a do školy naopak údajně stačí pro prvňáky a druháky rouska, tak že nemusím shánět něco extra a styci jim látkové roušky.
Koronavirus
tv myslim,ze ty latkove uz nejsou dovolene nikde. jen do patnacti let staci misto respiratoru a dvou rousek jen jedna,ale chirurgicka
Zuzuli Já už se zeptám jako úplnej pablb: Chirurgická je ta normální z lékárny, nebo je to nějaký vyšší level?
Jsem ve skupině učitelek z MŠ, teď tam sleduju debatu ohledně povinnosti nosit respiratory pro učitele MS (nově) a naprostá většina tam píše, ze v žádném případě ne a nosit to nebudou.
Zuzuli teď jsem cosi četla a tam bylo, že od patnácti povinný respirátor, skupinu 2-15 jsem vůbec nenašla.
tv a jaký uvádí důvod? To je prostě neskutečný, proč musí pořád lidi remcat...
Zarinya Japonsko má teď denně lehce přes 700 nových případů na celou zemi! (mmch 7 tisíc mrtvých od začátku epidemie) a taky má mimořádný stav. Uzavření škol se ale neřídí centrálně a obchody jsou taky otevřený, jen musí zavřít dřív.
Ještě k té britské mutaci, mně nikdo neřekl, jestli jsem měla britskou mutaci, ale trochu jsme si říkali, že by mohla, protože ta osoba, co mě nakazila, nakazila snad na koho se podívala, to bylo neuvěritelný.
Týden po mým testu, šli na test muž a syn, oba negativní, docela se nám podařilo se separovat, moje příznaky nějak hrozný, jim skončí karanténa se mnou, ještě jsme z toho vyvázli celkem dobře, jsem si říkala. Po skončení karantény muž potřeboval druhý negativní test, kvůli něčemu, no ale bohužel test byl pozitivní. Takže jsou zas v karanténě, syn jde zítra na test, jestli bude pozitivní, tak chudák stráví v kranténě přes měsíc.
Tak ta delší infekčnost by možná potvrzovala britskou mutaci. Ale na druhou stranu příznaky nemá muž vůbec žádný, kdyby si nevyžádal ten druhej test, tak vesele běhá pozitivní a nikdo nic neví.
Garfie aha jak si tam pekne ustavni cinitele dali vyjimku![]()
Jennyfor Já v tom taky plavala a tak jsem napsala před objednáním Dispomask roušek do firmy a vyrábějí ty chirurgický. Čert aby se v tom tady vyznal.
Mě včera překvapilo zdůvodnění odborníka, proč nejsou respirátory pro děti. Protože je to pracovní prostředek a dětská práce je zakázáná. Tak na to nejsou normy.
Garfie tak ustavni cinitele jo?!![]()
Třeba Prymula s dcerunkou konečně objevěj díru na trhu!
tv ja cetla jen tohle na idnes.

barbucha Je to podle evropské legislativy, to by ale Prymula asi obejít uměl.
tv my právě dojíždíme do školky metrem, dcera je na plátěnou roušku zvyklá, ale kupovat roušky pro nás i pro ni se mi nechce. Mně to strašně smrdí...A ty dětské teď ani nejsou k sehnání, co jsem se tak dívala na pár eshopů.
tv a jaký uvádí důvod? To je prostě neskutečný, proč musí pořád lidi remcat...
Deti neuvidí mimiku, jak budou dělat logopedii?, jak budou zpívat a dělat pohybové aktivity? Šíří se tam informace, že respirátor může být na obličeji 75 minut a potom musí následovat 30 minut "bez". Plus, na rozdíl od učitelů na ZŠ, kteří mají respirátor 8-13, by ji měly učitelky v MŠ 8-16.
Zarinya Japonsko má teď denně lehce přes 700 nových případů na celou zemi! (mmch 7 tisíc mrtvých od začátku epidemie) a taky má mimořádný stav. Uzavření škol se ale neřídí centrálně a obchody jsou taky otevřený, jen musí zavřít dřív.
tak to uz nic nerikam.
Tady se asi ted bude cekat co s tim udelaji ty otevrene skoly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY