Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 02. března 2021 09:08

Bledule  Je to fakt na palici. Muž kvůli tomu prakticky nespal, oni mají cca 500 dělníků, v jedné směně i 300. Kantýna je největší místnost v baráku-navíc jediné (kromě zasedačky), kde se podle stavebního (nebo hygienického) povolení může jíst. V zasedačce to zase zakazují jejich vnitřní předpisy. Asi to opravdu dopadne tak, že z kantýny, kde jsou na zemi značky kvůli rozestupům a na stolech plexiskla přestěhují stoly do místnosti, která je třetinové velikosti....to nevymyslíš. 

barbucha A to už se vůbec nedá komentovat, my fakt žijeme v Absurdistánu!!!! 

Sweet Potato Já teda nevím, jak je to jinde, jen sdílím zkušenosti muže. U nich, jak píšu na jedné směně 200-300 lidí (mluvím jen o výrobní hale)-k dispozici mají malou šatnu, kde se nedá sednout, jsou tam jen takové ty nejužší skřínky. A opravdu mají přímo ve stavebních podmínkách určené, kde se dá jíst a kde ne-a ve většině místností ne, dělají s jemnou technikou, vůbec nehrozí vzít si jídlo třeba na halu...ty lidi můžeš vyhnat leda ven-ovšem v tomhle počasí? Nebo noční směnu? 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. března 2021 09:09

Mezitím na Slovensku - vakcína ministerstvem svhválena, ale odpovědnost za její použití má ošetřující lékař. Asi se má na vakcínu podívat nebo ji očichat a určit, zda je dobrá nebo co

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 09:14

Tata 70+ je ted v laznich, zbyvaji mu jeste 3 tydny. Myslite, ze je lepsi ho registrovat pres praktickou nebo pres system? Protoze termin bude potrebovat az po navratu. Da se ze systemu poznat, co ockuji?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 02. března 2021 09:16

barbucha už jsem četla... (následuje ošklivý zelený smajlík), ne, že by to překvapilo. fakt jsme si tohleto zasloužili?

Online barbucha blogger
36120 příspěvků moje polička 02. března 2021 09:32

poděkování

​Boží. Smála bych se až bych se za boky popadala, nebejt to takový kreténi...

Ale je to úplně přesný. Proč to kurnik zamykaj, tohle by se patřilo rozvěsit úplně všude!!! To by snad i Burešův volič pochopil...

Online barbucha blogger
36120 příspěvků moje polička 02. března 2021 09:34
Reakce na moora:

barbucha už jsem četla... (následuje ošklivý zelený smajlík), ne, že by to překvapilo. fakt jsme si tohleto zasloužili?

​My ne Jedině voliči ANO. Však taky první spadnou do díry. Což by mě těšilo, kdyby nás s sebou netáhli taky.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 02. března 2021 09:47
Reakce na barbucha:

No, hezky pěkně. 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/byvaly-koordinator-promluvil-jak-se-ockuje-kdyz-to-ridi-premier-144957#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=CJvh8rdOSDe-202103020601&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

​to přesně odpovídá tomu, co si o tom celou dobu myslím. Což není žádný umění, však si to myslíme všechny. Jen když to hodí na papír jeden z nich, tak už to není myšlenka, ale realita.

Vzpomněla jsem si na dobu, kdy jsem měla takovýho šéfa. "Neudrží myšlenku...do všeho se montuje, o všem chce rozhodovat...."

a to v tom ani nebyla politika a stejně to bylo tak strašný, že jsem musela odejít, protože ten pocit zmaru a každodenní srážka s blbcem, to se nedalo.

A tohle individuum ve vedení státu, chtěla bych taky odejít, hned, ale není kam.

Offline viktorka_od splavu
49444 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:07

Jennyfor vis co, myslime si to (ja rozhodne) uz davno, ale co mi nejde na rozum ze ti ostatni mimo tohohle pana co od toho dal ruce pryc s nim tu hru hraji porad dal. proc? opravdu jim tolik zalezi na vlastnim koryte, ze jim to nevadi? v tom pripade jsou ale stejne spatni. vsichni nesou odpovednost, protoze kdo zlu nebrani, sam se na nem podili. @barbucha asi zaslouzime, protoze nejde jen o babise.. ale vsechny co tu hru s nim hraji

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:10

Lamicka Zkus jeho PL, já volala naší (mám společnou s mámou 75+) a dohodla se, že mámu naočkuje ona. Máma má ale čas, byla před měsícem C+. PL mí říkala, že prý březen s očkováním je stejně plonkový.... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2021 10:27

Lamicka u pl je dobré, že se s ním domluvíš dle potřeby, ale očkují astrou, což ne každý chce. 

