OliveOyl Jo, vysloveně sympaťák.
Drž se!
OliveOyl Jo, vysloveně sympaťák.
Drž se!
OliveOyl mozna se mel dat ockovat proti vztekline, az ho nekdo kousne?
Tak to bych schválně jela do jiného okresu a tvrdila, že si jedu za kamarádem pro vytištěné potvrzení. Jen by mě mrzelo, kdyby cestou nebyla žádná kontrola. :D
Tak takhle tedy ne, paní Kokosko. Bez potvrzení si nemůžeš zajet pro potvrzení.
Vítej v Hlavě XXII.
rozarka 711990 Já myslím, že žádný interní předpis na to není. V Olomouci v jedné nemocnici očkují až učitele od 60ti let (nebo mají nějaké pořadí, to přesně nevím), v druhé na věku nezáleží.
Sweet Potato To je taky hnus! ![]()
barbucha jojo, krasny priklad. Zajimalo by me, jestli by autor ocenil ceske uvedeni jeho myslenky do praxe.
Sweet Potato moora já se držím, dokonce se mi povedlo ukořistit atombordel velikosti M, takže minimálně jednu službu nebudu vypadat jak MC Hammer ![]()
musíme se držet všichni![]()
By je moh (resp. jeho dědicové) zažalovat za plagiátorství, nebo aspoň vo autorskej honorář ![]()
Podle věku to není. Termíny jsme dostávali prakticky okamžitě, v podstatě jsme mohli jít i druhy den - hlásila jsem se do Slaného, tam je místa dost. Podobně říkali i kolegové, kteří se hlásili na kladno. O víkendu se přihlásili a v podstatě každý jde tento týden.
Dadoo Asi jak kde
OliveOyl My už dáváme pacienty na ventilátoru mimo ARO, na JIPy. Lékařsky budeme chodit zajišťovat my, ale sestersky původní personál. Musím říct, že mě sestry opět mile překvapily, jdou do toho s optimismem a odvahou. Ale nemůžeme dostát standardu péče, jak jsme zvyklí. A myslím, že ti pacienti nás prostě přečíslí i přes všechna reprofilizovaná lůžka. Já už psát nic konkrétního nebudu, protože nemůžu napsat nic pozitivního, nechci tu "šokovat" a děsit lidi.
Pavlena K té mamince, jediný, co pro (ty vystrašený) rodiče můžeme udělat, že je vyslechneme, uklidníme, přestože už nám to trochu leze na nervy. Jak jsem v práci v kontaktu /byť jen distančním/ s příbuznými a ti si často spoustu věcí vyčítají. Mimo jiné i to, že "mamka se tak bála, my jsme to zlehčovali a ona měla pravdu". Nemyslím, že ty konkrétně nejsi mamince oporou, spíš jsem jen chtěla říct, že ti ustrašení rodiče, co se obracejí se svými strachy na své děti, se vyskytují ve vysokém procentu .... nejsi v tom sama :-)
Dadoo je to jak kde, u ségry ve škole ty kódy dostávají postupně, mají interní pořadník.
Evaeva tak v tom to asi bude. U nás se to poslalo najednou komplet všem.
Dadoo jo, ten systém už pak věk nevyhodnocuje, si myslím.
711990 včera v tom blahutově rozhovoru bylo, že pardubický kraj dostává těch vakcín úplně nejmíň:( Asi je Babiš nesnáší.
Hlásím průjezd třemi okresy (vezla jsem přítele do práce ve vesnici, kde má i v servisu auto), kontrolu jsem viděla jednu a zbaběle jsem ji objela jiným sjezdem. protože jsem si ráno nenapsala co? Čestný prohlášení. Sice jim to můžu rovnou čestně říct, ale to by mi asi neprošlo :-)
Fiction
Nějak mi došla slova.
sankce, sankce, sankce!! Dopr---c. To fakt nemůžou působit trochu motivačně. Umí jen vyhrožovat!
Testy sice nejsou tak nejak lehce k sehnání, ale pokuty budeme pálit. Já vím. měla jsem jít do Stěžovacího..
andulka01 my se teď bavili doma, ze musí být napsané čestné prohlášení, odkud jdeš a kam přicházíš a dcera se úplně vážně zeptala: jako kam si to máš napsat, na čelo?
To je ještě nenapadlo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.