Lenka7717 asi jsem se už ptala, ale odkud jsi?
Koronavirus
Dneska jsem překročila 6x hranici okresů a nic. Kontrol jsem pár minula, ale nikoho nekontrolovali.
tv Znojmo
Poslouchala jsem teď Blatného. Situace je nadmíru výtečná, ale úplně na hovno.
Sweet Potato To je fajn, že si tak nějak můžeme vybrat a každý v tom najde to svoje
.
Kokoska jako je to smutny, ale obavam se ze se tu otvira celkem realna moznost zalob na stat, kdyz vinou toho slendrianu lidi umrou...
Kokoska to je fakt hruza.![]()
Hanka H nj.. jinak ze je zivot v usa o mnoho tezsi to nepopiram, ale tim spis jsou motivovani ti "mene stastni" aby delali co nejvic. zde naopak.
Tohle je krásná idea, ve výsledku naopak mají ti lidé větší motivaci to vzdát. jakmile totiž jednou padneš, vydrápat se nahoru je setsakramentsky těžké. navíc hledej v sobě motivaci, když nemáš na adekvátní péči pro sebe a své děti.......
viktorka_od splavu
preventivni omluva se prijima. Ono to psane slovo je osemetne, moje vykriky proti montovnam taky muzou byt chapany vselijak, pritom rozhodne nejsou mireny proti lidem, kteri v nich pracuji. Timto se jim preventivne omlouvam tez.
Netřeba se omlouvat, každý máme nějakou zkušenost. U nás se na OPP opravdu nešetří, což neznamená, že je tomu jinde stejně. Za poslední týden jem vyfasovala dvacet respirátorů a stovku roušek+dezinfekci, indulonu, vitamíny. Manžel je státní zaměstnanec a dnes poprvé od covidu, pět respirátorů.
Kan Tak to je na tom muž ještě dobře, my dostali v červnu tři roušky a šlus.
A666 to ale vubec nemam na mysli, v tom mas samozrejme pravdu. nicmene lide slabsi duchem v nasem prostoru jsou navykli ze nekdo to zaridi=postara se napr. kdyz onemocni. ti v usa vedi ze se nikdo nepostara, tak si sami dle vlastnich moznosti davaji pozor. ze si neobstaraji vitaminy a dovcu to je jasne, ale na lopatu vedome nepolezou
btw kdyz jsme u toho.. ja si treba pred materskou nejdriv nasetrila, za meho tehotenstvi tak stedra nebyla. to jsme skutecne rozmazleni.
No vidiš a moje švagrová čekala do 40, protože si musela našetřit.......
Český rodičák je fakt extrémně dlouhý ale situace v USA je opačný extrém.....
viktorka_od splavu To mě zajímá, kolik to bylo třeba vůči průměrnému platu? A myslíš jako rodičák? Protože ten mi nízký stále přijde.
viktorka_od splavu akorat ze kazdej si musi nasetrit, protoze ten propad oproti platu je obrovskej, pokud nepobiras pred materskou minimalni mzdu.
711990 tak propad samozrejme, ale ja nesdilim nazor ze by matku mel zivit stat.
Karja Tady je výše rodicaku v poměru ke mzdě dobře zpracovaná https://www.finance.cz/521486-historie-rodicovske/
A tuším, že do roku 2007? si nešlo k rodičovskému příspěvku přivydělat.
notna Ty jo, tak ten přivýdělek je drsbej. No já právě o tom, že někdo si šetřil na rodičák nikdy neslyšela. Ale asi mám v okolí samy ,,neplánovaný potomky,,:-D
notna to je zajimavy srovnani!
Karja tak ja jsem si cilene nesetrila, ale nejaky uspory jsem mela a uz je nemam:D takze je to uplne jako bych to planovala![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY