Catherinne barbucha kamaradka, ktera tam lezela, si libovala velice.
Koronavirus
Nevíte, jestli mě pustí domů
? Jsem v HD, ale musím se vrátit do místa trvalého bydliště (rodiče, musím do práce a následně mám v Praze i rehabilitace). Je mi jasné, že zpět se už nedostanu, ale jak vše znovu a znovu pročítám, nejsem si už jistá, jestli mě ve středu vůbec pustí domů ...
whiskas pusti
Kokoska no já si vždycky říkala jestli dostávají stejné jídlo i pacienti
whiskas to tě určitě pustí, akorát správně ses měla vrátit včera![]()
ionicera No tak kdyby dělala hygiena radši kontroly a nutila ty firmy přijímat a dodržovat opatření ke snížení rizika...jako na mě to taky působí spíš, že tlačí na pilu, aby ty provozy radši dočasně zavřeli dobrovolně.
Kokoska Díky, takže nemusím vypisovat žádný papír a plížit se tajně
?
barbucha
tak nějak
A proč by ne? Dojedeme se do kanclu otestovat a zase makat domů. To by určitě pomohlo.
viktorka_od splavu No právě, to mě napadlo, že jsem teď špatně, na nevhodném místě a jak to orgánům případně vysvětlím, že jsem nevystartovala hned s úderem vyhlášení nouzového stavu.
Přísahám, že jsem nikde necourala, s nikým se nepotkala atd.
.
whiskas no to prohlaseni mit musis, si myslim
whiskas např. ses musela o někoho nebo něco postarat, oni ti kluci taky už toho maj plný zuby, já myslím, že se nemusíš nijak bát.
coralline nejlip do kanclu vsichni najednou, pokecat, dat si kafe a sup domu s darkem od kolegy!
coralline Jako kreativita se jim upřít nedá. To absolutně přesahuje hranice mé představivosti. A v poslední době snad uzavírají sázky, kdo plácne větší krávovinu.
Kokoska Moc děkuju, takto široké spektrum jsem nenašla. Tak ale já chci prostě domů/do práce/k lékaři :-D a zpět se tedy nechystám (spořádaně bych ráda zůstala v Praze). Takže asi vyplnit všechny důvody. A když budu příslušníkem tázána, proč jsem se nevrátila v neděli, tak fakt nevím, co odpovědět.
Catherinne Jasně, záleží na koho případně narazím ... No, pokud se delší domu neukážu, "neprojela jsem"
.
Dcera a její sambo jsou pozitivní. Přišel s tím on od jeho maminky.
Prima
. Jak jsi na tom ty a manžel? Byli jste s dcerou v kontaktu, nebo nic nehrozí?
whiskas buď v klidu, ty máš v občance alespoň nějaké trvale bydliště. Mě když zastaví na checkpointu, tak tam asi budu muset tři týdny bivakovat. ![]()
Můžu se prokázat výpisem k hypotečními úvěru, ale ten nám jenom v elektronické podobě.
whiskas neblazni, napis si ten hlavni duvod a kdyby se ptali, tak ses tam musela postarat o kocky, nez si je k sobe mohl nekdo vzit. Jmena kocek a souseda chtit nebudou, bych si tipla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY