viktorka_od splavu Ale houby brigita, žádné tragické scénáře - ani humorem![]()
Koronavirus
viktorka_od splavu já mám pocit,že ty zmatky už eskalují tak, že z toho brzo bude zmatkove tornádo. Byl to mazec vždy, ale teď to už bere úplně jiné grady.
Já mám zvláště kriminalisty ve velké úctě, ale teda mluvčí má asi misto mozku houbu.
Korsičanka nacpala jsem do něj co se dalo a zatím jsem mírný optimista
continuity jo jednoho jsem znala a to byl opravdu chytrý člověk, bedna - nicméně o úctě k právu bych taky uplně nehovořila:P
Já už vím, že mezitím se to zmenilo, ale stejně mě to pobavilo. Protiepidemiologicke opatření jak vino. Dej blbci funkci.
tohle jelo na čt24 ještě přesně v okamžiku, kdy na internetech už tvrdili, že elektronická verze je ok.
nějaký pan policista tam přesvědčoval lid, že prostě bez papíru ven nelez.
nedám za to ruku do ohně, ale podle mě to byl přímý přenos.
možná by se měli hlavně nejdřív sami domluvit, než budou buzerovat lidi.
je to úplně to samé jako čestné prohlášení na papíře. opravdu by mě zajímalo, jestli je pravdivější nebo čestnější, než kdyby ho daná osoba policii pronesla prostě hubou. kopie si od toho stejně nezakládá, tak na co písemně.
continuity rucne psany neplati? ![]()
continuity Nové Kroniky města Kocourkova pro 21. století? ![]()
viktorka_od splavu Dobrý to bude
Synek se taky futroval česnekem a cibulí a rybami, ale ne nějak přehnaně, jen jako při nachlazení
A za 3 dny dobrý. Postupně začal cvičit a po 14 dnech už dal tenis.
Korsičanka tak já věřím spíš na ty medikamenty
každopádně doufám v podobný výsledek:P
moora s tím prý taky někoho vyhodili. Ale tak můžou dělat co chtějí, mě by zajímalo, jaký je tady opravny prostředek. Nepustí te přes checkpoint, protože se jim nelíbí tvuj doklad a co pak?
Já třeba nerozumím, k čemu jsou kontroly na Pražském okruhu. Otočí tam někoho do protisměru? Nebo co se stane?
sledujete někdo tu nemocenskou a 100% dorovnání nebo příspěvek?
já už prostě nemám sílu se tím zase prohryzávat.
to schválili 100% a ještě příspěvek, nebo jen příspěvek a o 100% budou jednat, nebo jen příspěvek a 100% padlo? oni ty články pořád různě aktualizují a prase aby se v tom vyznalo.
Na očkování nemůžu
kkvůli operaci. Musím prý aspoň měsíc počkat. A pak se tam urcite zase nedostanu, protože pedagogové budou očkování a tím se to zruší. ![]()
continuity no, tak přesně tímto směrem se mé myšlenky už ubírají delší dobu. a krom strachu už mi to taky působí docela smutek.
continuity Jo a dnes dobrý. Nepotkala jsem cestou jedinou hlídku (ale papír, papír, ten jsem měla
).
continuity to uz snad neni ani vtipny...
Jiná Realita jen prispevek, pisou na idnesu
viktorka_od splavu já mám normálně reminiscence z minulosti. Už jsem měla pohovor s dětma na téma policejní kontrola ( že nemají mluvit bez vyzvani a tak podobně). Za socíku to bylo blbý akorat na státní hranici, teď už tak nějak všude.
Už jsem fakt nečekala, že se dožiju toho, že budu muset mít výhradně TenSprávnýPapír.
moora díky.
moora kolegu mého muže, který jezdi na letiště z Braníka dnes kontrolovali jednou tam a dvakrát cestou domů. Všechno katastr Praha, tak k čemu to jako je? Mám pocit, že se všichni zbláznili.
Jak se tu řešily školky pro strategické zaměstnance, tak v místní fb skupině si někdo postěžoval, že jeho dítě je tam samo (50 000 sídliště). Úplně zájem o to asi nebude;)
continuity tak oni nemůžou vědět, že řidič je z Branika. Asi hlídají, aby do Prahy nejezdil neprazaci.
Podle SPZ se to už dneska nepozná.
A koho čapnou a na okruhu nemůžou vrátit, ten zaplatí poradnou pokutu. Nějak ten rozpočet saturovat musime.ne?![]()
Zaregistrovala jsem okrajové, že Venezuela Maláčová chce zase vyplácet nějaké plošné příspěvky..?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY