Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. března 2021 09:50

Sweet Potato zjevne!!

Fiction OliveOyl drzte se

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 03. března 2021 09:54
Reakce na Evaeva:

Dadoo je to jak kde, u ségry ve škole ty kódy dostávají postupně, mají interní pořadník. 

​U nás jsme dostali kódy všichni naráz. Podle mě systém věk rozliší. Pokud na Dadoo obavu, ze do měsíce budou naockovani učitele, tak je přehnaně optimistická. Na mém nejbližším očkovacím místě svítí červená nula vakcín.

Offline viktorka_od splavu
49444 příspěvků moje polička 03. března 2021 09:55

Lamicka nenavadej!

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 03. března 2021 10:29

Fiction mysli taky na sebe. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 03. března 2021 10:32

Fiction To opravdu nezní vůbec optimisticky. Přeju hodně sil .

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 03. března 2021 10:47

Fiction OliveOyl 

Drzte se. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. března 2021 10:57

Fiction OliveOyl Myslím na vás, ať to vše zvládnete. V Brně je celkem klid, ale nárůst už pociťujeme. Zatím teda všichni mají postel a péči, jakou mít mají. Nahoru to jede a bude hůř. Já jsem už neměla chodit v únoru, ale myslím, že nakonec to bude minimálně do prázdnin.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 03. března 2021 11:29
Offline notna
9536 příspěvků moje polička 03. března 2021 11:32

V očkování musí být strašný chaoz. Moje máma je členkou senior klubu, který je ale zcela mimo její bydliště. A přes tento klub dostala nabídku na očkování, které organizuje městská část, pod který spadá klub. Mámě ještě nebude ani 70 let, vůbec jsme nepočítali s tím, že by mohla být naočkovaná takhle brzy. Máma z toho měla obavy, aby někoho nepředběhla, když věkově ani bydlištěm tam nepříšluší a všude píší, že vakcín je málo. Bylo jí řečeno, že mají vakcín dost a už očkují seniory i pod 70, pokud mají zájem. Byla to teda AstraZeneca. 

Na druhou stranu ještě minulý týden jsem mluvila se známou, která občas slouží mimo své běžné služby v nemocnici a i na covidu. A tak očkování ještě nemá. Ale říkala, že jejich pan ředitel s paní asistentkou už očkovaní jsou. Ale prý bylo vakcín málo, musí počkat Během měsíce daly výpověď tři její kolegyně. A před několika týdny se jedna s ní sloužící sestra během služby přes čas sesypala. Odešla a už se do práce nevrátila. Byla prý vždy spolehlivá, pracovala tam přes 10 let

Offline rozarka
4226 příspěvků moje polička 03. března 2021 12:33

Hanka H Ted jsem to četla, ta osobní zodpovědnost je něco, co každý uznává. U druhých. Jinak furt brblání, je jednodušší udělat na to vtip, než se tím řídit. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 03. března 2021 12:35
Reakce na Hanka H:

Zajímavé názory

​No, podle meho si to zase idealizuje -a nebo se mu na to dobre kouka z pozice, ve ktere je....... Svagrova zije v Texasu a Americke zdravotnictvi teda fakt neadoruje. navic na ty pocty si to ceske proad vede docela dobre, jinde by uz bylo zdravotnictvi s tim navalem, co je, zhroucene....

Cimz nerikam, ze neni v ceskem zdravotnictvi problem - je, dlouhodoby, ale fakt bych se nerada dostala do stavu, kdy kdy nemas pojisteni (a to nemusis mit jen proto, ze jdes na 3 mesicni neplacenou materskou - a protoze je neplacena, nedostavas pojisteni a pokud Tvuj manzel nema pojisteni - neb pojisteni jsouc asto proc elou rodinu - tak je to rpekerka) a spadnes do velkych dluhu (v lepsim pripade) anebo budes bez zivotne nutne pece (to v tom horsim)

49444 příspěvků moje polička 03. března 2021 12:36

Hanka H ja myslim ze vetsina lidi s mozkem v hlave to popisovane dobre vi. akorat je to mensina...

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 03. března 2021 12:37

OliveOyl Fiction a všechny další pracující ve zdravotnictví: děkuju a držím palce

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 03. března 2021 12:52

A666 Také moc nesouhlasím s názory ohledně amerického zdravotnictví. Osobní zkušenost nemám, ale vím, že existence různých finančně odstupňovaných pojistek je pro mnohé příjmové skupiny značně limitující. A některá příkrá slova na adresu jisté skupiny zdravotníků tady v Česku? To bych v současnosti asi nepovažovala za vhodné takto ventilovat.

viktorka_od splavu Tak já se bohužel v posledních dnech setkávám s tím, že lidé z mého nejbližšího okolí, o kterých jsem si myslela, že ten mozek v hlavě mají, plácají takové nesmysly, že mi to rozum nebere. Litují, že nebudou moci chodit do kanceláře, když je tam taková sranda.... Přemýšlejí, jak se vyhnout silniční kontrole, až pojedou o víkendu na návštěvu... Jezdí nakupovat, protože musí vypustit páru, a nadávají, že je tam moc lidí...

49444 příspěvků moje polička 03. března 2021 12:56

Hanka H nj.. jinak ze je zivot v usa o mnoho tezsi to nepopiram, ale tim spis jsou motivovani ti "mene stastni" aby delali co nejvic. zde naopak.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 03. března 2021 13:27

Rezervační systém Reservatic je přetížen a tudíž přihlásit se na antigen testy NEJDE!!! Že mě to překvapuje

Offline Sweet Potato
40639 příspěvků moje polička 03. března 2021 16:01

To je teda zmrdů král. Nechá se podvodně naočkovat a teď tohle?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. března 2021 16:14

Liesel Jako ono i když to šlo, tak to stálo za houby. Na jeden email dvě osoby, nemyslitelné! 

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 03. března 2021 16:43

Sweet Potato To je takový hezký ilustrační příklad, kdyby chtěl někdo vysvětlit, co znamená slovo chucpe.

Offline Lenka7717
95 příspěvků moje polička 03. března 2021 16:55

V naší škole mají termíny všichni učitelé, kteří se zaregistrovali v sobotu. Hned v neděli ráno přišla sms na výběr termínu. Byla jsem včera a překvapilo mě, že jsem dostala Pfizer - prý ho mají dost.