Online barbucha blogger
36120 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:43

@barbucha asi zaslouzime, protoze nejde jen o babise.. ale vsechny co tu hru s nim hraji

​Já tohle nechápu. Přece je každýmu jasný, že je to neschopnej psychopat... tak proč ho nenechaj ať si mele co mele, ať třeba leze po zdi, a neudělaj to podle svýho? Když začne mečet, odejdeme vedle a tam se třeba zamknem Sám by nic nezmoh, nic! Kdyby se na něj všichni vykašlali... ani by se pomstít nemoh... nemůže přece jen tak zrušit celou vládu, vyházet všechny ministry, zavřít všechna ministerstva... to jest kdyby jeden každej ministr jel na svý triko jak uzná za vhodný, i přes nepříčetný mečení, moh by si ten trtko akorát trhnout nohou. To by už ani Zeman nenadělal nic.

Ovšem to by předpokládalo určitou pevnou vůli a zásady, a vizi, že jo. Ne že tam vlezli kvůli teplý židli a bezpracnýmu zajištění.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:46

Tak super,diky skvelemu vladnimu opatreni letos nebudeme mit strechu.

Firmy sem muzou prijet se teprve jen podivat az po skonceni opatreni. Teprve pak budou resit cenove nabidky apod. Za mesic...tedy,podle me rozhodne za dyl. To nemam sanci vsechno pak stihnout.

Tak si na zimu asi zakryju barak igelitem nebo nevim.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:46

Liesel Evaeva Děkuji. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:48

Jiná Realita to je nějaké divné, ne? Muž má plno staveb a projektů a vše jede. Mají potvrzení zaměstnavatele, případně smlouvy a objednávky. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:49

Lamicka mne od rana odepsala uz treti firma,ze jako moc radi prijedou,hned jak skonci vladni opatreni.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:52

Jiná Realita to je spatny  Nam se tohle stalo na jare, rozkopana chalupa, remeslnici to nechteli dodelat, nakonec jsme i my uvizli na 30 dni v karantene, takze to nemohl dodelat muz svepomoci. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:55

Lamicka fakt nevim,co si pocnu.

Na cerven uz jsou domluveme firmy na bourani,na krovy...potrebuju nutne vyresit stresni krytinu,protoze od te se odviji druh vikyre,fasada a jine veci.

Ale za mesic uz to musim mit,potrebuju jeste projekt na strechu,to proste nestihnu.

A dalsi zimu strecha neprezije,mozna nevydrzi ani nejakou vetsi letni bourku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:56

mnum status nášho premiéra na FB ako zlí lekári nechcú Sputnikom očkovať a zabili tým tisíce životov už čoskoro vo vašich prijímacoch.

Však umyl si ruky ako pri všetkom.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:56

viktorka_od splavu Já těm okolo do svědomí sahat nebudu. O koryta jim jde, to je jasný. Ale i mezi nimi může být někdo morálně na výši, který se s tím pere a váhá, zda zůstat nebo odejít. Každýho osobní volba.

V tom mým případě tenkrát nadávali všichni, ale když došlo na lámání chleba, byla jsem vždycky kverulant jen já. Ostatní za mnou chodili, že mají malé děti, hypotéku, nebo že nic jinýho neumí a nenajdou místo, mně prý o nic nejde, nemám co ztratit.
Tak jsem jeśtě chvíli marně bojovala, vracela projekty na správný směr, snažila se zastavit zjevné vyhazování miliónů za hovadiny a použít to na potřebný věci, ale nešlo to, hlavou proti zdi. A když jsem viděla, jak ti, kteří ještě včera u mne v kanclu ohnivě protestovali proti těm naprostým pí*ovinám, které se měly realizovat a na poradě všichni klopili zrak a nikdo ani neceknul, tak jsem to vzdala.

A představuju si, že těch pár osamělých kverulantů mezi těmi "nahoře" jsou na tom ještě hůř, tam může být ve hře i ten pověstnej náklaďák, co najednou vjede na chodník.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 10:59

Jiná Realita to me opravdu mrzi