Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline eM
1753 příspěvků moje polička 24. února 2021 17:57

continuity Díky, díky, porusim mediální půst a zapnu v šest zprávy, ať se něco dozvím...

Offline Mags
181 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:00

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:02

Mags myslím, že to "boj" naší vlády naprosto dokonale vystihuje.

je úplně jedno, kdo kdy a co říká, hlavně když něco říká a něco nařizuje, aby se stále vytvářel dojem, že "se maká".

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:03

Pavlena tjo to nevim ale mame celkem cerstve zmerene ty protilatky, od listopadu jeste narostly

Offline Mags
181 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:10

Jiná Realita Ale tohle je úplně na hlavu. Tak konečně začali připouštět, do čeho se ženou nemocnice, ale furt budou slibovat otvírání škol a poposouvat, až to nakonec zavřou zas všecko. No tak tím lidi naštvou dvakrát tolik, těma planýma slibama. Nehledě teda na tu nekonzistenci komunikace; tak buď nám stojí zdravotnictví nad propastí nebo jsme cajk a za chvíli otvíráme.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:16

Mags maláčová včera s tím jejím přihlouplým úsměvem vykládala, jak by bylo fajn zavést 6 týdnů dovolené a 35hodinovou pracovní dobu...v okamžiku běhu sto let neviděné a bezprecedentní pandemie v nové globání době, která může přinést absolutně cokoli, ale minimálně tak s 80% pravděpodobností opravdu brutální ekonomickou krizi.

tahle skvadra líných hrabivých budižkničemů nemá žádný koncept, žádný plán, žádný cíl, a je schopna výhradně populistických úkonů, takže tě to nemůže překvapovat.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:22

Jennyfor Garfie já teda doufám, že zásilkovny nezavřou. Nechtěla jsem se tam zastavovat cestou ze školky, ale už teď tam mám zásilku knih, lyofilizovaného ovoce a dítě taky bude potřebovat nové botičky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2021 18:40

Mohučanka fakt ty výdejny měly zavřeno? To si ani nevybavuju.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:44

Evaeva já taky vůbec ne.

ale zavřít je teď, poté, co se už měsíce nedá jít normálně nakoupit, by bylo na revoluci.

někde lidi ty věci brát musí, a je dost rozdíl, jestli zavřou výdejny po normálním životě na 14 dnů, nebo po půl roce lockdownu.

Offline rozarka
4226 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:45

Garfie Nebyly zavřený. Aspoň u nás ne. Dávali balíčky na pult a ne z ručky do ručky. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:57

Nejblizsi zasilkovnu mam v kvetinarstvi. Malej kram narvanej rezanejma kytkama a lidi tam chodej akorat pro balicky... pro ty prodavacky to musi bejt docela frustrujici

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:59

Evaeva na jaře hlavně nebyla zásilkovna v každým kšeftě, to se takhle rozmohlo právě vlivem toho uzavření. a vím že třeba Notino bylo stopro na jaře zavřený, kdežto teď je celou dobu otevřený - jakože drogerie + ta zásilkovna

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 24. února 2021 19:03

rozarka Tak super!

moora  Taky tady máme takovou prodejničku, co ji drží nad vodou jen zásilky. A na vchodě mají nápis, že platící zákazníci mají přednost....

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 24. února 2021 19:22

Garfie ja se jim ani nedivim. Na druhou stranu ja jezdivala do mistni galanterie, tam sedela tak neprijemna zenska aby svet pohledal. Tak jezdim do mistnich autodilu, pokecame s prodavacema a zivot je zase fajn.

Jsem zvedava co si vymysli. Jdu se podivat jestli neni volne misto na ag testy. Ach jo. 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 24. února 2021 19:28

moora v našem květinářství není zasilkovna a fronta je před ním celý den. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 24. února 2021 19:29

Evaeva nevím, reagovala jsem na předchozí příspěvky. U nás je teď zásilkovna nově v bistru, kam si chodím pro oběd, tak to by mne mrzelo dvojnásob.

Offline Jitka77
1957 příspěvků moje polička 24. února 2021 19:33

Na jaře zavřeli všechny obchody a pak dali výjimku pro ty, které slouží jako výdejní místa zásilek. Právě kvůli vyzvedávání balíčků. 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 24. února 2021 19:34

Jiná Realita nechcinechci ti rozkopávat babovičky, ale samovolný lockdown se primarne neprojeví tak, že lidi přestanou jezdit na hory svým autem.

Ono si spíš lidi rozmyslí, jestli dají dítě do.skolky, jestli si místo cesty do prace, kde to nikdo neřeší, nevezmou OCR. Dnes už odboráři spekulují o lockdownu na Velikonoce ( přesně tak začlo také uzavření škodovky na jaře). Bylo to vidět na jaře, jeden z důvodu proč se školy otevíraly tak pozdě byl strach učitelů i rodičů z nákazy. 

Pokud se změní nalada ve společnosti ( a to může být ze dne na den), Babiš to zavře HNED. Na nic jiného podle mě nečeká. 

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 24. února 2021 19:37

Jiná Realita přesně. Tahle vláda neměla nikdy žádnou vizi, ať už by se týkala čehokoliv. Za krize jsou už jen nahý v trní a hrajou vabank s celým národem. Poslední dny jsem dalt hodně frustrovaná...

Naše zásilkovna je ve výborně zásobený zdravý výživě, která měla svoje zákazníky už před érou zásilkoven...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. února 2021 19:37

a už víme, kdo za to může!