Pavlena a spekuluje se o zavreni skolek
to bych asi fakt sla na ocr.
Koronavirus
Zarinya u nás, jak se na podzim zavřely školy, tak se děti musely ihned vrátit ze škol v přírodě. To mi taky přišlo absurdní.
TTy jo doufam naprosto sobecky ze ne...
MaeGandal centrálně nebyl, některé automobilky zavřely sami, jinak akorát větší míra HO.
Něco udělat fakt musíme, ale bojím se, že nám není pomoci.
MaeGandal ano, ale proto že neměli z ceho vyrábět, Asie nedodavala... to je ted jinak. firmy by musel zavrit stát, a to podle mě neudělá. kdyby jim aspoň přispěli na to testování
AprilTwelve stát to nezvavře, museli by kompenzovat, už teď Havlíček vykřikuje, že od května budou jen záruky za úvěry
a firmy sami od sebe, pokud nebudou mít zbytí, nezavřou, musí zaplatit režijní náklady a hlavně zaměstnance! Příspěvěk na testování by určitě pomohl, podmínky co musí teď firmy splnit na testování jsou jen pro malou část, malé a střední firmy nejsou schopny to zajistit.
Lieselkdyz jsem četla tý podmínky na odberova místa ve firmách... opet udělané tak, aby to šlo co nejhůř zařídit ... je to fakt smutný
Jsem teď nemocná doma, takže mam moře času na sjíždění diskusi na fcb. Dnešní téma dne: očkování učitelů. Je to novinka, i mne dnes přišel mail, že se od soboty muzu zaregistrovat. Několik anket, kdo se chce/nechce očkovat. Skupina učitelů MŠ, podotýkám, včera velká diskuse o respiratorech, které budou povinne-vetsina nosit nechce. Z dnešní ankety vyplývá, že téměř polovina dotázaných se nechce ani očkovat. Tak já nevím, průběžně čtu stesky, jak na ně vláda zapomněla, školky jako by neexistovaly, jsou v přední linii atd. Teď si teda vláda vzpomněla a čtu výkřiky typu: nezajímali jsme vás předtím, tak nás teď nechte na pokoji.![]()
tv To máš těžký, ony to možná nejsou ty samý hlasy, víš jak. Každý může mít jiný názor a jednou křičí ti, jindy druzí. Ale chápu, že tě to nasírá. Jinak teda prý dnes možná rozhodnou o povinnosti nosit respirátory i v práci, třeba v kancelářích, povinně, takže pak by se to asi úplně logicky mělo dotknout i školek. I když já tomu úplně nefandím, na druhou stranu lepší, než je zavřít (což se možná stane taky....).
Přijímám sázky, jestli budeme vědět do půlnoci, jestli a co zavřou. Nebo se do toho rovnou rano probudíme. ![]()
continuity Tipuju ráno a v poledne korekce
continuity já přijímám sázky na to, jestli si češi udělají ten dobrovolný lockdown, o kterém odborníci pořád hovoří. podle odborníků mají ležet mrtvoly na chodbách nemocnic do 14 dnů.
aktuálně vypadá situace tak, že u nás je největší provoz, otravuje tu nejvíc lufťáků a parkuje na zakázaných místech nejvíc ubožáků za celou pandemii, resp. za celý můj život. tak jsem zvědavá, jak se to během následujících 14 dnů změní. tento víkend byl prostě neskutečný.
continuity já tu svádím boj, zda se vypravit do Zásilkovny, kam mi dnes ve čtyři dorazil balíček. Nebo to nechat na zítra. Jenže zítra už může být třeba zavřeno?
Nebo si sepsat všechny životně důležitý věci, který neseženu na Rohlíku a ještě honem honem, zajet do DM, odkud mám všechno svý základní osvědčený drogeristický zboží?
Asi se na všechno vykašlu. Už teď vypadám, jak když jsem vylezla z pralesa, tak to ještě rok lockdownu vydržím ![]()
vypadá to, že i ten poslední člen domácnosti, který kovid neměl, si počkal na brigitu
ráno jde na test, jestli se mi teda podaří splašit žádanku. já teda do karantény jít nehodlám, ale minimálně bychom nejeli na víkend na oslavu narozenin, co jsme měli v plánu
viktorka_od splavu Jak dlouho máte od prodělání? Nebo to u Brigity neplatí..?![]()
continuity Dneska nějak nestíhám média - od zítřka jsou ve hře nějaké změny?
viktorka_od splavu já bych teda na to post infekční imunitu tolik nespoléhala. Klidně si mohl pořídit i tu Jihoafrickou mrchu a tam je možné úplně všechno.
Stojí ti to za to?
eM ráno seděla vláda a večer od 20 zasedají zas. Hlavně ta ranní čísla dost vyděsila i ty nejvetsi pesimisty - tato meta se cekala až příští týden. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY