A není to rafinovaný způsob, aby se dělníci naštvali, začali stávkovat a hle - montovny zavrou
....
Koronavirus
Makara mně taky připadá, že cílem je, aby se ty fabriky zavřely dobrovolně ![]()
nolita nevím co sis konkrétně představila pod těmi "chudáky", asi to je trochu zavádějící ode mě, ale prostě z pohledu člověka, který buď pracuje z domu, nebo si to jídlo, tak jak nabádá Schillerová, prostě odnese v klídku do svého kanclu, těm dělníkům nařídit aby si to pojídali někde v koutě v dílně mi přijde ohavnost, sprosťárna - a oni to velice silně takto vnímají
Pinot Noir přesně, buď to nebo ještě rádi půjdou do karantény:)
Evaeva i ty dvě roušky měly jistý potenciál
Dcera a její sambo jsou pozitivní. Přišel s tím on od jeho maminky.
Ty di už spát radši, Karle![]()

ionicera v sobotu jsem so vzpomněla na vás, píšete postřehy s detickama co nevydrží zkusit boty v roušce.
byli jsme se přijít v jednom okresním městě, sluníčko spoustě lidí venku,ale ne tlačenice.Vsimla jsem si maminky s dvěma pobíhajícími kluky, věk odhadem 4 a6. všichni tři měli roušky,potkali jsme dvakrát a pořád běhali, rouška jim očividně nepřekážela.Casto slyším v tv dítě fnukat, ze se v roušce nedá dýchat, nemůže se soustředit...no nevím.spis bych to viděla tak že jen papouškují co slyší doma.ona taková čepice , brýle jsou taky pěkný opruz než se na ně zvykne.
To jsem si všimla dávno. Vůbec není problém v dětech, ale v rodičích. Maminka hystericky řve, že Maruška roušku nesnese a Maruška už si ji před zrcadlem nasazuje a dívá se, jak jí ta naše s jahůdkama sluší. Děti jsou v pohodě. Jen autisti, s těma je to těžký, tam to prostě nejde. Ale zase je to o ohleduplnosti. Někdo se snaží to uspíšit, někdo nákup protahuje, co se dá.
Ja to ted teda studuju v usneseni a nejsem si tim jista, co je to do haje "verejnost"? Podle me se to netyka zamestnancu. Existuji kantyny, kam ma pristup verejnost?
No, třeba ta naše. Resp. veřejnost tam přístup měla do vypuknutí koronáče, už k nám zaplaťpámbu dávno nesmí.
Chodili k nám nejen pacienti a kolikrát nejen ambulantní (to jest v županu, i třeba s vývodem
), ale z přilehlejch obytnejch zón i civilové normálně na oběd, jak do hospody. Vyhlášená kuchyně, no. Já z toho byla vždycky na prášky, protože se kolikrát snažili i přisednout... o čumění do talíře a snahy zapřádat hovory ani nemluvě
Pevně doufám, že se už nevrátěj.
barbucha no ale teď už to máte zakázaný, nebo..? jo počki vy nejse soukromý zařízení. ale nestátní špitály?![]()
Po včerejším vyjádření ohledně HO jsem myslela, že to jen tak něco nepřekoná (mimochodem dnes to zase upřesnil... https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vystrcil-navrhuje-zmrazeni-platu-uredniku-za-slova-o-prerozdelovani-se-omluvil)
Ale ty jídelny... tak to dorazili. Taky pracuji ve fabrice a já si jídlo můžu sníst v kanceláři. Ale lidi z výroby (12ti hodinové směny) se mohou najíst jen v jídelně. Ve výrobě to není možné z hygienických důvodů vzhledem k druhu produktu. A jídelna slouží taky jako místo pro hlukové přestávky, které musí ze zákona dodržovat. Takže tam budou asi jen sedět v respirátorech a hladoví.
Taky bych to brala tak, že po otestování bude riziko nižší a to stravování už by nemělo být tolik rizikové.
barbucha v Motole to myslim bylo taky, i kdyz kuchyne nestala za moc.
Zase jsem ve větší depresi. Kamarádky syn- v září covid- byla to ta várka ze sportovního soustředění lékařské fakulty- docela nic moc průběh, horečky, únava, měsíc necítil. A už ho má znovu. Opět z fakulty, protože LF musela minulé pondělí i přes zákaz uspořádat přednášku. Všichni v respirátorech. V úterý poplach, byly tam 2 holky covid poz. Testování a on ho tam má!
Soukromý nejsme. Chtěla bych vidět resp. nechtěla, jak poženou ty ztrhaný doktůrky a sestry, ať si to sežerou někde na sále. Snad aspoň tu půl hoďku denně by si mohli v klidu sednout a najíst se jak lidi... (mně je to jedno, najedla bych se v kanclu)
Ale my máme docela rozumný a uznalý vedení, tak snad je nechytne nějakej rapl. Zkrouhli počet lidí u stolů už dřív, a chodí se po patrech na etapy...
S těmi jídelnami- je to na prd, ale zrovna tak před týdnem jsem mluvila se švagrem, je v okrese Hradec Králové. Ve výrobě všichni respirátory , ale v jídelně 4 u stolu a samozřejmě bez nich. Sám si uvědomoval tu absurditu.
barbucha v Motole to myslim bylo taky, i kdyz kuchyne nestala za moc.
Tam jsem byla jednou jakože v jídelně, a měli tam snad Sodexo nebo jak se to jmenovalo, takový to dovážený jídlo ![]()
ionicera tak teď jich bude třeba dvacet na chodbě nebo před halou bez jakéhokoliv regulace.
barbucha ja tam chodila, to uz je dost let, nejak to tam i prostridali. Nakonec jsem uplne na ty obedy prestala chodit.
barbucha nevím, kde pracuješ, ale když jsem jezdila na plicní na Homolce, objednávala jsem si termíny okolo poledne a vždycky jsem se šla do jídelny najíst. Vařili se tam skvěle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY